03 ספטמבר 2020, 13:04
MTA2311 כתב:my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
אתה בסיכון לא?
Mitelka כתב:my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
רק בריאות !
איך נדבקה?
03 ספטמבר 2020, 13:24
Shay_uzan כתב:סקרתי את כל החדשות בנושא, בארץ, בארצות הברית ובעוד כמה מדינות באירופה שיש בהן הפגנות... להבנתי מדובר באחדים או בעשרות אחדות למשך יותר מכמה חודשים ממש לא מאות וככה זה בכל המדינות.A.Parker כתב:התחלתי לעבוד לאחרונה על מחקר (סוג של עוזר מחקר) שעוסק בסיקור הקורונה. שבוע שעבר ראיינו פרופסור שנחשב למוביל בארץ והוא אמר שיש הדבקות בהפגנות. לא זוכר בדיוק אם הוא נתן מספרים (על הרבה דברים אחרים הוא נתן הסבר מקצועי מפורט), אבל אני גם לא חושב שהוא אינטרסנט גדול.
הכתבה בכתב האחרונה שנרשמה בתחילת החודש (אחרי כמה חודשים של הפגנות) רשמו שכמעט לא היו אנשים שאובחנו כחולי קורונה בגלל שהם הלכו להפגנות.
ובאולפנים חזרו ואמרו שאין מוקדי הדבקה גדולים בבלפור.
שוב, אני מחפש את המידע ולכן אני אומר מראש שאין לי ידיעה, אבל אני משתדל להיות מוסרי ולא לצאת בהכרזת עובדה שיש מאות נדבקים, מי שלא יודע (כמו שהוא הודה) שלא יגיד שקר או השערה שבאה ממניע פולטי כעובדה ובטח לא לצאת באמירה מאשימה שזה שזה לא מפורסם זה מחשיד כאשר כל המחזיקים במידע יש להם אינטרס לפרסם את זה. אגב, אם אתה יכול אשמח אם תברר מה הנתונים.
אגב, זה שאין את המידע הזה זה עוד מחדל של הממשלה אבל למה שנדבר על זה אם אפשר לומר שהכל טוב ויפה ואנחנו זכינו בממשלה מושלמת?
my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
03 ספטמבר 2020, 13:28
03 ספטמבר 2020, 13:31
A.Parker כתב:my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
אוי, מקווה שיעברו לה ולכם בקלות
שמור על עצמך
03 ספטמבר 2020, 13:42
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
שמור על עצמך
אמן...בגדול היה לה חום ליום אחד ומאז היא בסדר גמור..הרופאה הפנתה אותה עוד באותו יום(שלשום) לבדיקה..
מאז היא בלי תסמינים ברוך השם.
הקטע הדפוק הוא שהיא בעוד 10 ימים יוצאת כבר מהבידוד לפי ההנחיות החדשות ואני וה4 הקטנים יוצאים רק בעוד שבועיים..
03 ספטמבר 2020, 13:48
MTA2311 כתב:my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
שמור על עצמך
אמן...בגדול היה לה חום ליום אחד ומאז היא בסדר גמור..הרופאה הפנתה אותה עוד באותו יום(שלשום) לבדיקה..
מאז היא בלי תסמינים ברוך השם.
הקטע הדפוק הוא שהיא בעוד 10 ימים יוצאת כבר מהבידוד לפי ההנחיות החדשות ואני וה4 הקטנים יוצאים רק בעוד שבועיים..
קבעת בדיקה?
03 ספטמבר 2020, 14:44
רק בריאות אחי! מקווה שזה יעבור לכם בקלותmy man כתב:אמאלה! אשתי חיובית לקורונה...
03 ספטמבר 2020, 14:50
03 ספטמבר 2020, 16:48
03 ספטמבר 2020, 17:45
03 ספטמבר 2020, 17:58
למה שממשלה תיקח אחריות אם היא יכולה להפיל אשמה על מתנגדיה?MTA2311 כתב:ערים ששולחות את רוב המפגינים לבלפור אני מניח
https://twitter.com/yaronavraham/status ... 02274?s=19
03 ספטמבר 2020, 18:32
03 ספטמבר 2020, 18:57
מזל שאין לנו ברית צבאית עם רוסיהShay_uzan כתב:כמות ההסתה של הממשלה על המפגינים מזכירה לי שלטונות חשוכים...
03 ספטמבר 2020, 19:16
Shay_uzan כתב:אין נתון כזה לא כי זה מחשיד, כי אין חדש ולא דווח על הדבקה בנתיים, בטח שלא המונית, אם היה תאמין לי אין לאף אחד בממשלה סיבה להסתיר הדבקות המוניות בהפגנות נגדה.jol9 כתב:Shay_uzan כתב:מאיפה בדיוק הנתון שמאות נפגנים נדבקו? (תן משהו אמין ולא פוליטיקאי או בן של)
עד כה לא מצאתי שום נתון שאומר שיש הדבקות של מאות באותן הפגנות (שלפי אותם פוליטיקאים מדובר מראש בהפגנות של מאות)
גם בהפגנות שהיו בארצות הברית, בקושי נמצאו נדבקים.
אגב, הדבר היחידי שמצאתי זה שבתחילת החודש שעבר דיווחו שעד היום לא נמצאו נדבקים בהפגנות...
האמת שאין נתון כזה (שזה קצת מחשיד).
יש אמירה של גמזו שאומר שאפשר להידבק בהפגנות ולכן צריך לשמור על הכללים גם כשמפגינים, מה שלא קורה מן הסתם.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001338113
בכל מקרה זה היה חוסר דיוק שלי, אבל הנקודה שרציתי להעביר היא למה הביקורת היא אוטומטית על הדתיים והחרדים אבל לא על האלפים שעוברים על ההנחיות בכל שבוע?
אבל האמירה שלך שמאות (שזה ביחס ל2000 והיום 3300) נדבקו בהפגנות מראה כמה אתה נאמן לנתונים
03 ספטמבר 2020, 19:17
03 ספטמבר 2020, 19:18
03 ספטמבר 2020, 19:26
03 ספטמבר 2020, 19:46
Holiday_Armadillo כתב:ליצמן הצביע נגד הסגר וכבר מאיים בפירוק הממשלה אם יסגרו את בתי הכנסת בראש השנה
האיש הזה היה שר הבריאות שלנו