המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אני לא מצליח להבין למה את חושבת שהבוס יפגע. בסופו של דבר כל אחד מבין שאדם צריך לקחת את ההחלטות בנוגע לקריירה ולחיים שלו אך ורק לפי השיקולים והצרכים שלו, במיוחד כשמדובר בשיקולים כבדי משקל כפי שציינת כאן. הבוס לא באמת חושב שאת עובדת אצלו בגלל שאת מעריכה אותו או שאת פטריוטית של מקום העבודה. אם הוא מעוניין בך- שישפר את תנאי העסקה שלך.
אם את חושבת שהוא לא מסוגל להבין את זה, אז זה לא בן אדם שאת אמורה להצטער על פגיעה בו.
השיקול הרלוונטי היחיד זה העובדה שמעריכים אותך במקום העבודה החדש, במיוחד אם זה בא לידי ביטוי באופן יום יומי.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני לא מצליח להבין למה את חושבת שהבוס יפגע. בסופו של דבר כל אחד מבין שאדם צריך לקחת את ההחלטות בנוגע לקריירה ולחיים שלו אך ורק לפי השיקולים והצרכים שלו, במיוחד כשמדובר בשיקולים כבדי משקל כפי שציינת כאן. הבוס לא באמת חושב שאת עובדת אצלו בגלל שאת מעריכה אותו או שאת פטריוטית של מקום העבודה. אם הוא מעוניין בך- שישפר את תנאי העסקה שלך.
אם את חושבת שהוא לא מסוגל להבין את זה, אז זה לא בן אדם שאת אמורה להצטער על פגיעה בו.
השיקול הרלוונטי היחיד זה העובדה שמעריכים אותך במקום העבודה הקודם, במיוחד אם זה בא לידי ביטוי באופן יום יומי.
זה שונה
זה לא שבאתי עם מיליון הצעות והוא שם לי את ההצעה הכי טובה
אין אף בן אדם בעולם שלוקח אותי על עיוור לעבודה כזאת ומשלם לי סכומים כאלה, אין לי הכשרה לעבודה כזאת לא מבחינה לימודית ובטח שלא מבחינת ניסיון
הוא לקח עליי הימור מטורף
Holiday_Armadillo כתב:האמת שהייתי בטוחה שלא יענו בכלל, אז תודה על כל הדעות והעצות
אני אקח לי איזה יומיים ככה לחשוב ואשתף אתכם במה שהחלטתי
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שהייתי בטוחה שלא יענו בכלל, אז תודה על כל הדעות והעצות
לא חשבנו אחרת...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שהייתי בטוחה שלא יענו בכלל, אז תודה על כל הדעות והעצות
לא חשבנו אחרת...
אורי, בהודעה אחת אני נותנת לך הוראות שיהרסו לך את המחשב, אז תיזהר ממני
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שהייתי בטוחה שלא יענו בכלל, אז תודה על כל הדעות והעצות
לא חשבנו אחרת...
אורי, בהודעה אחת אני נותנת לך הוראות שיהרסו לך את המחשב, אז תיזהר ממני
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים