04 נובמבר 2016, 23:53
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אתה חולה? מה יש לך? פצוע קשה?
בטח קיבלתי זיקה
עם איך שעפולה נראית, זו המתת חסד.
תעבור כבר לת"א, כדי שאני לא אתבייש לבוא לבקר
אני רוצה לעבור כבר אבל לא יכול להמנע מלחשוב שחודש של סאבלט לפני הטיול יהיה בזבוז כסף מאוד גחמתי מצידי
04 נובמבר 2016, 23:55
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אתה חולה? מה יש לך? פצוע קשה?
בטח קיבלתי זיקה
עם איך שעפולה נראית, זו המתת חסד.
תעבור כבר לת"א, כדי שאני לא אתבייש לבוא לבקר
אני רוצה לעבור כבר אבל לא יכול להמנע מלחשוב שחודש של סאבלט לפני הטיול יהיה בזבוז כסף מאוד גחמתי מצידי
עוד הוכחה שאתה משקר לגבי המזרחיות שלך. אין דבר יותר מזרחי מבזבוז גחמתי של כסף. וברצינות, אם זה כולה חודש, זה לא באמת כזה יקר, וזה שווה את זה. תחשוב שאתה נוסע לטיול די ארוך, אתה לא תראה את ת"א עוד הרבה זמן, ויכול להיות שתצטרך לחסוך עוד קצת כשתחזור כדי לגור שם באופן שוטף. תהנה מזה. ואני אומר לך את זה בתור מישהו שעד לפני שנה בערך היה בונקר רציני
04 נובמבר 2016, 23:59
05 נובמבר 2016, 00:04
yanay21 כתב:אני אפילו לא זוכר על מה אני חייב לך, אבל בכיף, פיצה רימיני עליי. מה תעשה עם ה15 הנותרים?
נו אז יאללה אדוני, תעשה, זה הטיול של החיים שלך, אתה לא רוצה להגיע לדד ליין ולגלות שאתה מפספס מלא דברים כי התעצלת. רוצה שאני אעזור לך איכשהו? אני אמנם יודע לתכנן טיולים רק במקומות שיש בהם כבישים ומים זורמים, אבל אני אשמח לעזור אם צריך למצוא דברים, נסיעות, כאלה
05 נובמבר 2016, 00:08
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני אפילו לא זוכר על מה אני חייב לך, אבל בכיף, פיצה רימיני עליי. מה תעשה עם ה15 הנותרים?
נו אז יאללה אדוני, תעשה, זה הטיול של החיים שלך, אתה לא רוצה להגיע לדד ליין ולגלות שאתה מפספס מלא דברים כי התעצלת. רוצה שאני אעזור לך איכשהו? אני אמנם יודע לתכנן טיולים רק במקומות שיש בהם כבישים ומים זורמים, אבל אני אשמח לעזור אם צריך למצוא דברים, נסיעות, כאלה
כרגע אני בעיקר תקוע עם הדברים הפרקטיים כמו ללכת לעשות חיסונים, לסגור כבר טיסה, לקנות ציוד, להוציא כרטיס אשראי נוסף, אני סתם דוחה את הכל כי מרגיש שיש זמן אבל בשבוע הבא אני אהיה חייב להתחיל לסגור דברים
עם 15 השקלים הנותרים אני כנראה אקנה דירת 3 חדרים בעפולה הצעירה
05 נובמבר 2016, 00:11
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אני אפילו לא זוכר על מה אני חייב לך, אבל בכיף, פיצה רימיני עליי. מה תעשה עם ה15 הנותרים?
כרגע אני בעיקר תקוע עם הדברים הפרקטיים כמו ללכת לעשות חיסונים, לסגור כבר טיסה, לקנות ציוד, להוציא כרטיס אשראי נוסף, אני סתם דוחה את הכל כי מרגיש שיש זמן אבל בשבוע הבא אני אהיה חייב להתחיל לסגור דברים
עם 15 השקלים הנותרים אני כנראה אקנה דירת 3 חדרים בעפולה הצעירה
איזה חיסונים? נולדת וגדלת בעפולה. חיסונים זה לא פשוט ללכת פעם אחת לאיזו מרפאה ולעשות את זה? זה סיפור?
אבל את המסלול והוסטלים יש לך? או כלום כלום? תהיה חייב להתחיל בראשון, עכשיו יש לך את התירוץ של הסופ"ש, אבל יש דברים שאפשר לתכנן כבר עכשיו, מהבית, גם אם לא ממש לסגור בפועל. תחשוב על כל הזמן הזה שיש לך עד המשחק של הספרס, אם אתה לא מתכנן לישון ולקום. אני כבר עכשיו אובססינג על הטיסה בקיץ
05 נובמבר 2016, 00:17
05 נובמבר 2016, 00:19
05 נובמבר 2016, 00:21
Holiday_Armadillo כתב:זיינתם
לעבור
05 נובמבר 2016, 00:23
yanay21 כתב:בעיניי זה חשוב. ברור שטיולים בין כמה מדינות ובאורך כזה הם לרוב אילתורים ולפי מצב רוח והכול, אבל אתה חייב קווים מנחים, מתי אתה עוזב מדינה, לאיפה, כמה זה עולה, ואת ה"אמצע" לעשות לפי מה שיזרום. אני לא יודע איך זה עובד במדינות שכוחות אל, אבל סוגרים לינה מראש, או שפשוט מגיעים לאיזה הוסטל? כי אם לא, זה סופר חשוב
05 נובמבר 2016, 00:25
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זיינתם
לעבור
הגם את, כרמל?
