קובי כתב:ברור שאני שוכח. אני גם שוכח שביבי אמר שלא ישחרר אסירים עם דם על הידיים לפני הבחירות ולא רק ששיחרר בסופו של דבר, אלא שיחרר אסירות עם אותו דם תמורת קלטת.
מה שאתה אומר זה קלאסי - מעריצי ביבי תמיד ילכו אחריו בעיוורון בלתי מוסבר, עם תירוצים קלושים ותלושים. "היידה ביבי".
כל מי שרוצה להמשיך לטמון ראשו בחול, לסגור עיניים, לסתום אוזניים ולזכור סלקטיבית, שיבושם לו. בשורה התחתונה - ביבי והליכוד מציגים מצע בחירות שווא פעם אחר פעם ומוליכים את הבוחרים שלהם שולל בכל בחירות מחדש.
מה רצית שהוא יעשה? ישאיר את גלעד שליט להירקב בכלא?
מי שיכל והיה צריך למנוע את כל המצב הזה, אם היה מגיב מהר ולעניין, הוא אולמרט, אבל משום מה האבא הצבוע של גלעד, יוצא כעט כנגד אותה הממשלה
שאישרה את העסקה לשחרור בנו...

אני לא חושב שמישהו כאן עוצם עיניים וסוגר אוזניים. כולם מבינים מה קרה ומה קורה, ושכנראה הנסיבות מנעו מביבי לעשות את מה שרצה, והנסיבות האלה
הן כנראה הממשל בארה"ב והמציאות הפוליטית בארץ.
הטענה היחידה והעיקרית שלי לממשלה במבצע הזה, הוא הגיוס המיותר של חיילי המילואים, ועוד בכמות מטורפת שכזאת.
גם שונאי ביבי, צריכים להיות ישרים ולהודות, שבכל מה שקשור בטיפול בטרור, הוא יודע לעשות את העבודה, ולראייה כמויות הפיגועים והטרור במדינה תחת השלטון
שלו (וכך גם כמות ההרוגים), היתה זעומה יחסית לתקופות של ראשי ממשלה אחרים החל מתחילת שנות ה-90 (רבין, פרס, ברק, שרון ואולמרט).