המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא היה פאנץ' או משהו, סתם רציתי לבדוק אם אני לבד
my man כתב:טוב אז חברים בהחלט בדרך להיות אחת מהפייבוריט שלי...
כל כך כיף לראות...
my man כתב:טוב אז חברים בהחלט בדרך להיות אחת מהפייבוריט שלי...
כל כך כיף לראות...
rc4991 כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אתם לא תאמינו אבל אני רואה עכשיו בפעם הראשונה בחיים את "חברים"... נקווה לטוב...
אתה אנושי?? מאיזה כוכב הגעת אלינו??
אני יודע אני יודע...כל מי שאמרתי לו שלא ראיתי סוג של הכריח אותי לראות...בסוף אחד החברים שלי הושיב אותי וראה איתי כמה פרקים- זה היה נראה טוב...
בינתיים מה שהספקתי עד כה נראה מבטיח...
אני כל כך מקנא בך שיש לך עכשיו 10 עונות של תענוג
סדרת הקומדיה הטובה אי פעם ובכלל אחת הסדרות הכי טובות
toja27 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אתם לא תאמינו אבל אני רואה עכשיו בפעם הראשונה בחיים את "חברים"... נקווה לטוב...
אתה אנושי?? מאיזה כוכב הגעת אלינו??
אני יודע אני יודע...כל מי שאמרתי לו שלא ראיתי סוג של הכריח אותי לראות...בסוף אחד החברים שלי הושיב אותי וראה איתי כמה פרקים- זה היה נראה טוב...
בינתיים מה שהספקתי עד כה נראה מבטיח...
אני כל כך מקנא בך שיש לך עכשיו 10 עונות של תענוג
סדרת הקומדיה הטובה אי פעם ובכלל אחת הסדרות הכי טובות
טעות, סיינפלד.
LIAV10 כתב:סיינפלד!
LIAV10 כתב:סיינפלד זה נטו קומדיה.
חברים? יש שם דרמה פה ושם, בכל זאת ג׳ניפר אניסטון.
toja27 כתב:אין כאן שום ויכוח, סיינפלד היא סדרת הקומדיה הכי טובה אי פעם. יש פעמים שהמשפט " על טעם וריח אין מה להתווכח" לא תקף. הייתי רוצה לעזור , אבל באמת שמקרה הזה אני לא יכול.
rc4991 כתב:toja27 כתב:אין כאן שום ויכוח, סיינפלד היא סדרת הקומדיה הכי טובה אי פעם. יש פעמים שהמשפט " על טעם וריח אין מה להתווכח" לא תקף. הייתי רוצה לעזור , אבל באמת שמקרה הזה אני לא יכול.
כרמל, תני לו באן
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אין כאן שום ויכוח, סיינפלד היא סדרת הקומדיה הכי טובה אי פעם. יש פעמים שהמשפט " על טעם וריח אין מה להתווכח" לא תקף. הייתי רוצה לעזור , אבל באמת שמקרה הזה אני לא יכול.
כרמל, תני לו באן
הייתי רוצה כי אתה יודע כמה אני אוהבת את חברים, אבל סיינפלד באמת יותר טובה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אין כאן שום ויכוח, סיינפלד היא סדרת הקומדיה הכי טובה אי פעם. יש פעמים שהמשפט " על טעם וריח אין מה להתווכח" לא תקף. הייתי רוצה לעזור , אבל באמת שמקרה הזה אני לא יכול.
כרמל, תני לו באן
תתביישי לך
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:אין כאן שום ויכוח, סיינפלד היא סדרת הקומדיה הכי טובה אי פעם. יש פעמים שהמשפט " על טעם וריח אין מה להתווכח" לא תקף. הייתי רוצה לעזור , אבל באמת שמקרה הזה אני לא יכול.
כרמל, תני לו באן
תתביישי לך
אני כולי בושה אחת גדולה
rc4991 כתב:כמו שצריך
טוב מה קרה את עוד ערה? כבר ממש מאוחר!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים