אני בכלל לא זוכר את העלילה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:יש את הסרטון הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=bzxOv-KF9do
זה סרטון שמסכם ב 10 דקות את האירועים החשובים משתי העונות הראשונות. אני ראיתי את זה לפני הצפייה של הפרק הראשון בעונה השלישית וזה בהחלט עזר לי להיזכר בעלילה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:יש את הסרטון הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=bzxOv-KF9do
זה סרטון שמסכם ב 10 דקות את האירועים החשובים משתי העונות הראשונות. אני ראיתי את זה לפני הצפייה של הפרק הראשון בעונה השלישית וזה בהחלט עזר לי להיזכר בעלילה.
תודה,באמת אחלה של סרטון
היה כיף לראות היום את הפרק הראשון
or163 כתב:מישהו פה ראה את הסדרה מראה שחורה?
סדרה מדהימה על הצד האפל של הטכנולוגיה, מומלץ מאוד.
rc4991 כתב:התחלתי לראות לפני כמה זמן "נשואים פלוס"(האמריקאי כמובן)
סדרה פשוט אדירה וקורעת מצחוק
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:התחלתי לראות לפני כמה זמן "נשואים פלוס"(האמריקאי כמובן)
איזה צעיר אתה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:התחלתי לראות לפני כמה זמן "נשואים פלוס"(האמריקאי כמובן)
איזה צעיר אתה
אפילו אני רואה את זה כבר שנים
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:התחלתי לראות לפני כמה זמן "נשואים פלוס"(האמריקאי כמובן)
איזה צעיר אתה
![]()
אני לא אחד שרואה ישר סדרת קומדיה,אצלי הן עוברות בדיקה רצינית כי יש לי חוש הומור ספציפי שאין בהרבה סדרות
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:התחלתי לראות לפני כמה זמן "נשואים פלוס"(האמריקאי כמובן)
איזה צעיר אתה
![]()
אני לא אחד שרואה ישר סדרת קומדיה,אצלי הן עוברות בדיקה רצינית כי יש לי חוש הומור ספציפי שאין בהרבה סדרות
מה אתה עוד רואה?
misha כתב:24 תחזור במאי 2014 לעונה קצרה של 12 פרקים
misha כתב:24 תחזור במאי 2014 לעונה קצרה של 12 פרקים
jol9 כתב:misha כתב:24 תחזור במאי 2014 לעונה קצרה של 12 פרקים
הסדרה הראשונה שהתמכרתי אליה, ומאז היא מבחינתי סוג של אייקון, למרות שגם היו שם הרבה שטויות.
בכל זאת, הקצב, הז'אנר, השחקנים, העלילה (לפחות בחלק מהזמן) עשו אותה באמת לפורצת דרך בתחום.
Fox President Kevin Reilly commented on the limited series' format, "[It's] 24 compressed over 12 weeks. It will go chronologically over the day, but it will skip hours. It will be dictated by the plot." He also said, "Those were when the big events occurred, and then there were little events and connective tissue in between. So [we're] taking the best 12 [of the 24]."
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים