המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים
קודם רקטות לשדרות ועכשיו חטיפת ישראלים
הכל בגלל הביקור
עריכה:
עכשיו אומרים תייר ישראלי אחד ובלגי אחד
עריכה 2.0:
עכשיו אומרים ישראלי ונורווגית
עוד שנייה זה יהיה ישראלי ועז
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים
הכל בגלל הביקור
עריכה:
עריכה 2.0:
ועכשיו אומרים שזה ערבי - ישראלי ונורבגית.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים
הכל בגלל הביקור
עריכה:
עריכה 2.0:
ועכשיו אומרים שזה ערבי - ישראלי ונורבגית.
נשמע כמו סצינה מאסקימו לימון כל הדיווחים האלה ביחד
Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם
בדיוק!
בכך שהם נסעו למרות אזהרת המסע, הם לקחו על עצמם את מלוא האחריות במקרה הזה ואסור להם לבוא בטענות למדינה.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם
בדיוק!
בכך שהם נסעו למרות אזהרת המסע, הם לקחו על עצמם את מלוא האחריות במקרה הזה ואסור להם לבוא בטענות למדינה.
אבל אם משפחת שונא ישראל ההוא שנעצר במצרים ציפתה שנעשה משהו אז בטח שיצפו מאיתנו לעשות משהו עכשיו
Holiday_Armadillo כתב:גועל נפש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360001,00.html
שחף כתב:\הקהל היה חתך מייצג של אוניברסיטאות בגבולות 67׳.הסטודנטים נבחרו בהגרלה מוחלטת (חוץ מהעברית החלאות שהעניקו 60% מהכרטיסים למצטיינים), כך שמחיאות הכפיים כנראה משקפות את מה שהציבור בגיל הזה חושב.
יש לי לא מעט חברים בעלי השקפות ימניות שהתחננו לכרטיס לנאום בדיוק כמוני, כך שגם אי אפשר לטעון שהייתה ״בחירה טבעית״ שהובילה לנוכחות של שמאלנים בלבד. הייתה שם גם חברה שלי מהלימודים מפסגת זאב וייצוג נאה של הציונות הדתית מבר אילן.
כאן בדיוק הבעיה.
שוב, ימנים לא היו שם. אף ימני לא היה מוחא כפיים לאובאמה אחרי שהוא דיבר על הילדה הפלסטינאית המסכנה. אבל סטודנט פלסטינאי אידיוט שימחה נגד הכיבוש(הלוואי שילך לגור בסוריה, נראה אותו מוחה שם נגד כיבוש)? אני בטוח שהחבר'ה של אובאמה בדקו יפה יפה שלא מגיעים כל מיני ימנים שיעשו לו בושות. ייצוג של מה שהציבור בגיל הזה חושב? חשבתי שראינו מדגם די מייצג של מה שהציבור הזה חושב בינואר האחרון. הצעירים הצביעו לבנט ולפיד, לא לציפי לבני. במילים אחרות אובאמה הלך לשכנע את המשוכנעים. מה לעשות שהציבור בארץ לא חושב ככה, והפניה לפעול "מעל הפוליטיקאים" כמה ימים אחרי שהושבעה ממשלה חדשה שנבחרה בבחירות האחרונות היא עלובה. אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
or163 כתב:בוא נגיד את זה כך, אובמה קיבל קדנציה שנייה יותר על סמך מראהו מאשר על סמך מעשיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד