המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:רוי, אתה לא בעצרת ?
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אם זה יהיה עם אלי ישי אז כבר יהיה לך שניים שמתעבים אחד את השני - ישי ודרעי....
ישי ודרעי אולי יכולים להסתדר, אבל לא ברור לי איך זה יסתדר עם ברוך מרזל בקואליציה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:רוי, אתה לא בעצרת ?
אישתי סירבה ללכת...
חנו'ש כתב:אגב, זה לא ברור למארגני ומשתתפי ההפגנה שהם רק מגדילים את כמות הקולות של ביבי??
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אגב, זה לא ברור למארגני ומשתתפי ההפגנה שהם רק מגדילים את כמות הקולות של ביבי??
בתיאוריה הכל מגדיל את מספר הקולות של ביבי, אבל בת'כלס הליכוד רק יורד מאז תחילת הקמפיין.
הדבר שהכי מפתיע אותי זה שהבית היהודי יורד ויורד. זה מפתיע כי בנט מזלזל באינטילגנציה של הבוחרים וחשבתי שזה עובד, אבל מסתבר שהבוחרים לא עד כדי ככה מטומטמים. אני לא מבין איך הוא עוד לא קולט את זה ומשנה אסטרטגיה.
חנו'ש כתב:תשמע, מי שנגד ביבי לא צריך את העצרת הזו כדי להצביע נגדו, אבל יש הרבה מתלבטים שהם סוג של דווקאיים כאלה מהסוג שאומר: " לי גם נמאס כבר מביבי וחשבתי לא להצביע לו או בכלל אבל אחרי שאני רואה את כל הסמולנים האלה בעצרות שלהם, עכשיו אני דווקא אצביע לו רק בשביל להוריד לכל הסמולנים והתשקורת הסמולנית שלהם"
ואגב, כל הפוליטיקאים בלי יוצא מן הכלל מזלזלים באינטלגנציה של הבוחרים במערכת הבחירות הנוכחית.....
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אם זה יהיה עם אלי ישי אז כבר יהיה לך שניים שמתעבים אחד את השני - ישי ודרעי....
ישי ודרעי אולי יכולים להסתדר, אבל לא ברור לי איך זה יסתדר עם ברוך מרזל בקואליציה.
felix_r כתב:רוי, אתה לא בעצרת ?
jol9 כתב:felix_r כתב:רוי, אתה לא בעצרת ?
הכי מצחיק שבחדשות קראו לזה עצרת של מרכז שמאל... אתה מבין את התעמולה של התקשורת? אפילו המארגנים לא קראו לעצרת שלהם עצרת מרכז-שמאל,
אלא עצרת שמאל פר אקסלנס...
מביך.
מאיר דגן בעצם חושף את הפרצוף האמיתי של הביקורת שלו - עוד איש שמאל ממורמר... אי אפשר להתייחס לביקורת שלו ברצינות.
jol9 כתב:מאיר דגן בעצם חושף את הפרצוף האמיתי של הביקורת שלו - עוד איש שמאל ממורמר... אי אפשר להתייחס לביקורת שלו ברצינות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:מאיר דגן בעצם חושף את הפרצוף האמיתי של הביקורת שלו - עוד איש שמאל ממורמר... אי אפשר להתייחס לביקורת שלו ברצינות.
באיזה עולם מאיר דגן הוא איש שמאל?
jol9 כתב:בעולם שבו הוא הלך להיות הנואם הראשי של הפגנת שמאל...
אתה יכול להביע את דעתך (באופן ענייני), אבל ללכת ולהיות נואם ראשי של עצרת שמוגדרת כעצרת שמאל (אפילו שמאל רדיקאלי), די מקטלג אותך
כאיש שמאל, אתה לא חושב?
חנו'ש כתב:אני אישית לא חושבת שלהיות אנטי ביבי שווה בהכרח ללהיות שמאלני.
בכלל באופן עקרוני אני די סולדת מהחלוקה הדיכוטומית הזו של ימין ושמאל והחובה להיות מוגדר באחד הקבוצות.
קצת כמו דתיים וחילוניים, יש הרבה אפור...
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אני אישית לא חושבת שלהיות אנטי ביבי שווה בהכרח ללהיות שמאלני.
בכלל באופן עקרוני אני די סולדת מהחלוקה הדיכוטומית הזו של ימין ושמאל והחובה להיות מוגדר באחד הקבוצות.
קצת כמו דתיים וחילוניים, יש הרבה אפור...
בוודאות זה לא. יש המון ימנים שהם אנטי-ביבי. חלקם הולכים לבנט/ישי וחלקם לכחלון/לפיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים