המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:קראתי יותר מדי על מלחמת העולם השנייה בימים האחרונים
felix_r כתב:LIAV10 כתב:קראתי יותר מדי על מלחמת העולם השנייה בימים האחרונים
ו.. ?
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:האמת, צרפת מילא. בטח בלגיה או שווייץ. אבל בגרמניה זה לא אמור לקרות. יש להם מערכת מודיעין ומודיעין מסכל מהטובות בעולם, והאחיזה שלהם על האוכלוסייה המוסלמית טובה.
זאת הבעיה בטרור יחידים. גם בארץ יש אחיזה טובה ועדיין מצליחים לפגע.
ברור, זה בדיוק הויכוח שהיה לי איתך על האינתיפאדה בארץ, אבל זה לא פיגוע דקירה בשער שכם. זה פיגוע גדול יותר, מתוכנן יותר ובמיקום הרבה יותר מרכזי. אם גם גרמניה תיפול לא ישאר כלום באירופה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:האמת, צרפת מילא. בטח בלגיה או שווייץ. אבל בגרמניה זה לא אמור לקרות. יש להם מערכת מודיעין ומודיעין מסכל מהטובות בעולם, והאחיזה שלהם על האוכלוסייה המוסלמית טובה.
ברור, זה בדיוק הויכוח שהיה לי איתך על האינתיפאדה בארץ, אבל זה לא פיגוע דקירה בשער שכם. זה פיגוע גדול יותר, מתוכנן יותר ובמיקום הרבה יותר מרכזי. אם גם גרמניה תיפול לא ישאר כלום באירופה.
זה כנראה לא הגיע מתוך גרמניה ואולי לא גם כזה מתוכנן
כמה צריך בשביל לקחת משאית ולהיכנס בקהל?
אה, והיו להם אזהרות שמתכננים פיגוע בשוק הכריסמס והם עדיין לא הצליחו למנוע את זה (זה עליהם)
שמואל1 כתב:שר הפנים של גרמניה: "לא ברור מה הרקע לפיגוע"
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:האמת, צרפת מילא. בטח בלגיה או שווייץ. אבל בגרמניה זה לא אמור לקרות. יש להם מערכת מודיעין ומודיעין מסכל מהטובות בעולם, והאחיזה שלהם על האוכלוסייה המוסלמית טובה.
Holiday_Armadillo כתב:N24: Driver might be from Pakistan who came 2016 as a refugee
איזה גברים
שמואל1 כתב:הנהג פליט מפקיסטן.
LIAV10 כתב:קראתי יותר מדי על מלחמת העולם השנייה בימים האחרונים
שמואל1 כתב:ישראלי נפצע קשה בברלין
שמואל1 כתב:דאעש נטל אחריות לפיגוע בברלין.
המחבל עדיין לא נתפס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים