09 מרץ 2015, 10:52
09 מרץ 2015, 12:22
felix_r כתב:מצטער , אבל אני לא הולך לקרוא את הכתבה הזאת בפראבדה
09 מרץ 2015, 13:38
roy1000 כתב:felix_r כתב:מצטער , אבל אני לא הולך לקרוא את הכתבה הזאת בפראבדה
פליקס. אתה בטח יודע שפראבדה היה העיתון של מפלגת השלטון ("ישראל היום") ואילו הארץ הוא עיתון שמייצג קבוצת אופוזיציה מאוד מאוד קטנה.
09 מרץ 2015, 14:13
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מצטער , אבל אני לא הולך לקרוא את הכתבה הזאת בפראבדה
פליקס. אתה בטח יודע שפראבדה היה העיתון של מפלגת השלטון ("ישראל היום") ואילו הארץ הוא עיתון שמייצג קבוצת אופוזיציה מאוד מאוד קטנה.
פראבדה היה עיתון של הבולשביקים. שונא בולשביקים. חוץ מזה, הבאתי לך לינק אחד, אתה הבאת לי לינק משלך (באמת קראתי אותו), אנחנו תיקו. אל תביא לי עכשיו כתבת תעמולה בפראבדה (וזאת כתבת תעמולה, קראתי את ההתחלה).
לגבי "ישראל היום". זה מצחיק, איך השמאל תמיד מצטט את "הניו-יורק טיימס" - העתון של מפלגת השילטון, אבל עושה דה-לגיטימציה ל"ישראל היום"
נ.ב. כשלמדתי לתואר ראשון, חילקו אצלנו את "הארץ" בחינם (ממש כמו שמחלקים את "ישראל היום"), ככה שאני מכיר טוב את העיתון ולא מתכוון לבזבז את זמני.
09 מרץ 2015, 14:36
09 מרץ 2015, 14:46
felix_r כתב:http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/681/514.html?hp=1&cat=404&loc=1
09 מרץ 2015, 15:11
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מצטער , אבל אני לא הולך לקרוא את הכתבה הזאת בפראבדה
פראבדה היה עיתון של הבולשביקים. שונא בולשביקים. חוץ מזה, הבאתי לך לינק אחד, אתה הבאת לי לינק משלך (באמת קראתי אותו), אנחנו תיקו. אל תביא לי עכשיו כתבת תעמולה בפראבדה (וזאת כתבת תעמולה, קראתי את ההתחלה).
לגבי "ישראל היום". זה מצחיק, איך השמאל תמיד מצטט את "הניו-יורק טיימס" - העתון של מפלגת השילטון, אבל עושה דה-לגיטימציה ל"ישראל היום"
נ.ב. כשלמדתי לתואר ראשון, חילקו אצלנו את "הארץ" בחינם (ממש כמו שמחלקים את "ישראל היום"), ככה שאני מכיר טוב את העיתון ולא מתכוון לבזבז את זמני.
הניו יורק טיימס הוא עיתון שמאלני. יש גם עיתונים ימניים בארה"ב כמו הוושינגטון פוסט והוול סטריט ג'ורנל. אני לא עושה דלגיטימציה לאף עיתון. זה בסדר שעיתון יהיה עם קו עריכתי. מה שכן, צריך לתת קרדיט להארץ על הכתבות הלא פוליטיות (כמו הכתבה שהבאתי) שבדרך כלל כתובות ברמה גבוהה. בישראל היום אין כמעט כתבות לא פוליטיות ומה שיש הוא ברמה מאוד נמוכה.
דרך אגב - הבאתי לך גם לינק מ- NFC שהוא אתר ימני.
09 מרץ 2015, 15:38
jol9 כתב:הדבר היחיד שאני מוכן לקרוא מהארץ זה את הכתבות שהם עושים מדי פעם על טניס. בדר"כ זה מועתק ומתורגם ממקומות אחרים, אבל אלה כתבות מעניינות
לרוב, ומעמיקות, מה שדי זר לתקשורת הספורט שלנו.
09 מרץ 2015, 16:15
roy1000 כתב:jol9 כתב:הדבר היחיד שאני מוכן לקרוא מהארץ זה את הכתבות שהם עושים מדי פעם על טניס. בדר"כ זה מועתק ומתורגם ממקומות אחרים, אבל אלה כתבות מעניינות
לרוב, ומעמיקות, מה שדי זר לתקשורת הספורט שלנו.
יש להם גם כתבות מצויינות על מדע. הכל אמנם מועתק, אבל זה עדיין דברים שאין באף עיתון ישראלי אחר.
09 מרץ 2015, 16:31
jol9 כתב:ד"א, היה היום קטע מעניין.
היה את המריבה הזאת בין איזשהו עיתונאי מ"ערוץ 7" לבין האלמנה של אחד הקצינים שנהרג בצוק איתן, שהיתה נואמת בעצרת השמאל.
היתה לה סוג של פליטת פה, שהיא מצפה שהתקשורת תעשה את העבודה ותתגייס לטובת השמאל. לא זוכר בדיוק את המילים שלה, אבל זה היה די משעשע.
09 מרץ 2015, 16:44
09 מרץ 2015, 17:48
09 מרץ 2015, 18:00
jol9 כתב:תראה, אם נניח אני הצבעתי נגד הסכם מסויים, והתנגדתי אליו, אז אין סיבה שאני אראה את עצמי אחראי לזה שהוא בוצע.
כלומר, אם נניח הייתי במחנה הימין שהתנגד להתנתקות, אז טבעי שאני אבוא ואגיד - אתם רואים? אני התנגדתי, אבל בכל זאת זה קרה ובסוף צדקתי...
לא שזה משנה משהו לעתיד, אבל ככה פחות או יותר דברים אמורים לעבוד לדעתי.
09 מרץ 2015, 18:02
חנו'ש כתב:אחד הדברים הכי מטומטמים בעיניי זה ההאשמות ההדדיות הללו ביננו לבין עצמינו על מה שאויבינו עושים לנו.
כאילו בגלל מה שאנחנו עשינו או לא עשינו קרו מלחמות כאילו ואחרות ולא בגלל עצם העובדה שאנחנו פשוט כאן הערבים נהנים למרר את חיינו.
מתי 2 הצדדים יקלטו שזה באמת לא משנה מה אנחנו עושים או לא עושים עם הפלשתינים, רוב הסיכויים שהם ימשיכו לנסות ולעיתים גם להצליח להרוג בנו??
09 מרץ 2015, 19:08
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אחד הדברים הכי מטומטמים בעיניי זה ההאשמות ההדדיות הללו ביננו לבין עצמינו על מה שאויבינו עושים לנו.
כאילו בגלל מה שאנחנו עשינו או לא עשינו קרו מלחמות כאילו ואחרות ולא בגלל עצם העובדה שאנחנו פשוט כאן הערבים נהנים למרר את חיינו.
מתי 2 הצדדים יקלטו שזה באמת לא משנה מה אנחנו עושים או לא עושים עם הפלשתינים, רוב הסיכויים שהם ימשיכו לנסות ולעיתים גם להצליח להרוג בנו??
זה לא קשור למבינים או לא מבינים, ככה זה בחירות בדמוקרטיה.
ראית פעם את הסרט "כנופיות ניו-יורק"? ראית את הבחירות שם? מאז ועד היום זה לא השתנה בהרבה
09 מרץ 2015, 19:16
10 מרץ 2015, 12:39
10 מרץ 2015, 13:50
roy1000 כתב:טו,ב עוד סקר שלי הרבה שינויים מהקודם. התוצאות די מתייצבות:
ליכוד/עבודה - 24
יש עתיד - 14
ערבים - 12
בנט - 12
כחלון - 8
אגודה - 7
מרצ - 6
ש"ס - 5
ישי - 4
ליברמן - 4
גוש הימין _חרדים שוב עם 64 מנדטים (כולל ישי). לא מאמין שביבי ילך על ממשלה כזו כי היא לא תחזיק חודשיים.
ככל שאני רואה יותר את הסקרים, ככה אני מבין שהולכים לממשלת אחדות עם רוטציה. ליכוד/עבודה/כחלון/חרדים (ואולי ליברמן). זה סביב ה- 70 מנדטים. בנט ולפיד יישארו בחוץ.
10 מרץ 2015, 14:25
felix_r כתב:roy1000 כתב:טו,ב עוד סקר שלי הרבה שינויים מהקודם. התוצאות די מתייצבות:
ליכוד/עבודה - 24
יש עתיד - 14
ערבים - 12
בנט - 12
כחלון - 8
אגודה - 7
מרצ - 6
ש"ס - 5
ישי - 4
ליברמן - 4
גוש הימין _חרדים שוב עם 64 מנדטים (כולל ישי). לא מאמין שביבי ילך על ממשלה כזו כי היא לא תחזיק חודשיים.
ככל שאני רואה יותר את הסקרים, ככה אני מבין שהולכים לממשלת אחדות עם רוטציה. ליכוד/עבודה/כחלון/חרדים (ואולי ליברמן). זה סביב ה- 70 מנדטים. בנט ולפיד יישארו בחוץ.
למה אתה חושב שממשלת ימין לא תחזיק חודשיים?