22 נובמבר 2011, 22:19
yiffy כתב:זה איזשהו מצ'יזמו ספרדי כזה של "להפסיד בכבוד" ותמיד לתת את הכל, כולל כשההכל הוא לא הרבה. יש לזה חסרונות, אבל מצד שני זה אנטי-תזה לגישה של נולה למשל, שפרש לא מעט פעמים אחרי שראה שהוא עומד להפסיד ושאין לו כוח להשקיע הרבה כדי להפוך את התוצאה. אני אישית מעדיף את הגישה של רפא.
חוץ מזה, אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה מרכיב בולט באופי הבלתי מתפשר שלו שסוחף מיליוני מעריצים ובעיקר את הגרעין הקשה שבהם. אז נכון, זה עולה להם מדי פעם בהפסד לאיזה דודיג אחד או במאזן שלילי מול דווידנקו, אבל נראה לי שהם לא היו רוצים נדאל אחר.
22 נובמבר 2011, 22:29
23 נובמבר 2011, 23:30
24 נובמבר 2011, 16:14
24 נובמבר 2011, 17:10
misha כתב:פדרר מנצח את פיש במשחק שהיה יותר דומה למשחק אימון, ולוקח את המקום הראשון בבית. הכל מוכן למלחמה בין רפא לטסונגה על המקום השני. לרפא עוד יכול לצאת טוב אם ינצח היום כי יש סיכוי טוב שיפגוש את פרר בחצי.
אני מקווה שנובאק יעלה מהמקום השני מחר, יהיה נחמד לסיים את העונה עם ניצחון נגדו.
24 נובמבר 2011, 17:24
24 נובמבר 2011, 18:53
misha כתב:פרר כן, שחקן נוח בשבילינו, אבל ברדיך עשה לא מעט צרות לפדרר בשנים האחרונות ויכול להציק, אם כי בכושר בו פדרר נמצא כרגע, ובמיוחד אם ישחק כמו נגד רפא, לא צריכות להיות לו בעיות לנצח כל אחד.
אבל אני עדיין רוצה להביס את נובאק, זה יעשה לי טוב על הלב
24 נובמבר 2011, 19:04
24 נובמבר 2011, 23:07
24 נובמבר 2011, 23:12
24 נובמבר 2011, 23:14
misha כתב:טסונגה ניצח 6:3 במערכה שלישית והעיף את רפא. אולי זה לטובה, בכושר הזה אין לו מה לחפש בטורניר.
24 נובמבר 2011, 23:24
yiffy כתב:צונגה מנצח את נדאל בשלוש מערכות ועולה מחצי הגמר.
אני חייב להגיד ש"מוחמד עלי של הטניס" הוא אחד השחקנים הכי מהנים לצפייה. זה לא הטניס היפה והקלאסי מהקו האחורי של פדרר ונדאל אבל הוא מביא את משחק הרשת לשלמות ומוסיף לזה אתלטיות נאה לעין. אני חושב שהוא עדיף על כל שחקן שיעלה מולו בחצי הגמר מהקבוצה השנייה, אם כי ייתכן שהוא יתקשה מול פרר.
בסה"כ עוד משחק די פאסיבי של רפא. עושה רושם שהוא מתקשה פתאום מול שחקנים שעולים הרבה לרשת - דבר תמוה אם להתחשב בעובדה שהוא אולי חובט ההעברות הכי טוב שהמשחק הזה אי פעם ייצר. הוא אכל הרבה מרורים היום מצונגה באזור זה של המגרש וכמעט הפסיד לפיש בגלל סגנון משחק מאוד דומה. אני מניח שהוא ירצה לעבוד על זה קצת בפגרה אחרת כל ליצן ממקום 82 בעולם יעלה מולו לרשת וזה יכול להיות מציק.
25 נובמבר 2011, 17:22
לקראת השנה הבאה, שני הדברים האלה חייבים להשתנות. אני מאמין שהראש יתייצב. הוא יבוא לאוסטרליה בגישה שבה הוא תמיד בא לסלאמים ויצליח שם.
מנגד, הסרב הוא אתגר לא נורמלי. אולי הוא צריך לקחת את איבניסביץ' או את הפיסטול שיילמדו אותו כמה טריקים. הסרב היא חבטה קריטית.
שחקן ברמה שלו צריך לקבל כ-2 נקודות חופשיות בכל משחקון הגשה בממוצע. נכון להיום הוא לא קרוב לזה בכלל.
25 נובמבר 2011, 17:51
רועי כתב:לקראת השנה הבאה, שני הדברים האלה חייבים להשתנות. אני מאמין שהראש יתייצב. הוא יבוא לאוסטרליה בגישה שבה הוא תמיד בא לסלאמים ויצליח שם.
מנגד, הסרב הוא אתגר לא נורמלי. אולי הוא צריך לקחת את איבניסביץ' או את הפיסטול שיילמדו אותו כמה טריקים. הסרב היא חבטה קריטית.
שחקן ברמה שלו צריך לקבל כ-2 נקודות חופשיות בכל משחקון הגשה בממוצע. נכון להיום הוא לא קרוב לזה בכלל.
איך אתם כבר מספידים אותו? הבחור עם 10 GS בקריירה שלו, דרס בשנים האחרונות כל דבר שזז, שלט בטניס ביד רמה והיה האלטרנטיבה היחידה ל-RF במהלך כל השנים הללו. פנומן בלתי נלאה, מלך החימר, ואחד משחקני הטניס הגדולים שייזכרו. סיום עונה צולע שלו וכבר שוכחים כל דבר?
הוא צריך את המנוחה, חודש עכשיו של שקט ובעונה הבאה הוא יחזור כמו פנתר. ולגבי רוז'ה? איזה כיף לראות אותו. רק שייקח את הטורניר הזה והסיום של העונה הזאת תהיה מתוקה מאוד עבורו עם 3 תארים בחודש האחרון. הוא זקוק לזה יותר מתמיד לשנה הבאה.
26 נובמבר 2011, 04:47
26 נובמבר 2011, 11:16
איפה ראית שמספידים אותו?
26 נובמבר 2011, 11:40
26 נובמבר 2011, 14:49
רועי כתב:איפה ראית שמספידים אותו?
לקראת השנה הבאה, שני הדברים האלה חייבים להשתנות. אני מאמין שהראש יתייצב. הוא יבוא לאוסטרליה בגישה שבה הוא תמיד בא לסלאמים ויצליח שם.
נראלי שזה מספיק דברים שמספידים את רפא..הייתה לו שנה טובה, לדיוקוביץ עילאית. זה ההבדל. אם הוא היה קוטף עוד סלאם אחד מנובאק ועוד איזה מאסטרס, אפחד לא היה בכלל מדבר. אבל הוא יצא לוזר, והפסיד בכל גמר אפשרי.
26 נובמבר 2011, 14:52
שחף כתב:השאלה לגבי רפא היא בעיקר פיזית. לא ראיתי את המשחקים שלו אז אין לי מושג מה מצבו. מבחינת הדרייב למשחק והרצון לזכות לתארים אני לא חושב שיש שינוי אצלו בסופו של דבר.
26 נובמבר 2011, 16:55