המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת של קוקה קולה למונדיאל?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת של קוקה קולה למונדיאל?
the world is ours.
rc4991 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר שבאמצע הפזמון הזמר שר או או או או? (מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר)
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר שבאמצע הפזמון הזמר שר או או או או? (מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר)
אני בדר״כ עוזר לך בזיהוי שירים, אבל...מה?
אני צריך עוד פרטים.
MTA2311 כתב:לצערי, אותם גיטריסט (הכי הרבה רגש בהסיטוריה) וסולן בעלי עתיד כלשהו, הם גם שני עוכרי ישראל גדולים.
ד"א, רוגר ווטרס לא מעורב באלבום הזה, אבל עדיין.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לצערי, אותם גיטריסט (הכי הרבה רגש בהסיטוריה) וסולן בעלי עתיד כלשהו, הם גם שני עוכרי ישראל גדולים.
רוג'ר ווטרס כן עוכר ישראל וגם באמת לא מעורב בשום דבר שהלהקה עושה כבר די הרבה שנים.
גילמור נראה לי פחות בקטע של הפלסטינים. נראה לי שהיו לו התבטאויות פה ושם, אבל לא כמו ווטרס.
בכל אופן, אמנות לכוד ופוליטיקה לכוד. במקרה הזה אי אפשר שלא להאמין בזה בכל הכח.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לצערי, אותם גיטריסט (הכי הרבה רגש בהסיטוריה) וסולן בעלי עתיד כלשהו, הם גם שני עוכרי ישראל גדולים.
רוג'ר ווטרס כן עוכר ישראל וגם באמת לא מעורב בשום דבר שהלהקה עושה כבר די הרבה שנים.
גילמור נראה לי פחות בקטע של הפלסטינים. נראה לי שהיו לו התבטאויות פה ושם, אבל לא כמו ווטרס.
אתה יודע שאם הייתי יכולה לתת לך יחס מועדף הייתי עושה את זה אבל אני בעד שוויון ולא אוותר על הערכים שלי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לצערי, אותם גיטריסט (הכי הרבה רגש בהסיטוריה) וסולן בעלי עתיד כלשהו, הם גם שני עוכרי ישראל גדולים.
אתה יודע שאם הייתי יכולה לתת לך יחס מועדף הייתי עושה את זה אבל אני בעד שוויון ולא אוותר על הערכים שלי
תכלס... אציין שכתבתי את זה תוך כדי שאשתי מנסה להציק לי באמצע המשחק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים