המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:קצת וייבים של קיץ המתקרב ובא
my man כתב:toja27 כתב:קצת וייבים של קיץ המתקרב ובא
אהבתי
toja27 כתב:קטע מוזיקלי מגניב שמשדר ויברציות של חיים. מתאים לקוקה קולה להשתמש בפרסומות שלהם.
my man כתב:התכוונת לזה?toja27 כתב:קטע מוזיקלי מגניב שמשדר ויברציות של חיים. מתאים לקוקה קולה להשתמש בפרסומות שלהם.
toja27 כתב:my man כתב:התכוונת לזה?toja27 כתב:קטע מוזיקלי מגניב שמשדר ויברציות של חיים. מתאים לקוקה קולה להשתמש בפרסומות שלהם.
כן ! למה זה לא יוצא לי? כאילו איזה חלק של הכתובת אני צריך להדביק כאן?
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:התכוונת לזה?toja27 כתב:קטע מוזיקלי מגניב שמשדר ויברציות של חיים. מתאים לקוקה קולה להשתמש בפרסומות שלהם.
רק עד ה& הראשון לא כולל..
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:התכוונת לזה?toja27 כתב:קטע מוזיקלי מגניב שמשדר ויברציות של חיים. מתאים לקוקה קולה להשתמש בפרסומות שלהם.
רק עד ה& הראשון לא כולל..
ולא כולל הwatch?v= נכון?
תודה אורי.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:זהו כרמל אני כבר יודע לבד
אתה ילד גדול עכשיו, לא צריך ישבנון יותר
toja27 כתב:ראיתי אתמול את ה the amazing race האמרקאי פרק 1, והייתה שם משימת ריקוד עם להקה יפנית שקוראים לה world order. לדעתי היא מגניבה במיוחד בתנועות הריקוד הרובוטיות, והחלטתי להביא אותם לכאן.
jol9 כתב:toja27 כתב:ראיתי אתמול את ה the amazing race האמרקאי פרק 1, והייתה שם משימת ריקוד עם להקה יפנית שקוראים לה world order. לדעתי היא מגניבה במיוחד בתנועות הריקוד הרובוטיות, והחלטתי להביא אותם לכאן.
מדליק...מישהו כאן היה ביפן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים