המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:אני מעריך שהוא ייקח בסאו פאולו. סך הכל אותו קאדר שחקנים פחות או יותר (כולל אותו זבאיוס) ורפא כבר יותר משופשף.
אקפולקו זו כבר אופרה אחרת. שם יהיו שחקנים איכותיים יותר והרמה שרפא יצטרך להציג תהיה חייבת לעלות. לקראת סוף טורניר סאו פאולו נדע מה הסיכוי שהוא ייקח באקפולקו.
yiffy כתב:מה שאותי מאכזב זה שהוא אומר שהברך עדיין מפריעה לו.
7 חודשים בחוץ לא עזרו? אני מניח שלשחק עליה עוד ועוד זה לא מה שיפתור את הבעיה.

or163 כתב:היה משחק של פדרר היום? כי אני ממש לא מצאתי את פדרר.
או שלקראת פורים , בנטו השפיל איזה סבא'לה שהתחפש לפדרר ועלה לשחק במקומו.
or163 כתב:בינתיים ממה שראיתי עד עכשיו מנדאל, הוא נראה כבד והתנועה שלו כבדה, רחוק מהכושר שאפיין אותו כל השנים,
ובגלל זה הוא עושה כמות טעויות יותר גדולה משהוא רגיל בדרך כלל.
yiffy כתב:מעניין יהיה לראות מה יקרה באינדיאן וולס. רפא יגיע לשם אחרי שלא שיחק ולו משחק אחד על משטחים קשים מאז החזרה. לגבי מיאמי, לא ידוע לי אם רפא ישתתף בו. אני רק יודע שרוג'ר לא.
במונטה קרלו זה באמת יהיה קל יותר כי רוג'ר ואחרים לא ישתתפו (זה המאסטרס 1000 היחיד שמותר להיעדר ממנו בלי תירוצים), מה שיאפשר לו לפגוש את המדורגים הבכירים רק בחצי הגמר או בגמר.
or163 כתב:אני זוכר את נדאל של אחרי הפציעה ב2009 ולמרות שהוא היה רחוק משיאו אז, ולקח לו עד עונת החימר ב2010 לחזור לעצמו, היום הוא נראה עוד הרבה פחות טוב מלאחר הפציעה ההיא.
הוא נראה כבד יותר, רחב יותר, התנועה שלו מוגבלת והפורהאנד עדיין לא יציב וקטלני, רחוק מכך.
גם קשה לי להסביר את זה, מהמשחקים שראיתי בטורניר צ'ילה, אני לא רואה את הרעב הנדאלי הטיפוסי לנצח כל נקודה ולרמוס את היריב, משהו חסר בו עדיין.

MTA2311 כתב:אני חושב שאתם מנתחים את כל העסק הזה הרבה יותר מדי. הוא לא שיחק טניס כמעט שנה, וחזר רק לפני שבועיים בערך.
טניס שונה מאוד מכדורסל לדוגמה בקטע הזה. לוקח המון זמן לחזור לעצמך מבחינה טכנית( זמן תגובה, עוצמות, טאץ')
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים