18 מרץ 2017, 23:13
19 מרץ 2017, 01:19
19 מרץ 2017, 01:29
שועל כתב:ברור שכחלון בעמדת חולשה, לביבי יש עדת מאמינים/תומכים גדולה ואין לו הרבה מה להפסיד מבחירות כרגע, וגם בסקרים מצבו לגמרי סביר, לפיד יתקשה מאוד להרכיב ממשלה בלי החרדים, למרות שכנראה בנט וליברמן יעדיפו אותו על נתניהו, אבל העבודה ובנט לא ישבו יחד.
מצד שני אין לנתניהו מה להרוויח, זה לא שתהיה לו קואליציה יותר נוחה בפעם הבאה. מה שכן החקירות נגדו יתעקבו והוא יקבל לגיטימציה מסוימת מהציבור לא לפרוש כשיוגש כתב אישום.
בכל מקרה בחירות כנראה לא יהיו כי כחלון ימצא את הנוסחה איך להתקפל.
19 מרץ 2017, 01:33
19 מרץ 2017, 02:05
shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
אני ממשיך להאמין שהתאגיד יקום, ימים יגידו.
19 מרץ 2017, 02:27
jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
אה, אני לא דיברתי על התאגיד. זה לחלוטין לא מעניין אותי.
דיברתי על הממשלה, ועל זה שלא מפילים ממשלה על דבר כ"כ חסר משמעות בעיניי הציבור הרחב.
19 מרץ 2017, 08:51
MTA2311 כתב:jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
דיברתי על הממשלה, ועל זה שלא מפילים ממשלה על דבר כ"כ חסר משמעות בעיניי הציבור הרחב.
למה הפילו את הממשלה הקודמת?
19 מרץ 2017, 11:44
MTA2311 כתב:jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
19 מרץ 2017, 12:44
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
לפי ביבי על חוק ישראל היום לא?
19 מרץ 2017, 16:42
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
כי נוצר מצב של חוסר אמון בין הצדדים, וכי אי אפשר היה לנהל קואליציה.
בנוסף היה את מע"מ 0 שביבי לא האמין בו, את ישראל היום ודברים נוספים.
19 מרץ 2017, 16:46
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:shayD כתב:מדהים איך אתם מאמינים באדם שהתקפל וזגזג במהלך הקריירה הפולטית שלו כמו נהג פורמולה 1 שלא יתקפל הפעם ( והוא עוד אמור לא להתקפל מהחלטה שהוא עצמו התקפל אלייה).
כי נוצר מצב של חוסר אמון בין הצדדים, וכי אי אפשר היה לנהל קואליציה.
בנוסף היה את מע"מ 0 שביבי לא האמין בו, את ישראל היום ודברים נוספים.
19 מרץ 2017, 16:59
19 מרץ 2017, 18:45
jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
19 מרץ 2017, 18:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
אז תעשה יותר גרוע ותצביע לליברמן או בנט. מה זה משנה?
19 מרץ 2017, 19:10
shayD כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
לצערנו צריך להתחלף עוד דור על מנת שביבי לא יזכה שוב בבחירות.
ההורים שלי ורוב הדור שלהם מהפריפרייה לא מסוגלים להצביע ' מערך' ועדיין חיים על הזכרונות מבגין.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
19 מרץ 2017, 19:26
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
19 מרץ 2017, 19:27
shayD כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
ההורים שלי ורוב הדור שלהם מהפריפרייה לא מסוגלים להצביע ' מערך' ועדיין חיים על הזכרונות מבגין.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
19 מרץ 2017, 19:29
felix_r כתב:shayD כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מכיר את מה שאתם אומרים ומבין את זה. כבר אמרתי, שאם על זה הוא מפזר ממשלה ימנית (טובה לדעתי), אני אתקשה להצביע עבורו.
מקווה מאוד שזה ישתנה.
לצערנו? דבר בשם עצמך.
ההורים שלך מבינים מה ההבדל בין הדיבורים היפים של השמאל לביו המציאות. אתה עוד לא. אולי כשתתבדר, תבין.
19 מרץ 2017, 19:30
19 מרץ 2017, 19:32
שועל כתב:זה לא או ביבי או השמאל, לביבי אין מתחרים בליכוד בגלל שהוא מקבל תמיכה גדולה ולא ברורה בחלקה מהעם, אם הציבור ירצה אלטרנטיבה היא בהחלט יכולה לבוא מהליכוד עצמו או ממפלגה ימנית אחרת.