המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:רפא לוקח את ברצלונה, אבל יש קצת טעם מר בזכיה הזאת לטעמי.
רפא שיחק נפלא לאורך כל הטורניר, אבל דווקא בגמר, הוא קצת זייף לטעמי. האמת שהיה משחק טניס ברמה גבוהה, ופרר נתן את הטניס הכי טוב שראיתי
ממנו, אבל רפא היה קצת מהוסס מדי לטעמי, ולא הצליח לגמור את פרר מנטלית, כמו שהוא יודע לעשות היטב על חימר.
בכל אופן, רפא נכנס טוב לעונה סופסוף, ולוקח תואר שני ברציפות, עם הפנים למדריד עכשיו. שם זה הולך להיות סיפור קשה מאוד, כי כולם מגיעים, וכולם יהיו בכושר.
להגרלה תהיה כאן הרבה משמעות. אם רפא למשל מגריל את פרר לרבע, את פדרר בחצי ואת נובאק בגמר, הוא לא עובר לדעתי.
לוקח כמו גדול..
יש התערבות?
נראה לך? על רפא? גם אם הוא יישחק מול הבת שלי בת השלושה וחצי חודשים, אני לא אסתכן להמר שהוא ינצח...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:רפא לוקח את ברצלונה, אבל יש קצת טעם מר בזכיה הזאת לטעמי.
רפא שיחק נפלא לאורך כל הטורניר, אבל דווקא בגמר, הוא קצת זייף לטעמי. האמת שהיה משחק טניס ברמה גבוהה, ופרר נתן את הטניס הכי טוב שראיתי
ממנו, אבל רפא היה קצת מהוסס מדי לטעמי, ולא הצליח לגמור את פרר מנטלית, כמו שהוא יודע לעשות היטב על חימר.
בכל אופן, רפא נכנס טוב לעונה סופסוף, ולוקח תואר שני ברציפות, עם הפנים למדריד עכשיו. שם זה הולך להיות סיפור קשה מאוד, כי כולם מגיעים, וכולם יהיו בכושר.
להגרלה תהיה כאן הרבה משמעות. אם רפא למשל מגריל את פרר לרבע, את פדרר בחצי ואת נובאק בגמר, הוא לא עובר לדעתי.
לוקח כמו גדול..
יש התערבות?
נראה לך? על רפא? גם אם הוא יישחק מול הבת שלי בת השלושה וחצי חודשים, אני לא אסתכן להמר שהוא ינצח...
misha כתב:גם אני כשעברתי על התוצאות והיה 5-2 הייתי בטוח שזה גמור. לא מתאים לרפא להיחנק ככה, בלי קשר למשטח כזה או אחר.
נובאק עבר את וורינקה עם 7-5, 6-4 וכנראה יפגוש שוב את טפסרביץ', שכרגע מוביל על סימון.
misha כתב:צריך גם להגיד כמה מילים טובות על ורדסקו, שניצח את נדאל בפעם הראשונה בקריירה אחרי 14 הפסדים. הוא היה מאוד נרגש בסיום.
רפא לקח ללב את השינויים במדריד ואמר שלא יבוא בשנה הבאה אם המצב הנוכחי לא ישתנה.
MTA2311 כתב:קשה להתייחס ברצינות לתוצאות על המשטח המזעזע הזה. הייתי מעדיף שההפסד הזה יבוא ברומא , ולא עכשיו
jol9 כתב:רפא ניצל מידו הקשה של תומאס ברדיץ' שמפרק את ורדסקו 6-1 6-2
yiffy כתב:jol9 כתב:רפא ניצל מידו הקשה של תומאס ברדיץ' שמפרק את ורדסקו 6-1 6-2
עושה רושם שהחימר הכחול עושה חסד עם הביג-סרברים בטורניר הזה. הסיבה כנראה קשורה לזה שהם מסתמכים על הסרב ועל הגראונד סטרוקס ולא על התנועה שלהם, היתרונות שלהם בולטים נוכח חולשות של השחקנים שמסתמכים על התנועה. עד כה אם הביג-סרברים בטורניר הפסידו זה היה רק אם הם שיחקו מול ביר-סרברים אחרים (איזנר לסיליץ', סיליץ' לדל פוטרו) או מול פדרר (במקרה היחיד של ראוניץ' וגם זה בקושי).
אני מקווה שהמשמעות ההפוכה של התובנה הזו היא שפרר יתקשה מאוד לתזז מפינה לפינה מול פדרר בעוד כמה שעות.
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:רפא ניצל מידו הקשה של תומאס ברדיץ' שמפרק את ורדסקו 6-1 6-2
עושה רושם שהחימר הכחול עושה חסד עם הביג-סרברים בטורניר הזה. הסיבה כנראה קשורה לזה שהם מסתמכים על הסרב ועל הגראונד סטרוקס ולא על התנועה שלהם, היתרונות שלהם בולטים נוכח חולשות של השחקנים שמסתמכים על התנועה. עד כה אם הביג-סרברים בטורניר הפסידו זה היה רק אם הם שיחקו מול ביר-סרברים אחרים (איזנר לסיליץ', סיליץ' לדל פוטרו) או מול פדרר (במקרה היחיד של ראוניץ' וגם זה בקושי).
אני מקווה שהמשמעות ההפוכה של התובנה הזו היא שפרר יתקשה מאוד לתזז מפינה לפינה מול פדרר בעוד כמה שעות.
אתה צודק, ואני אמרתי פחות או יותר את הדברים האלה, אחרי שראיתי את מה שהולך על הכחול הזה.
ברדיץ' הוא אולי השילוב המושלם היום בין סרב גדול, גראונד סטרוקס עוצמתיים ותנועה טובה על המגרש, ולדעתי יש סיכוי לא רע שהוא לוקח את הטורניר.
גם פדרר חזק מאוד בתמונה, בגלל הסרב האדיר שלו. מול פרר יהיה לו לא פשוט, אבל הוא יעבור ויפגוש את נובאק בחצי.
jol9 כתב:כן, רק פדרר המרגיז הזה, ממשיך לטחון את כולם...
jol9 כתב:כן, רק פדרר המרגיז הזה, ממשיך לטחון את כולם...
אני מחזיק אצבעות לברדיץ'. מגיע לו לקחת תואר גדול סופסוף.
yiffy כתב:jol9 כתב:כן, רק פדרר המרגיז הזה, ממשיך לטחון את כולם...
לפרחח הזה מגיע מקסימום בעיטה בתחת. אחד הטיפוסים הבלתי נסבלים בסבב כיום.
נראה לי שגם פדרר יעדיף לקבל את דל-פוטרו, מולו הולך לו מצוין בעונה הזו (למרות שלדלפו יש רצף ניצחונות די מרשים על החימר).
קודם כל הוא יצטרך להתומדד עם טיפשי שהוא מעין ליטל ביג סרבר בעצמו.
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:כן, רק פדרר המרגיז הזה, ממשיך לטחון את כולם...
לפרחח הזה מגיע מקסימום בעיטה בתחת. אחד הטיפוסים הבלתי נסבלים בסבב כיום.
נראה לי שגם פדרר יעדיף לקבל את דל-פוטרו, מולו הולך לו מצוין בעונה הזו (למרות שלדלפו יש רצף ניצחונות די מרשים על החימר).
קודם כל הוא יצטרך להתומדד עם טיפשי שהוא מעין ליטל ביג סרבר בעצמו.
נכון, אבל הוא טניסאי טוב. הגיע הזמן שייקח תואר חשוב. הוא יודע שאין הרבה הזדמנויות בעידן הזה, לזכות בתארים גדולים, וכאן יש לו משטח שמקשה מאוד על היריבים
שלו, ולו נותן יתרון גדול. אם לא עכשיו, אז מתי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים