עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 17:25

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הדוקטור במגרש!! הדאלקים באים!!(אולי 1-2 יבינו את זה פה)

הדוקטור בא לראות היסטוריה :cool

בשבילו זה קל, הוא יודע מתי זה יקרה :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: עולם הטניס2 - סלאם מס' 17 של המאסטרו!!

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 08 יולי 2012, 17:31

פדרר!! איזה שחקן ענק זה... אני לא מת עליו כל כך אבל אין ספק שהוא אחד הגדולים בהיסטוריה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 17:31

תמונה

ובונוס קטן - כעת, אחרי שעלה שוב למקום הראשון בעולם, רוג'ר הולך לשבור עוד שיא: מס' השבועות כמספר 1 בעולם. כרגע יש לו 285 שבועות, לסמפראס שבוע יותר.

ד"א, מקווה ששחף נהנה מהמשחק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2012, 17:51

misha כתב:ובונוס קטן - כעת, אחרי שעלה שוב למקום הראשון בעולם, רוג'ר הולך לשבור עוד שיא: מס' השבועות כמספר 1 בעולם. כרגע יש לו 285 שבועות, לסמפראס שבוע יותר.

ד"א, מקווה ששחף נהנה מהמשחק.

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
גם אני!

ספורט זה דבר מדהים. טניס עוד יותר ופדרר אפילו עוד יותר. כל כך פחדתי שכבר לא יהיו עוד רגעים כאלה. זה רק הופך את הכל ליותר מתוק.
הטניס מנקודת השבירה שהוא לקח בסוף השנייה ולאורך כל המערכה השלישית היו פנומנליים. ברביעית הייתה ירידת מתח לקראת הסוף, אבל העצבים היו שם (בניגוד לכל כך הרבה פעמים אחרות) ויש גביע יפיפיה ומוזהב מס' 7!
זו לא הייתה זכייה מובנת מאליה. הכל נראה shaky נגד בנטו ומול מאליס הפציעה הייתה מדאיגה במיוחד. מהרגע שרוג'ר ראה את יוז'ני זה הפך להיות עולם אחר. המשחק מול נולה היה הכי טוב שלו השנה (וכמובן שלטעמי האישי הכי טוב השנה בסבב) ובמשחק מול מארי הוא לא נבהל מהיכולת המדהימה שלו בשתי המערכות הראשונות והרים ראש.

בנוסף לכל השיאים - פדרר סוף סוף מעיף גם את מארי מרשימת הטניסאים בעלי המאזן החיובי מולו הפעילים כיום. זה משאיר שם את רפא ועוד איזה טמבל אחד שמוביל עליו 2:1 עם שתי נצחונות מלפני 2003 ואינשאללה יעלה לו בהגרלה מתישהו בקרוב...

אבל מה זה משנה, יש גביע! ואני אומר, למה צריך לתת ביסים כשאפשר פשוט לנשק :dance4 :dance4
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 18:01

yiffy כתב:אבל מה זה משנה, יש גביע! ואני אומר, למה צריך לתת ביסים כשאפשר פשוט לנשק :dance4 :dance4

:clap2

תמונה
----------------------

אה, רק אותי אמא של מארי מעצבנת? קיבלה יותר מדי זומים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2012, 18:10

בתור אחד שלא אוהב את פדרר אני אומר שחד משמעית הוא הגדול בכל הזמנים!!

דרך אגב, מי זאת חברה של מארי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2012, 18:25

יש לי תיאוריה לפיה שלמה צורף הוא אבא של מארי.
ראיות:
1. הוא שוכח שהוא פרשן ומדבר ומעודד אותו כאילו הוא יושב בבוקס.
2. הוא שונא את האמא הגרושה של מארי (ואחרי היום אני לא כ"כ תוהה למה היא השיגה את הסטטוס הזה)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2012, 19:35

yiffy כתב:יש לי תיאוריה לפיה שלמה צורף הוא אבא של מארי.
ראיות:
2. הוא שונא את האמא הגרושה של מארי (ואחרי היום אני לא כ"כ תוהה למה היא השיגה את הסטטוס הזה)

וקיצסיס הוא לא האח האבוד של פדרר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 19:52

:throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

הדיקטטור השוויצרי חזר. מקווה שזה להופעת פרידה.
למה הגרמני הדביל היה צריך להדיח את רפא???

לא נורא, הבחור צעיר ו-6 סלאמים זה עדיין אפשרי. גם ב-16 זכיות אני מניח שיזכרו יפה את המאזן של רפא מול פדרר ואת השליטה הברורה שלו מול פדרר בסלאמים.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2012, 20:00

שחף כתב::throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

הדיקטטור השוויצרי חזר. מקווה שזה להופעת פרידה.
למה הגרמני הדביל היה צריך להדיח את רפא???

לא נורא, הבחור צעיר ו-6 סלאמים זה עדיין אפשרי. גם ב-16 זכיות אני מניח שיזכרו יפה את המאזן של רפא מול פדרר ואת השליטה הברורה שלו מול פדרר בסלאמים.

1. דיקטטור?
2. הבחור שהדיח את רפא היה צ'כי
3. 17 סלאמים
4. חוץ מהשיא הזה, שאולי יישבר ואולי לא, פדרר מחזיק בעוד זיליון שיאים. כבודו של רפא במקומו מונח, אבל מס' הזכיות בגראנד סלאם זה לא סתם עוד מספר. כל יחידה במאזן הזה נצברת עם הרבה דם, יזע ודמעות ובכל אחד מהטורנירים הללו כל שחקן בעולם מגיע הכי נחוש והכי ערוך פיזית ומנטלית כדי לתת את הכי טוב שלו.

בשורה התחתונה: מי שזוכה בהכי הרבה GSים הוא הטוב ביותר. מאסטרסים, גביעי דיוויס, מאזנים פנימיים, כמות תארים כללית ומיקום במקום הראשון זה טוב ויפה. טניס אמיתי משחקים 4 פעמים בשנה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2012, 20:03

LIAV10 כתב:
yiffy כתב:יש לי תיאוריה לפיה שלמה צורף הוא אבא של מארי.
ראיות:

וקיצסיס הוא לא האח האבוד של פדרר?

קיציס בכלל הרג אותי עם השדרנות שלו.
מייצר את הפנינה "אף דרופ-שוט לא עבד היום" בערך דקה אחרי שפדרר לקח את המערכה השנייה עם דרופ-שוט (והיה עוד אחד מוצלח לפני זה).

אבל שום דבר לא מתחרה ב"לא הרים את הגוף, חייב להכניס ראשונים" של צורף. ממש גרסת הטניס ל"לא הרים את הגוף למעלה", רק שבעים מיליון פעם.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 20:08

אני לא יכול לשמוע את צורף, נשבע שבפעם הבאה שהוא משדר טניס אני שם על מיוט עד סוף המשחק. כל פעם "הוא חייב להכניס ראשונים". "הוא הולך על הסרב הבטוח לטי פוינט". מילא שהצופה שלא מבין בטניס לא יודע על מה האחרון מדבר, אבל הוא חופר וחופר וחופר וחופר וחופר על זה עד שזה פשוט בלתי נסבל. זה כמו שעופר שלח יגיד: "מכבי חייבת לקלוע עכשיו", או "מכבי חייבת סטופ הגנתי" 20 מיליון פעם במשחק. השדרנים של יורוספורט לא פחות מבינים מאדון צורף ואף אחד מהם לא מזיין את המוח כל כך. ולידו בתור חטא על פשע הוסיפו את הליצן קיציס.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2012, 14:54

ברכות לאוהדי פדרר בפורום ובכלל. כמובן שהזכיה הזאת לא משמחת אותי, אבל זה לא משנה כמובן.

פדרר מראה באופן ברור, עד כמה המקום הראשון היום הוא דבר שברירי. כל אחד מהרביעייה הזאת יכול לקחת את המקום הראשון בשנייה אחת עם טורניר
טוב, וטורניר רע של החבר. אני מאמין שזהות המוביל עוד תשתנה העונה ואולי אפילו יותר מפעם אחת (ולא, אני לא חושב שרפא הוא זה שיהיה שם).

לגבי המצב של הטניסאים, אז כמובן שפדרר עכשיו בהיי, ואוהדיו יכולים לפנטז היום בשקט גם על 20 סלאמים, אבל יכול להיות גם שהסדר של השנים האחרונות יחזור על קנו.

אני בהחלט מאחל לפדרר לזכות בעוד סלאם, רק שזה יהיה בדיוק באותה המתכונת כמו הסלאם הזה, כלומר אחרי שנתיים וחצי, ואחרי שרפא ייקח עוד 5... :-)

נ.ב
מבחינת הניקוד, לרפא יש הכי מעט נקודות להגן עליהן עד סוף השנה, מבין כל הרביעייה. זה כמובן לא מבטיח לו שום דבר, כי הפער הוא גדול (2000 נק').
לפדרר יש חצי מניו יורק, זכיה בפריס ובWTF
לנובאק יש זכיה בניו יורק וזכיה בקנדה
למארי יש חצי בניו יורק, זכיות בסינסינטי ובשנחאי
ולרפא יש גמר מניו יורק.

יש מצב שהטורניר האולימפי יהיה זה שיקבע מי יהיה מדורג ראשון בסוף השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 09 יולי 2012, 20:12

אין ספק שאתה צודק. המקום הראשון בעולם מעולם לא היה שברירי יותר. רק 75 נקודות מפרידות בין נולה לפדרר. נולה רק צריך להתעטש כדי לעלות למקום הראשון.

יחד עם זאת, אני מאמין שפדרר יצליח לשמור על אחד משני המקומות הראשונים עד ניו-יורק. הוא לא מגן על דברים יותר מדי מעניינים באליפויות ההכנה לעומת נולה שמגן על גמר ותואר. נדאל אמנם גם חזק בעניינים בכל הקשור לצבירת נקודות בתחרויות הללו, ולא מן הנמנע שיעבור אחד מהשניים, אבל סה"כ לרוג'ר יש צ'אנס סביר להיות במקומות 1-2 עד ה-GS האחרון של השנה. זה כמובן חשוב כי זה נותן לרוג'ר סיכוי של 50%-50% למפגש עם רק אחד מהצמד רפא-נולה בחצי גמר והגמר. זה לא שאני מבסוט מלקבל את מארי בחצי בכושר הנוכחי, אבל רוג'ר הוכיח בווימבי שהוא מסוגל לנצח נולה+מארי לדוגמא.

לגבי סיום העונה במקום הראשון - אני כמעט בטוח שרוג'ר לא יהיה במקום הראשון. מיד עם תום הסבב האסיאתי רוג'ר מגן על באזל, פריז ולונדון. בשנה שעברה הוא פרק את כל התיסכולים על העונה ההיא בטורנירים הללו. לעומת זאת, על השנה הזו אפשר להכריז כבר עכשיו כעל הצלחה מסחררת (GS אחד, 2 מאסטרס 1000 ו-2 מאסטרס 500) ואנחנו עדיין לפני האולימפיאדה וניו-יורק שבטח יסחטו לו את המיץ. לא נראה לי סביר שהוא יזכה שוב בכל הטורנירים של סוף השנה ולא מן הנמנע שהוא בכלל לא יופיע לפריז (ובכך יצטרף לרפא שמשום מה מחרים את הטורניר הזה כל הזמן).

דבר אחד אינו נזיל כלל וכלל - השיא של שבועות במקום הראשון בעולם. שיא זה יישבר בקרוב מאוד ויישאר של רוג'ר לעוד ימבה זמן. נולה ונדאל לעולם לא יחלמו על כמות זמן כזו במקום הראשון, בטח ובטח כשהם דולקים אחד אחרי השני ומארי בעקבותיהם.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2012, 20:29

yiffy כתב:אין ספק שאתה צודק. המקום הראשון בעולם מעולם לא היה שברירי יותר. רק 75 נקודות מפרידות בין נולה לפדרר. נולה רק צריך להתעטש כדי לעלות למקום הראשון.

יחד עם זאת, אני מאמין שפדרר יצליח לשמור על אחד משני המקומות הראשונים עד ניו-יורק. הוא לא מגן על דברים יותר מדי מעניינים באליפויות ההכנה לעומת נולה שמגן על גמר ותואר. נדאל אמנם גם חזק בעניינים בכל הקשור לצבירת נקודות בתחרויות הללו, ולא מן הנמנע שיעבור אחד מהשניים, אבל סה"כ לרוג'ר יש צ'אנס סביר להיות במקומות 1-2 עד ה-GS האחרון של השנה. זה כמובן חשוב כי זה נותן לרוג'ר סיכוי של 50%-50% למפגש עם רק אחד מהצמד רפא-נולה בחצי גמר והגמר. זה לא שאני מבסוט מלקבל את מארי בחצי בכושר הנוכחי, אבל רוג'ר הוכיח בווימבי שהוא מסוגל לנצח נולה+מארי לדוגמא.

לגבי סיום העונה במקום הראשון - אני כמעט בטוח שרוג'ר לא יהיה במקום הראשון. מיד עם תום הסבב האסיאתי רוג'ר מגן על באזל, פריז ולונדון. בשנה שעברה הוא פרק את כל התיסכולים על העונה ההיא בטורנירים הללו. לעומת זאת, על השנה הזו אפשר להכריז כבר עכשיו כעל הצלחה מסחררת (GS אחד, 2 מאסטרס 1000 ו-2 מאסטרס 500) ואנחנו עדיין לפני האולימפיאדה וניו-יורק שבטח יסחטו לו את המיץ. לא נראה לי סביר שהוא יזכה שוב בכל הטורנירים של סוף השנה ולא מן הנמנע שהוא בכלל לא יופיע לפריז (ובכך יצטרף לרפא שמשום מה מחרים את הטורניר הזה כל הזמן).

דבר אחד אינו נזיל כלל וכלל - השיא של שבועות במקום הראשון בעולם. שיא זה יישבר בקרוב מאוד ויישאר של רוג'ר לעוד ימבה זמן. נולה ונדאל לעולם לא יחלמו על כמות זמן כזו במקום הראשון, בטח ובטח כשהם דולקים אחד אחרי השני ומארי בעקבותיהם.

השיא של סמפראס יישבר כמובן מאוד מהר (כמה הבדל 75 נק' יכולות לעשות, אה??). האמת השיא הזה הוא מרשים מאוד, אבל פחות מ-17 סלאמים.
לרפא ולנובאק אין שום סיכוי אפילו להתקרב לשיא הזה. לרפא יש איזה 100 שבועות במצטבר. הוא טניסאי לא מספיק יציב ויש לו סרב חלש, מה שמונע ממנו
להצטיין בקלות על כל סוגי המשטחים, וכל דבר בא לו עם הרבה עבודה קשה.

לגבי ניו יורק, אתה לא צריך לדאוג. אמנם יש סיכוי שנולה ורוג'ר יחליפו מקומות, אבל זה לא מאוד סביר. זה יחייב זכיה של נובאק בטורניר האולימפי, ושני טורנירים
מושלמים טובים בסינסי ובקנדה.
לטעמי הוא ייתן רק טורניר אחד טוב מבין שני אלה, ולא יזכה בטורניר האולימפי.
לרפא אין סיכוי להתקרב. אמנם בטורניר האולימפי הוא יכול להפתיע, אבל בקנדה ובסינסי הוא בדר"כ מודח די מהר.

מסכים לגבי מה שאמרת על שמירה על המקום הראשון מבחינת פדרר. יהיה לו קשה מאוד לעשות את זה.
לדעתי מארי כמו תמיד יהיה טוב מאוד במאסטרסים הסופיים של השנה, ובWTF אולי נולה יבוא להוציא תסכולים.

השאלה המעניינת ביותר כמובן היא הטורניר האולימפי והUO. שני טורנירים יוקרתיים וחשובים, שכל אחד מהרביעייה ינסה ללכת עליהם בכל הכח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 10 יולי 2012, 04:24

בלונדון אני דווקא יחסית סומך על רוג'ר. האינדור בשבילו הוא כמעט כמו החימר בשביל רפא - לא זכור לי מתי הוא הפסיד משחק אינדור בפעם האחרונה.
פריז זה טורניר קשה מבחינתו והוא כמעט בטוח אבוד.

לגבי הטורנירים החשובים, ההימורים שלי הם:
-אולימפיאדה: אין לי מושג.
-ניו יורק: נולה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 11 יולי 2012, 12:17

yiffy כתב:קיציס בכלל הרג אותי עם השדרנות שלו.
מייצר את הפנינה "אף דרופ-שוט לא עבד היום" בערך דקה אחרי שפדרר לקח את המערכה השנייה עם דרופ-שוט (והיה עוד אחד מוצלח לפני זה).

אבל שום דבר לא מתחרה ב"לא הרים את הגוף, חייב להכניס ראשונים" של צורף. ממש גרסת הטניס ל"לא הרים את הגוף למעלה", רק שבעים מיליון פעם.

ראיתי על ווליום נמוך כדי שלא יהרסו לי את החוויה. מזל ששאר הטורנירים אפשר לרות ביורוספורט/ESPN, שם טניס זה לא חלטורה ולא מביאים ליצנים לשדר.
---------------------

אחרי שהשיא שבועות הכולל של סמפראס ייפול (זה של שבועות ברצף פדרר שבר כבר מזמן), המקום הראשון פחות ישנה לפדרר. יהיה חשוב להיות בטופ2 כדי לא לפגוש את נדאל ונובאק באותו סלאם אבל מקום ראשון כשלעצמו יהיה משני.

טורניר האולימפי יהיה מאוד מעניין, לא פחות קשה מסלאם. רפא יגיע אחרי מנוחה יחסית גדולה ולא יוותר על ריפיט בקלות, נובאק ירצה להוכיח שהוא עדיי מספר1 ולעלות חזרה לפסגה, פדרר אומנם בכושר טוב אבל אחרי השיא של ווימבלדון, ומכל מה שהיה מסביב, מקווה שלא תבוא סוג של ירידת מתח.

תמונה
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 15:59

misha כתב:

ראיתי על ווליום נמוך כדי שלא יהרסו לי את החוויה. מזל ששאר הטורנירים אפשר לרות ביורוספורט/ESPN, שם טניס זה לא חלטורה ולא מביאים ליצנים לשדר.
---------------------

אחרי שהשיא שבועות הכולל של סמפראס ייפול (זה של שבועות ברצף פדרר שבר כבר מזמן), המקום הראשון פחות ישנה לפדרר. יהיה חשוב להיות בטופ2 כדי לא לפגוש את נדאל ונובאק באותו סלאם אבל מקום ראשון כשלעצמו יהיה משני.

טורניר האולימפי יהיה מאוד מעניין, לא פחות קשה מסלאם. רפא יגיע אחרי מנוחה יחסית גדולה ולא יוותר על ריפיט בקלות, נובאק ירצה להוכיח שהוא עדיי מספר1 ולעלות חזרה לפסגה, פדרר אומנם בכושר טוב אבל אחרי השיא של ווימבלדון ומכל מה שהיה מסביב מקווה שלא תבוא סוג של ירידת מתח.

בהחלט יש סיכוי לירידת מתח מסויימת. אמנם הטורניר הזה חשוב לו, אבל ראינו את רפא מתבזה בווימבלדון (טורניר חשוב פי כמה) בעיקר בגלל עייפות וירידת מתח אחרי הזכייה ברולאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 11 יולי 2012, 16:50

jol9 כתב:
misha כתב:

---------------------

טורניר האולימפי יהיה מאוד מעניין, לא פחות קשה מסלאם. רפא יגיע אחרי מנוחה יחסית גדולה ולא יוותר על ריפיט בקלות, נובאק ירצה להוכיח שהוא עדיי מספר1 ולעלות חזרה לפסגה, פדרר אומנם בכושר טוב אבל אחרי השיא של ווימבלדון ומכל מה שהיה מסביב מקווה שלא תבוא סוג של ירידת מתח.

בהחלט יש סיכוי לירידת מתח מסויימת. אמנם הטורניר הזה חשוב לו, אבל ראינו את רפא מתבזה בווימבלדון (טורניר חשוב פי כמה) בעיקר בגלל עייפות וירידת מתח אחרי הזכייה ברולאן.

אמת. פדרר הוכיח כבר השנה שכשהוא עייף אחרי זכייה הוא מסוגל להפסיד אפילו לרודיק (פאקינג רודיק!).
אני חושב שעבור פדרר מדליית זהב היא חשובה כמו GS, אבל עכשיו אחרי שיש לו זכייה אחת השנה, החשיבות הכללית יורדת במעט. הוא ירשה לעצמו לשחק בהילוך שני לפחות במשחקים הראשונים. ייתכן מאוד שזה יעלה לו בהדחה מוקדמת.

מישה - תמונה מדהימה :) :clap2
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 20:10

רפא בספק לטורניר האולימפי. שיהיה חכם, אם הוא לא כשיר ב100%, שלא יגיע (שיגיע רק לסחוב את הדגל, שזה באמת כבוד גדול).

http://sports.walla.co.il/?w=//2549867
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים