כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד הכדורגל V9

29 נובמבר 2014, 22:35

נקווה לניצחון על סכנין ותיקו מול ק״ש וב״ש במחזור הבא.

29 נובמבר 2014, 22:45

Roni1 כתב:נקווה לניצחון על סכנין ותיקו מול ק״ש וב״ש במחזור הבא.

אי התקשורת חוגגת שוב-
"משחק העונה" שוב בלי מכבי... :throwup2

30 נובמבר 2014, 09:42

ברק לוי נתן משחק מצוין אתמול. חייב להמשיך לפתוח.

30 נובמבר 2014, 10:26

MTA2311 כתב:ברק לוי נתן משחק מצוין אתמול. חייב להמשיך לפתוח.

הוא עושה קצת התקפי לב אבל גם השוער מקבוצת הילדים כנראה עדיף על פאבלו.

30 נובמבר 2014, 18:54

MTA2311 כתב:ברק לוי נתן משחק מצוין אתמול. חייב להמשיך לפתוח.

נראה כאילו להגנה של מכבי יש יותר שקט איתו (למרות שהיכולת שלו לתפוס כדור דומה לזאת של ייני)

אוף..עד שהצלחתי לשנוא אותו
http://sports.walla.co.il/item/2806221

30 נובמבר 2014, 20:38

למה אנחנו מקווים היום? אני נורא מתלבטת בין הפסד של הפועל שזה..לא צריך להסביר למה לבין הפסד של חיפה כי יש משהו מהפנט בתאונות שרשרת

30 נובמבר 2014, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:למה אנחנו מקווים היום? אני נורא מתלבטת בין הפסד של הפועל שזה..לא צריך להסביר למה לבין הפסד של חיפה כי יש משהו מהפנט בתאונות שרשרת

תיקו 0-0 בלי נקודות +הורדת נקודה לכל קבוצה... :grin

עריכה:
וכמובן לא יודע אי שכחתי- הרחקה לאבוטבול

01 דצמבר 2014, 02:07

להיות אוהד של ריבר בשנים האחרונות זה..אין תחליף וכן, זה כולל הירידה כי זה חלק מלאהוד קבוצה אין מה לעשות
חבל שאין פה יותר אוהדים או צופים של הליגה הארגנטינאית

01 דצמבר 2014, 02:07

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:למה אנחנו מקווים היום? אני נורא מתלבטת בין הפסד של הפועל שזה..לא צריך להסביר למה לבין הפסד של חיפה כי יש משהו מהפנט בתאונות שרשרת

זאת המטרה ביום שלישי...(ק"ש-ב"ש)

01 דצמבר 2014, 12:31

שימותו כבר, פשוט מתעקשים לגמור לנו את העונה מחוץ למגרש
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=180060

01 דצמבר 2014, 13:38

Roni1 כתב:שימותו כבר, פשוט מתעקשים לגמור לנו את העונה מחוץ למגרש

זה כבר נהיה פאתטי...
הם פשוט אומרים-את האליפויות שלכם כבר לקחתם-עכשיו ניתן לאחרים...

02 דצמבר 2014, 19:21

Roni1 כתב:שימותו כבר, פשוט מתעקשים לגמור לנו את העונה מחוץ למגרש

אני לגמרי בעד מיגור הגזענות והאלימות אבל אם מתכוונים להעניש כל פעם קומץ (ופה זה באמת קומץ) של קבוצה שעושה ביי פאר הכי הרבה למיגור התופעה הזאת אז שמכבי פשוט יפסיקו לנסות כי לא מגיע לכדורגל שלנו קבוצה כזאת

ד''א, לא יודעת מה איתכם אבל לי ממש הוקל שהמשחק לא בדוחא
חרא מגרש לשחק בו

02 דצמבר 2014, 22:08

ישששששששששששששש
http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %96%D7%94/

מיכה :wubyellow

02 דצמבר 2014, 22:18

Roni1 כתב:ישששששששששששששש
http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %96%D7%94/

מיכה :wubyellow

מיכה האריך חוזה וק''ש וב''ש עשו את מה שנדרש מהן
עכשיו רק מכבי צריכה לנצח

02 דצמבר 2014, 22:19

מקובי כתב:
my man כתב:

זאת המטרה ביום שלישי...(ק"ש-ב"ש)

:dance4

03 דצמבר 2014, 01:52

לא, זה לא להאמין מה שקורה עם באר שבע ופנדלים העונה...
או שנותנים להם פנדל כל משחק או שפשוט לא נותנים פנדל ברור(הוא פשוט שיחק כדוריד עם הכדור) ליריבה...

03 דצמבר 2014, 02:16

my man כתב:לא, זה לא להאמין מה שקורה עם באר שבע ופנדלים העונה...
או שנותנים להם פנדל כל משחק או שפשוט לא נותנים פנדל ברור(הוא פשוט שיחק כדוריד עם הכדור) ליריבה...

למרות שאני מסכימה (פנדל ברור), קשה למצוא את השופט שישרוק לשני פנדלים תוך שתי דקות

03 דצמבר 2014, 02:24

Holiday_Armadillo כתב:

למרות שאני מסכימה (פנדל ברור), קשה למצוא את השופט שישרוק לשני פנדלים תוך שתי דקות

עצוב כמה שזה נכון! ליאני עמד מה זה מטר משם ולפי התגובה שלו ראו פשוט שהוא ראה שיש פנדל וזה הלחיץ אותו מדי אז הו סימן מתוך אינסטינקט להמשיך לשחק...זה היה מביך!

אגב בשבת קראתי טור דעה ב"הארץ"(לא לסקול אותי) שפשוט חייבים לבטל/לשנות את החוקה לפיה נותנים פנדל.
הוא תיאר שם איך קבוצה יכולה לעמוד 90 דקות שווה ליריבתה ואז בעוון עבירה(יד או פאול) על קו ה16 שלחלוטין לא הייתה נותנת סיכוי טוב יותר לשער המשחק נגמר בניצחון היריבה כי הפנדל זה מצב של 99 אחוז גול.
אני עדיין מעכל את מה שקראתי אז עוד לא גיבשתי דעה אבל בהחלט גורם לחשוב על חוק ה"פנדל" במשחק...

03 דצמבר 2014, 02:27

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עצוב כמה שזה נכון! ליאני עמד מה זה מטר משם ולפי התגובה שלו ראו פשוט שהוא ראה שיש פנדל וזה הלחיץ אותו מדי אז הו סימן מתוך אינסטינקט להמשיך לשחק...זה היה מביך!

אגב בשבת קראתי טור דעה ב"הארץ"(לא לסקול אותי) שפשוט חייבים לבטל/לשנות את החוקה לפיה נותנים פנדל.
הוא תיאר שם איך קבוצה יכולה לעמוד 90 דקות שווה ליריבתה ואז בעוון עבירה(יד או פאול) על קו ה16 שלחלוטין לא הייתה נותנת סיכוי טוב יותר לשער המשחק נגמר בניצחון היריבה כי הפנדל זה מצב של 99 אחוז גול.
אני עדיין מעכל את מה שקראתי אז עוד לא גיבשתי דעה אבל בהחלט גורם לחשוב על חוק ה"פנדל" במשחק...

אני לא חושבת שצריך לשנות את זה
מספיק לא נותנים פנדלים על עבירות שהיו נשרקות מחוץ לרחבה אבל יד זה יד וזה חלק מהמשחק
כדורגל זה משחק אכזרי לפעמים אין מה לעשות

03 דצמבר 2014, 19:59

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה כמו שהיה לי דיון עם חבר על כך שכרטיס אדום יכול לגמור את המשחק (אחרי המשחק שלנו מול חיפה)
הוא החזיק בדיעה שבמידה ויש כרטיס אדום להעיף את השחקן לכמה משחקים אבל שיהיה שחקן מחליף (ז"א ישארו 11 מול 11)- קצת כמו בכדורסל... או לחלופין לתת לקבוצה שבה השחקן הזה עונש של נניח 15-30 דקות עם 10 שחקנים (כמו בכדוריד במידה מסוימת)
נושא נעול