05 נובמבר 2016, 00:25
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:בעיניי זה חשוב. ברור שטיולים בין כמה מדינות ובאורך כזה הם לרוב אילתורים ולפי מצב רוח והכול, אבל אתה חייב קווים מנחים, מתי אתה עוזב מדינה, לאיפה, כמה זה עולה, ואת ה"אמצע" לעשות לפי מה שיזרום. אני לא יודע איך זה עובד במדינות שכוחות אל, אבל סוגרים לינה מראש, או שפשוט מגיעים לאיזה הוסטל? כי אם לא, זה סופר חשוב
למיטב הבנתי תכנון של מקומות לינה מראש זה דבר מיותר לחלוטין (ומועד לכישלון) בטיולים מהסוג הזה
05 נובמבר 2016, 00:26
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זיינתם
לעבור
הגם את, כרמל?
כשנחה עליי המוזה
05 נובמבר 2016, 00:27
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:בעיניי זה חשוב. ברור שטיולים בין כמה מדינות ובאורך כזה הם לרוב אילתורים ולפי מצב רוח והכול, אבל אתה חייב קווים מנחים, מתי אתה עוזב מדינה, לאיפה, כמה זה עולה, ואת ה"אמצע" לעשות לפי מה שיזרום. אני לא יודע איך זה עובד במדינות שכוחות אל, אבל סוגרים לינה מראש, או שפשוט מגיעים לאיזה הוסטל? כי אם לא, זה סופר חשוב
למיטב הבנתי תכנון של מקומות לינה מראש זה דבר מיותר לחלוטין (ומועד לכישלון) בטיולים מהסוג הזה
ואתה מתכוון לטוס? או שהכול זה פשוט לעבור ממדינה גובלת אחת לשנייה?
05 נובמבר 2016, 00:34
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:בעיניי זה חשוב. ברור שטיולים בין כמה מדינות ובאורך כזה הם לרוב אילתורים ולפי מצב רוח והכול, אבל אתה חייב קווים מנחים, מתי אתה עוזב מדינה, לאיפה, כמה זה עולה, ואת ה"אמצע" לעשות לפי מה שיזרום. אני לא יודע איך זה עובד במדינות שכוחות אל, אבל סוגרים לינה מראש, או שפשוט מגיעים לאיזה הוסטל? כי אם לא, זה סופר חשוב
יהיו כמה טיסות פנים, אעבור בלי איפה שיתאפשר
חלק בי זועק לזיין עוד ת'רד ולדבר פה על NBA, אבל אין לב (או ביצים כשכרמל בסביבה) לעשות דבר כזה
05 נובמבר 2016, 00:42
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:בעיניי זה חשוב. ברור שטיולים בין כמה מדינות ובאורך כזה הם לרוב אילתורים ולפי מצב רוח והכול, אבל אתה חייב קווים מנחים, מתי אתה עוזב מדינה, לאיפה, כמה זה עולה, ואת ה"אמצע" לעשות לפי מה שיזרום. אני לא יודע איך זה עובד במדינות שכוחות אל, אבל סוגרים לינה מראש, או שפשוט מגיעים לאיזה הוסטל? כי אם לא, זה סופר חשוב
יהיו כמה טיסות פנים, אעבור בלי איפה שיתאפשר
חלק בי זועק לזיין עוד ת'רד ולדבר פה על NBA, אבל אין לב (או ביצים כשכרמל בסביבה) לעשות דבר כזה
לא חשבתי שגם כרמל תהיה אחת מהם עכשיו. חוץ ממני וממך כולם פה מעפנים, בחיי, הולכים בתלם. בסוף אני אעבור לצ'ה ולו רק משיקולי ספאם
אז את הטיסות האלו אתה כן חייב לתכנן. אלא אם אתה מתכנן להזמין על המקום, וחבל על הכסף
05 נובמבר 2016, 00:43
05 נובמבר 2016, 00:48
yanay21 כתב:הייתי חוטף התקף חרדה מרק כמה ימים לפני, אבל תכל'ס זה יכול לעבוד סבבה אם תזרום כמו שצריך.
אז זה נטו הקטעים הרשמיים שציינת, תתקתק את זה כדי שתוכל להיות בראש שקט חוץ מלארוז. אני לא יודע איך זה הולך בדרום אמריקה וכל השיט, אבל בטח יש כל מיני פסטיבלים או מסיבות מיוחדות ששווה לך לשריין, ככה תוכל להתרכז נטו בכיף, לא בארגון של מסלול, כרטיס, או מלון.
וכמובן תדאג לחבילת גלישה, כי רק בחו"ל אתה משקיע בנו
05 נובמבר 2016, 00:48
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הייתי חוטף התקף חרדה מרק כמה ימים לפני, אבל תכל'ס זה יכול לעבוד סבבה אם תזרום כמו שצריך.
אז זה נטו הקטעים הרשמיים שציינת, תתקתק את זה כדי שתוכל להיות בראש שקט חוץ מלארוז. אני לא יודע איך זה הולך בדרום אמריקה וכל השיט, אבל בטח יש כל מיני פסטיבלים או מסיבות מיוחדות ששווה לך לשריין, ככה תוכל להתרכז נטו בכיף, לא בארגון של מסלול, כרטיס, או מלון.
אני חושב שבחו"ל מהסוג הזה אני אהיה בגדר נעדר
05 נובמבר 2016, 00:49
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הייתי חוטף התקף חרדה מרק כמה ימים לפני, אבל תכל'ס זה יכול לעבוד סבבה אם תזרום כמו שצריך.
אני חושב שבחו"ל מהסוג הזה אני אהיה בגדר נעדר
תעדכן מתי בדיוק אתה טס, שאני אדע לסדר לעצמי באן מרצון
אגב, ברור לך שרק כדי לאמלל אותך, אלוהי הכדורסל יסדרו לנו גמר NBA ספרס קאבס, כן?