המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
געגועים לבנטA.Parker כתב:בוא נראה אותם אוכפים סגר סלקטיבי אחרי שלא מעט רשויות וסקטורים מצפצפים על ההנחיות
Holiday_Armadillo כתב:געגועים לבנטA.Parker כתב:בוא נראה אותם אוכפים סגר סלקטיבי אחרי שלא מעט רשויות וסקטורים מצפצפים על ההנחיות
רציניתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:געגועים לבנטA.Parker כתב:בוא נראה אותם אוכפים סגר סלקטיבי אחרי שלא מעט רשויות וסקטורים מצפצפים על ההנחיות
צינית או רצינית?
Holiday_Armadillo כתב:רציניתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:געגועים לבנטA.Parker כתב:בוא נראה אותם אוכפים סגר סלקטיבי אחרי שלא מעט רשויות וסקטורים מצפצפים על ההנחיות
צינית או רצינית?
חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציניתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:געגועים לבנטA.Parker כתב:בוא נראה אותם אוכפים סגר סלקטיבי אחרי שלא מעט רשויות וסקטורים מצפצפים על ההנחיות
צינית או רצינית?
כן, הוא כל כך חסר. כשהוא עוד היה בממשלה חשבתי שאתגעגע אליו כי הוא הכי טוב מבין כולם. עכשיו אני מבין שהוא מהיחידים שטובים בכלל, בזמן כשכל שאר הפוליטיקאים שותפים למחדל העצום הזה.
Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציניתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:געגועים לבנט
צינית או רצינית?
כן, הוא כל כך חסר. כשהוא עוד היה בממשלה חשבתי שאתגעגע אליו כי הוא הכי טוב מבין כולם. עכשיו אני מבין שהוא מהיחידים שטובים בכלל, בזמן כשכל שאר הפוליטיקאים שותפים למחדל העצום הזה.
ממש לא על זה דיברתי, דיברתי על הזין של ביבי שתקוע לו בגרון בזמן שהזין של שרה תקוע לו בתחתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:רציניתA.Parker כתב:צינית או רצינית?
לא הייתי קורא לו קטן (או שזו דעתך?), אלא מגזרי, וגם זו תפישה די מוטעת לגביו. אני חושב שהוא מנסה בשנים האחרונות להיכנס כמה שיותר למיינסטרים כדי לא להיתפש כ"דתי". הוא עדיין יתמוך בסטטוס קוו הנוכחי בנושאי דת ומדינה, אבל זה קורה בכל מקרה.
Holiday_Armadillo כתב:ממש לא על זה דיברתי, דיברתי על הזין של ביבי שתקוע לו בגרון בזמן שהזין של שרה תקוע לו בתחתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:רצינית
לא הייתי קורא לו קטן (או שזו דעתך?), אלא מגזרי, וגם זו תפישה די מוטעת לגביו. אני חושב שהוא מנסה בשנים האחרונות להיכנס כמה שיותר למיינסטרים כדי לא להיתפש כ"דתי". הוא עדיין יתמוך בסטטוס קוו הנוכחי בנושאי דת ומדינה, אבל זה קורה בכל מקרה.
''שינה גישה''A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:ממש לא על זה דיברתי, דיברתי על הזין של ביבי שתקוע לו בגרון בזמן שהזין של שרה תקוע לו בתחתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:כן, הוא כל כך חסר. כשהוא עוד היה בממשלה חשבתי שאתגעגע אליו כי הוא הכי טוב מבין כולם. עכשיו אני מבין שהוא מהיחידים שטובים בכלל, בזמן כשכל שאר הפוליטיקאים שותפים למחדל העצום הזה.
כתבתי כבר שלדעתי הוא עושה את זה בגלל שהוא יודע שהוא לא יכול לנצח אותו והוא רץ לטווח הרחוק. הוא מעדיף לא להסתכסך איתו ועם בוחריו כדי שיוכל לרשת אותו בעתיד. האם זה יקרה? לא יודע, אבל מקווה שכן. בכל מקרה, הוא כן שינה גישה מאז שיצא מהממשלה (לא תקיף מדי, אבל כן מעביר ביקורת).
הבעיה שהוא תמיד כזה, הוא תמיד אומר הכל אבל בזמן אמת הוא משתתק ומעדיף את הקרירה הפוליטית שלו על מה שהוא יודע שנכון.A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:ממש לא על זה דיברתי, דיברתי על הזין של ביבי שתקוע לו בגרון בזמן שהזין של שרה תקוע לו בתחתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטןA.Parker כתב:כן, הוא כל כך חסר. כשהוא עוד היה בממשלה חשבתי שאתגעגע אליו כי הוא הכי טוב מבין כולם. עכשיו אני מבין שהוא מהיחידים שטובים בכלל, בזמן כשכל שאר הפוליטיקאים שותפים למחדל העצום הזה.
כתבתי כבר שלדעתי הוא עושה את זה בגלל שהוא יודע שהוא לא יכול לנצח אותו והוא רץ לטווח הרחוק. הוא מעדיף לא להסתכסך איתו ועם בוחריו כדי שיוכל לרשת אותו בעתיד. האם זה יקרה? לא יודע, אבל מקווה שכן. בכל מקרה, הוא כן שינה גישה מאז שיצא מהממשלה (לא תקיף מדי, אבל כן מעביר ביקורת).
Holiday_Armadillo כתב:''שינה גישה''A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:ממש לא על זה דיברתי, דיברתי על הזין של ביבי שתקוע לו בגרון בזמן שהזין של שרה תקוע לו בתחתA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:חבל שהוא עוד פוליטיקאי קטן
גם בבחירות הקודמות. הוא שינה גישה, ספג זין מכל חור ועדיין המליץ על נתניהו
פוליטיקאי קטן
מה שמדהים והכי מעצבן פה - שאנשים מהשורה, שלא בדקו דבר ולא חקרו דבר ופועלים אחר ורק על פי תחושה אישית שלהם - מביעים דעה חד משמעית, תוקפנית והחלטית האם צריך או לא צריך סגר כדי לטפל בקורונה. הלו, זו בסך הכל דעתכם והיא לא שווה הרבה, אתם לא מומחים לכלום, קצת צניעות ופרופורציות, חצופים
jol9 כתב:הכל בסדר. אני בעד ביקורת. אבל גם הביקורת צריכה להיות מודעת לעצמה.
בואו, אף אחד מאיתנו לא ניהל שום דבר אפילו קרוב למה שקורה כאן.
המומחים הם מומחים למשהו ספציפי - נגיד אפידימיולוגיה. אבל הם לא מומחים לכלכלה והם לא
מומחים לחברה והם לא צריכים לקבל את ההחלטות ולשלם את המחירים על ההחלטות האלה.
לכן גם ביקורות על התנהלות ועל אי הקשבה למומחים הן ביקורות בעירבון מוגבל, שוב, כי
אף אחד מאיתנו לא באמת מדבר מנסיון אישי ומקצועי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים