הישרדות VIP

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הישרדות VIP

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יוני 2012, 18:30

1.מהלך יפה של יוליה למרות שאני אוהב את נטלי
2.לא מובן לי הברית של תורג'י עושה את ההצגה הזאת ועוד בכזו עוצמה
3.נראה לי שבפרק הבא יהיה איחוד ושיחזירו את אושרי/נטלי(ניחוש אחד מי מהם)למשחק ובכך יחזקו ויבטיחו את עליונותה של הברית של תורג'י
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 17 יוני 2012, 19:19

במקרים דומים בעבר אנשים לרוב העדיפו לשמור את הפסלון לעצמם. היא בכיף יכלה לשמור אותו למקרה הצורך בעתיד אחרי האיחוד.

בגדול, רוב האנשים (אולי חוץ מיוליה) שנשארו במשחק כבר הספיקו להמאיס את עצמם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 13:10

איזה פרק מדהים היה אתמול(איך אף אחד עוד לא דיבר על זה?)
פרסטר השתכר מהכח שהיה לו בידיים ומגיע לו כי כמה שאני שונא את שגב ואת השטויות שלו(ושוב הוא היה ממש מעצבן הפרק)זו לא הדרך להגיד את זה
שגב משפיל אותו כל הזמן והוא ממש כפכף ומושפל שהוא נותן לזה יד אבל הוא לא יכול להחליט פתאום שהוא מדיח אותו
היה מוזר לראות שהשבט השני נתן את החסינות לשגב(שלא הצביע לפרסטר כנקמה)ובעצם נוצר שיוויון שהוכרע במבחן אבן האש ע"י בוקי
היה גם את איחוד השבטים כמו שכבר רשמתי במוצאי שבת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 21 יוני 2012, 21:21

פרסטר הוא פשוט ילד בן 14 שכלוא בגוף של אדם בן 50. פא-טת אמיתי. כמה אפשר לשמוע את הרחמים העצמיים ורגשי הנחיתות. בן אדם בן פאקינ' 50. פשוט עצוב. ושיא השיאים - מרד הנעורים וההחלטה להדיח את החבר היחיד מהבית שיש לך במשחק.

שיהיה בריא...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2012, 17:25

זה היה כל כך ברור שיחזירו דווקא עכשיו מישהו(נחשו מי זה יהיה?)מאי התקווה
פתאום כל אחד נלחם עבור עצמו וזה גם קורה במקרה כשהיריבים של אושרי הם נטלי ופרסטר

כל כך מגעילה אותי ההתערבות של ההפקה :yuck
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2012, 19:41

תורג'מן דוחה וגם התאום שלו אושרי
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2012, 17:07

גועל נפש של התנהגות מצד אושרי ותורג'י שכל כך הגעיל אותי היום עם כל ההערות/ירידות האלה והשתלטנות שלו
שאפו לנטלי על משימת החסינות,אני מעריך אותה מתחילת המשחק וכאב לי שהיא הלכה,כעת היא הפייבוריטית שלי כשאחריה ענת ושגב
נקווה שבמועצת השבט המתמודדים יהיו חכמים וידיחו את אושרי או תורג'י למרות שאני לא כל כך בטוח שמהלך כזה יקרה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 05 יולי 2012, 21:35

אושרי ותורג'י חושבים חשים שהשמש זורחת להם מהתחת. הבדיחות וההומור העצמי שלהם פשוט גרוע.

אושרי עוד נסבל. תורג'מן זה פשוט ערס צעצוע...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2012, 10:10

אני לא מאמין שהם הדיחו את אושרי,סוף סוף לא נשמע את הגועליות והשחצנות שלו וזה גם יפגע באגו של תורגי'
כל הכבוד לענת ואנה שמוכיחות שהן לא מובלות ושגם הן שולטות במשחק,בקצב הזה ענת תהיה השורדת האחרונה והאמת היא שמגיע לה(וגם לנטלי ושגב)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 10:22

יש אבל משהו שלא הבנתי. לכולם יש בטן מלאה על תורג'י, כעסים על ההתנהגות שלו, השחצנות והאגואיסטיות, אז מי שהם מדיחים הוא אושרי?!?!?! למה לא פשוט להדיח ישר את תורג'י אם הוא כל כך עצבן אותם.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2012, 10:25

Dperk כתב:יש אבל משהו שלא הבנתי. לכולם יש בטן מלאה על תורג'י, כעסים על ההתנהגות שלו, השחצנות והאגואיסטיות, אז מי שהם מדיחים הוא אושרי?!?!?! למה לא פשוט להדיח ישר את תורג'י אם הוא כל כך עצבן אותם.

כי הם היו צריכים את הקולות של אנה וענת והן היו מוכנות להדיח רק את אושרי בשביל להוריד את תורג'י לקרקע..הן לא רצו לבגוד לגמרי בתורג'י

מה שהכי מעצבן בכל ההתערבות של ההפקה זה שאושרי עוד יכול לחזור בפעם השלישית ולזכות אחרי שהוא הודח פעמיים..אין לזה תקדים בעולם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 08 יולי 2012, 10:53

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:יש אבל משהו שלא הבנתי. לכולם יש בטן מלאה על תורג'י, כעסים על ההתנהגות שלו, השחצנות והאגואיסטיות, אז מי שהם מדיחים הוא אושרי?!?!?! למה לא פשוט להדיח ישר את תורג'י אם הוא כל כך עצבן אותם.

כי הם היו צריכים את הקולות של אנה וענת והן היו מוכנות להדיח רק את אושרי בשביל להוריד את תורג'י לקרקע..הן לא רצו לבגוד לגמרי בתורג'י

מה שהכי מעצבן בכל ההתערבות של ההפקה זה שאושרי עוד יכול לחזור בפעם השלישית ולזכות אחרי שהוא הודח פעמיים..אין לזה תקדים בעולם

אנה בטח כבר חשבה על היום שאחרי התוכנית.. מה שקרה עם נועם טור בעונה הראשונה היה יותר מעצבן, פשוט סידרו לו לחזור על שטיח אדום עם נימי כסף שזורים.
Dperk

הודעהעל ידי misha » 08 יולי 2012, 11:12

Holiday_Armadillo כתב:מה שהכי מעצבן בכל ההתערבות של ההפקה זה שאושרי עוד יכול לחזור בפעם השלישית ולזכות אחרי שהוא הודח פעמיים..אין לזה תקדים בעולם

כן, זה כל כל מגוחך. ההפקה הרסה לגמרי את העונה עם כל הבולשיט הזה. אצלנו תמיד מנסים להמציא את הגלגל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 19:05

לזכות אני לא חושב שאושרי יזכה... לא יהיה מי שיצביע לו אחרי שהוא הודח פעמיים. אבל העובדה שמתמודד מודח פעמיים(!!!) ועדיין מקבל עוד הזדמנות מרתיחה. זה לעקם את החוקים בצורה הכי עקומה שיש.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יולי 2012, 19:36

במירוץ למליון הבלונדיניות היו אמורות להיות מודחות פעמיים ובסוף זכו בגלל כל מיני נקודות ללא הדכה והמשכי מירוצים וכל מני חארטות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 08 יולי 2012, 19:40

זה שונה אני מניח. הישרדות זה משחק חברתי, וגם אם ההפקה תסדר לאושרי דרך עד לגמר, קשה לי להאמין שיצביעו לו, אפילו אם הגמר יכלול רק אותו ואת התאום הדוחה שלו תורג'מן, מהסיבה הפשוטה שתורג'מן לא הודח פעמיים. בוודאי לא אם הגמר יכלול מתמודד או שניים אחרים... הדרך היחידה שהוא יזכה זה אם ההפקה תשאיר פתקים עם השם שלו בגמר....
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2012, 20:23

LIAV10 כתב:במירוץ למליון הבלונדיניות היו אמורות להיות מודחות פעמיים ובסוף זכו בגלל כל מיני נקודות ללא הדכה והמשכי מירוצים וכל מני חארטות..

זה היה כל כך מעצבן :evil
עם השנים הרגלתי את עצמי לא להתעצבן כשבן אדם שאני לא אוהב זוכה בתכנית ריאלטי אבל הבנות הבכייניות והמגעילות האלה הצליחו להעלות לי את הסעיף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 08 יולי 2012, 22:12

Holiday_Armadillo כתב:

בעניין של אנה וענת זה לא רק זה. הן צריכות את תורג'מן והוא עוד יותר צריך אותן. מי אמר שאושרי היה הולך איתן, אחרי שהיו מדיחים את תורג'מן ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי michael » 04 אוגוסט 2012, 19:30

הדרמה הכי גדולה בתולדות הישרדות הישראלית.
בוקי גנב את הפסלון , תורג'י הודח , גיא זוארץ במשך שניות ארוכות היה נראה אובד עיצות.
גניבה בכל מקרה זה קו אדום.
זה משח'ק של שקרנים , אבל גם גנבים ?
ומחר רוצחים בשביל פסלון ?
קו אדום נחצה, אני לא אהבתי את המהלך של בוקי למרות שהוא פתח את המשחק לגמריי.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוגוסט 2012, 19:35

michael כתב:הדרמה הכי גדולה בתולדות הישרדות הישראלית.
בוקי גנב את הפסלון , תורג'י הודח , גיא זוארץ במשך שניות ארוכות היה נראה אובד עיצות.
גניבה בכל מקרה זה קו אדום.
זה משח'ק של שקרנים , אבל גם גנבים ?
ומחר רוצחים בשביל פסלון ?
קו אדום נחצה, אני לא אהבתי את המהלך של בוקי למרות שהוא פתח את המשחק לגמריי.

הכל לגיטימי בהישרדות..ה-כ-ל

בארה''ב הם גנבו, שיקרו, אמרו שהסבתא מתה כשהיא לא והכל היה לגיטימי..למה? כי זה הישרדות!! לא האח הגדול, לא היפה והחנון, לא הרווק\ה, הישרדות!!
משחק של שקרנים, משחק של גנבים, משחק של בריתות והכל אבל הכל צריך להיות קביל

נמאס לי כבר מהקשקושים של שלישיית ייפי הנפש בלי ששלושת הגמלים רואים את הדבשת הענקית של עצמם
עושים חיפושים על גוף של אנשים בשם ה''פייריות'', משקרים על עצמם אבל לא מוכנים שאחרים ישקרו להם, מותר להם לגעת בכולם(פיזית ומילולית)אבל לאף אחד אסור לגעת בהם..היה פשוט מגעיל לראות איך האנשים האלה משתכרים מכוח כל המשחק ומתחילים לנבל את הפה בכל הזדמנות
הגיע הזמן שמישהו יכניס להם
LONG LIVE KING BUKI
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים