26 יוני 2012, 06:57
yiffy כתב:jol9 כתב:יפתח, אני מקווה שהסדרת נשימה... בדיוק כמו בRG, היריבים הבאים של פדרר הולכים להיות ברמה של צ'אלנג'ר עד החצי גמר...
הפתעת היום, ברדיץ' עף ופותח לנולה את הדרך עד לחצי גמר. תכלס, אפשר להגיד שהחצי גמר הראשון כבר נקבע. בצד השני זה הולך להיות הרבה יותר קשה
לא הייתי מכנה את סימון וטיפשי יריבי צ'אלנג'ר וזו כמובן הגזמה פראית מהסוג שאתה אוהב
סימון עד לא מזמן היה עם מאזן חיובי מול פדרר, טיפשי מסוכן מאוד על משטחים מהירים.
יחד עם זאת, אין ספק שבכל הנוגע לשחקנים אתלטיים וביג סרברים התמונה של רוג'ר נראית טוב. היום איזנר, שהיה אחד האיומים הממשיים ברבע גמר, הודח. הביג סרבר היחיד בשטח כרגע הוא ז'יל מולר, והוא מעט פחות מטריד אותי מהשאר. אגב יוני, כשרפא שיחק מולו ב-GS שנה שעברה אתה סינגרת עליו (טענת בין היתר שהוא הדיח את נדאל מווימבי קצת אחרי שגילו את האש) ועכשיו הוא נופל תחת ההגדרה של צ'אלנג'ר. סחטיין על העקביות![]()
נולה הנקניק יפהק כל הדרך לחצי, אין בזה ספק בכלל.
26 יוני 2012, 09:41
זאת לא היתה הגזמה, אלא הקנטה יותר
26 יוני 2012, 11:47
yiffy כתב:זאת לא היתה הגזמה, אלא הקנטה יותר
אתה מתעלה על עצמך![]()
למרות ששום דבר לא ישתווה להאשמה שפדרר מרמה בנקודות.
מולר אכן הודח, התפספס לי
26 יוני 2012, 19:57
26 יוני 2012, 21:32
27 יוני 2012, 08:58
LIAV10 כתב:מישהו מכיר את המשחק טופ ספין 4?
פשוט משחק ענק, ראלים ארוכים, מכות מאוד דומות לטניסאים האמיתיים, מהירות שונה בין המשטחים השונים..
היום שברתי את השיא ראלי במשחק זוגות..
אני הייתי סרינה ביחד עם פדרר נגד ינקוביץ' ונולה, ראלי של 67 מכות שניצחתי..
27 יוני 2012, 09:11
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר את המשחק טופ ספין 4?
פשוט משחק ענק, ראלים ארוכים, מכות מאוד דומות לטניסאים האמיתיים, מהירות שונה בין המשטחים השונים..
היום שברתי את השיא ראלי במשחק זוגות..
אני הייתי סרינה ביחד עם פדרר נגד ינקוביץ' ונולה, ראלי של 67 מכות שניצחתי..
הבעיה שלי עם משחקי טניס היא שהם כאילו כמה רמות פחות ממה שהייתי רוצה. המשחקיות במשחקי הכדורגל למשל, היא הרבה יותר ריאלית ונחמדה
ובטניס קצת פחות.
את המשחק הספציפי הזה אני לא מכיר. הוא לPC?
27 יוני 2012, 09:27
27 יוני 2012, 10:06
27 יוני 2012, 12:36
27 יוני 2012, 12:59
Dperk כתב:אין למחשב זה מה שמבאס. אני משחק לפעמים אצל בן דוד שלי, וזה משחק מאוד נחמד גם אם קשה. לפחות זה המשחק טניס המציאותי היחידי שיש, בניגוד לכל מני משחקי ארקייד מגוחכים כמו וירצ'ואה טניס. מה כאב להם לעשות גרסה למחשב? גם ככה אף אחד לא ישחק בזה בלי שלט.
27 יוני 2012, 14:10
jol9 כתב:Dperk כתב:אין למחשב זה מה שמבאס. אני משחק לפעמים אצל בן דוד שלי, וזה משחק מאוד נחמד גם אם קשה. לפחות זה המשחק טניס המציאותי היחידי שיש, בניגוד לכל מני משחקי ארקייד מגוחכים כמו וירצ'ואה טניס. מה כאב להם לעשות גרסה למחשב? גם ככה אף אחד לא ישחק בזה בלי שלט.
אתה מוזמן להצטרף לפורום הקטן שלנו...
27 יוני 2012, 14:15
Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:אין למחשב זה מה שמבאס. אני משחק לפעמים אצל בן דוד שלי, וזה משחק מאוד נחמד גם אם קשה. לפחות זה המשחק טניס המציאותי היחידי שיש, בניגוד לכל מני משחקי ארקייד מגוחכים כמו וירצ'ואה טניס. מה כאב להם לעשות גרסה למחשב? גם ככה אף אחד לא ישחק בזה בלי שלט.
אתה מתכוון לטניס בכללי או ה"פורום למציאת משחק טניס נורמלי למחשב"?
27 יוני 2012, 15:10
jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:אין למחשב זה מה שמבאס. אני משחק לפעמים אצל בן דוד שלי, וזה משחק מאוד נחמד גם אם קשה. לפחות זה המשחק טניס המציאותי היחידי שיש, בניגוד לכל מני משחקי ארקייד מגוחכים כמו וירצ'ואה טניס. מה כאב להם לעשות גרסה למחשב? גם ככה אף אחד לא ישחק בזה בלי שלט.
טניס כמובן....
27 יוני 2012, 15:12
Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:אין למחשב זה מה שמבאס. אני משחק לפעמים אצל בן דוד שלי, וזה משחק מאוד נחמד גם אם קשה. לפחות זה המשחק טניס המציאותי היחידי שיש, בניגוד לכל מני משחקי ארקייד מגוחכים כמו וירצ'ואה טניס. מה כאב להם לעשות גרסה למחשב? גם ככה אף אחד לא ישחק בזה בלי שלט.
טניס כמובן....
אה חחח, צריך לעשות גם פורום לשני. האמת שאני לא מאוד עוקב אחרי טורנירים וכאלה כי תמיד המשחקים בצהריים ואני אז באוניברסיטה, אבל טניס הוא ספורט מדהים לדעתי. שיחקתי עד גיל 8, ואז שברתי את המרפק, ומאז נאסר עליי לשחק באופן רציני
27 יוני 2012, 16:45
27 יוני 2012, 17:21
LIAV10 כתב:איזה באסה..
אני משחק כבר 4 שנים לפחות..
27 יוני 2012, 17:50
Dperk כתב:LIAV10 כתב:איזה באסה..
אתה לא שחקן כדורסל? או שבעצם אתה מולטי טאלנט?
27 יוני 2012, 17:57
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:איזה באסה..
אני מולטי טאלנט חחחחחח
טניס 3 פעמים בשבוע ובחוץ כדורסל עם חברים..
עד גיל 10 שיחקתי כדורגל והייתי ממש טוב, עד גיל 12 כדורסל והייתי ממש טוב ועד עכשיו טניס אני סביר אבל נהנה..
27 יוני 2012, 18:00
Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:איזה באסה..
אני מולטי טאלנט חחחחחח
טניס 3 פעמים בשבוע ובחוץ כדורסל עם חברים..
עד גיל 10 שיחקתי כדורגל והייתי ממש טוב, עד גיל 12 כדורסל והייתי ממש טוב ועד עכשיו טניס אני סביר אבל נהנה..
עד גיל 8 שיחקתי טניס כדורגל וכדורסל , אז שברתי את המרפק והפסקתי לשחק טניס. עד גיל 16 שיחקתי כדורגל וכדורסל, אז התפתחה אצלי דלקת גידים כרונית בשורש כף היד והפסקתי לשחק כדורסל. עד עכשיו אני משחק כדורגל, אבל בימים האחרונים ממש כואבת לי הברך...