המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הלילה צה"ל מפגיז חזק מאוד. בומים בלי סוף
Roni1 כתב:felix_r כתב:הלילה צה"ל מפגיז חזק מאוד. בומים בלי סוף
אתה גר קרוב שאתה מצליח לשמוע?
MTA2311 כתב:התנין כתב:באמת מזעזעת המחשבה שהן חופרים לנו מתחת לרגליים ויום אחד יכולים לצוץ ולבצע טבח נוראי בקרב אוכלוסייה אזרחית. זה רק עניין של זמן, ואני חושב שזה בדיוק סוג הדברים שלשמם יש מודיעין.
זה בדיוק מסוג הדברים שלשמם יש דרג מדיני שיוציא לפועל את התכניות הקיימות שבנויות על המודיעין הקיים.
התנין כתב:MTA2311 כתב:התנין כתב:באמת מזעזעת המחשבה שהן חופרים לנו מתחת לרגליים ויום אחד יכולים לצוץ ולבצע טבח נוראי בקרב אוכלוסייה אזרחית. זה רק עניין של זמן, ואני חושב שזה בדיוק סוג הדברים שלשמם יש מודיעין.
זה בדיוק מסוג הדברים שלשמם יש דרג מדיני שיוציא לפועל את התכניות הקיימות שבנויות על המודיעין הקיים.
כלומר שהמידע המודיעיני כבר הונח מזמן על שולחן רה"מ ושר הביטחון ולא עשו עם זה כלום? ביזיון. טוב, ביבי בחרת זיבי קיבלת. פשוט חדל אישים, אלוף בדיבורים אפס במעשים.
שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
האירוע הזה ממש ביאס לי את הבוקר
פשוט מחדל מה שהלך שם ממה שהבנת
Roni1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
לא כל היתקלות בשדה קרב היא מחדל, לא בכל אסון כזה צריך לחפש אשמים.
וכן, זה נוראי. חשבתם שכניסה קרקעית הפעם לא תהיה מלווה באבל בלתי נתפס? אני מקווה שיצאו משם מהר.
שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
Roni1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
וכן, זה נוראי. חשבתם שכניסה קרקעית הפעם לא תהיה מלווה באבל בלתי נתפס? אני מקווה שיצאו משם מהר.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
שמעתי על זה עכשיו
מאוד מקווה שזה לא נכון אבל..אין לי הרבה תקווה
rc4991 כתב:Roni1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
להסתובב שם עם כלי רכב לא ממוגן זה פאקינג מחדל
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לצערי כנראה יש עוד אירוע קשה מאוד שקרה במהלך הלילה, כרגע עדיין תחת צנזורה צבאית.
מדובר בטרגדיה הגדולה ביותר שהתרחשה בצה"ל מאז מלחמת לבנון השנייה.
זה דבר שלא אמור לקרות, לצה"ל יש כוח אש מטורף לעומת חמאס ואין סיבה שיקרה אסון בסדר גודל כזה.
כנראה היה מחדל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים