MTA2311 כתב:סטאן מאוד איכזב היום
עזוב... הסבב מת. כל הצעירים שמצליחים פעם לעשות משהו, נעלמים 5 דקות אח"כ (דימיטרוב למשל).
נישיקורי הוא הצעיר הכי יציב, והוא כבר לא ממש צעיר, וברגע שאתה מפסיד לגאסקה, אתה יודע
שאתה לא באמת שייך לטופ.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סטאן מאוד איכזב היום
MTA2311 כתב:ניצחון מרשים מאוד של מוגרוסה
MTA2311 כתב:זה עדיין תלוי אך ורק בסרינה.
MTA2311 כתב:מה?
לסרינה תמיד היה קשה מול סרינה. כשהיא מפסידה זה תמיד מנטאלי/פציעה.
אף אחת, כולל ונוס מעולם לא התקרבה לרמה שלה אפילו. זה כמו לראות את נובאק משחק מול שחקן נוער.
MTA2311 כתב:ראית את המשחקים אבל? ראית את המשחק היום לדוגמה? סרינה היא מפלצת פיזית. היכולות שלה כל כך רחוקות משל שאר השחקניות בסבב, וזה בולט בכל התמודדות שלה, גם כשהיא מפסידה. מן הסתם היא לא תנצח תמיד, אכל המאזן שלה מדבר בעד עצמו. השליטה שלה בסבב היא מוחלטת, והתחרות האמיתית שלה היא מול עצמה.
אין שום דבר מיוחד במוגרוסה. זה בדיוק מה שקורה בסבב הנשים בעשור האחרון. פעם בשנה מישהי פורצת, עושה כמה טורנירים יפים, וחצי שנה אחרי זה היא נמצאת במקום 80 בעולם.
jol9 כתב:רפא כצפוי לא ישתתף בווימבלדון, ובכך ימנע מעצמו הפסד מביך נוסף על הדשא הלונדוני.
אני מקווה שיצליח להחלים כדי להשתתף בריו ולאחר מכן בעונת הקשים בארה"ב.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:רפא כצפוי לא ישתתף בווימבלדון, ובכך ימנע מעצמו הפסד מביך נוסף על הדשא הלונדוני.
אני מקווה שיצליח להחלים כדי להשתתף בריו ולאחר מכן בעונת הקשים בארה"ב.
יש דיאגנוזה?
LIAV10 כתב:כמה מזל יש לנובאק, הגשם בא לו בזמן.
תגיד יוני, יש סיכוי שהקוקסינל שלנו יגיע לאולימפיאדה? אני עד היום בוכה לפעמים בלילות על זה שהוא פיספס את נשיאת הדגל בלונדון 12.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים