Holiday_Armadillo כתב:אחד הדברים הכי טובים שראיתי בחיים שלי
אין אני מת עליו.. הבנאדם גאון. כל הדמויות שלו נראות ונשמעות אותו דבר (מירי פסקל בסטייל אחר)

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:המוות המיותר בהיסטוריה היה של ג'ון לנון, אבל בהחלט גם פרדי שם.
העניין הוא שהבנתי שחלק גדול מהיצירות שלו באו מתוך המחלה, ככה שאולי בלי המחלה זה לא היה קורה
יש איזה לינק לסרט?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:המוות המיותר בהיסטוריה היה של ג'ון לנון, אבל בהחלט גם פרדי שם.
העניין הוא שהבנתי שחלק גדול מהיצירות שלו באו מתוך המחלה, ככה שאולי בלי המחלה זה לא היה קורה
יש איזה לינק לסרט?
אני לא מתחברת כל כך למוזיקה של הביטלס והשירים שאני כן אוהבת הם של פול מקרטני אז..פרדי עדיין מקום ראשון אצלי
אני לא יודעת, לא ראיתי את הסרט הזה בצפייה ישירה
ראיתי פעם ראשונה בערוץ הביוגרפיה ופעם שנייה ב...טורנ..ב...זה של ההוא
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:המוות המיותר בהיסטוריה היה של ג'ון לנון, אבל בהחלט גם פרדי שם.
יש איזה לינק לסרט?
אני לא מתחברת כל כך למוזיקה של הביטלס והשירים שאני כן אוהבת הם של פול מקרטני אז..פרדי עדיין מקום ראשון אצלי
אם את לא מביאה לינק, כנראה שצריך להחזיר את בלוקבאסטר מהמתים בשביל לראות את הסרט...
את זוכרת לפחות את השם?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:המוות המיותר בהיסטוריה היה של ג'ון לנון, אבל בהחלט גם פרדי שם.
יש איזה לינק לסרט?
אם את לא מביאה לינק, כנראה שצריך להחזיר את בלוקבאסטר מהמתים בשביל לראות את הסרט...
את זוכרת לפחות את השם?
אני לא יכולה להביא לינק, זה נגד החוקים![]()
השם של הסרט זה Freddie Mercury: The Great Pretender
jol9 כתב:המוות המיותר בהיסטוריה היה של ג'ון לנון, אבל בהחלט גם פרדי שם.
יש איזה לינק לסרט?
MTA2311 כתב:ישי שליסל יודע מה הוא חושב על זה.
MTA2311 כתב:איזה תגובה חשבת שתקבלי? לאן חתרת עם זה? מה זה אומר "לא יודעת מה אני חושבת על זה"?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד