המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:זה יותר מריח לי כמו ספין של חג'ג' בכדי להצטייר טוב מול הקהל שהוא לא שחרר את שכטר למכבי וגם להראות שאין כסף שם כך שלא יבואו בתלונות אליו.
ואם היה קורה והפועל הייתה מביאה מהכסף שקיבלה ממכבי את אריק (מפאנדורי), ראלי ועמאשה, אז הפועל הייתה יוצאת הנשכרת מהסיפור.
שכטר חלוץ מעולה ויכול לשדרג את ההתקפה של מכבי, אבל גם בלעדיו למכבי את ההתפקה הטובה בארץ ובכלל את הסגל הטוב בארץ.
MTA2311 כתב:or163 כתב:זה יותר מריח לי כמו ספין של חג'ג' בכדי להצטייר טוב מול הקהל שהוא לא שחרר את שכטר למכבי וגם להראות שאין כסף שם כך שלא יבואו בתלונות אליו.
ואם היה קורה והפועל הייתה מביאה מהכסף שקיבלה ממכבי את אריק (מפאנדורי), ראלי ועמאשה, אז הפועל הייתה יוצאת הנשכרת מהסיפור.
שכטר חלוץ מעולה ויכול לשדרג את ההתקפה של מכבי, אבל גם בלעדיו למכבי את ההתפקה הטובה בארץ ובכלל את הסגל הטוב בארץ.
גם אני דיבטוח שזה שטויות.
השחקנים שציינת לא יגיעו ביחד לעשירית מהתרומה של שכטר לקבוצה כשהוא בשיא הכושר. אם מהלך כזה יוצר לפועל, הפועל בשום מצב לא הייתה יוצאת מורווחת. יש לך מושג מה הקהל היה עושה להנהלה?
הסגל של מכבי כנראה באמת הכי טוב בארץ על הנייר, אבל הפערים לא גדולים בכלל.
לדעתי יצחקי ופריצה לא יספקו את הסחורה העונה.
מקובי כתב:http://maccabiball.blogspot.co.il/2013/08/blog-post.html
ראדה...![]()
![]()
רשום נהדר.
MTA2311 כתב:הבישול שלו באמת היה מצויין, אבל חוץ מזה הוא לא עשה כלום. לדעתי הוא אפילו לא בעט לשער. איך יכול להיות שחלוץ לא מאיים על השער אפילו פעם אחת בכל כך הרבה דקות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים