המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:תגובות כנות ומפרגנות ממכם גורמות לי להרגיש לא בנוח
מהר, שמישהו ייספר בדיחת שואה
MTA2311 כתב:*פורוורד לבוס החדש*
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגובות כנות ומפרגנות ממכם גורמות לי להרגיש לא בנוח
מהר, שמישהו ייספר בדיחת שואה
שתכשלי כמו הניסיון של הצרפתים להתגונן מפני הנאצים (אה אתם תוקפים? טוב אנחנו נכנעים).
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:*פורוורד לבוס החדש*
הוא הולנדי ד''א
לחצת פעם יד לגבר הולנדי? חיבר לי את כל האצבעות אחת לשנייה, יש לי פשוט מניפה עכשיו ואגודל
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:*פורוורד לבוס החדש*
הוא הולנדי ד''א
לחצת פעם יד לגבר הולנדי? חיבר לי את כל האצבעות אחת לשנייה, יש לי פשוט מניפה עכשיו ואגודל
יואו עד היום אני בטראומה מלחיצת היד של בעל הדירה שהשכיר לנו בairbnb. לא ידעתי שזה קטע.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:*פורוורד לבוס החדש*
הוא הולנדי ד''א
יואו עד היום אני בטראומה מלחיצת היד של בעל הדירה שהשכיר לנו בairbnb. לא ידעתי שזה קטע.
לגמרי
השתמשתי ביד ימין שלי כי את יד שמאל הרג בעל הדירה הבווארי לפני כמה שנים כשהיינו בגרמניה
אין לי מושג מה מאכילים אותם שם
my man כתב:מגיל 16 חלמתי לחנך כיתה ומחר אני מתחיל ב10 בבוקר. זה אשכרה קורה! לא יכול לתאר במילים את ההתרגשות שלי.
זה פשוט מדהים כמה בכוחו של אדם(ובעזרה מלמעלה) להגשים את חלומותיו!
jol9 כתב:my man כתב:מגיל 16 חלמתי לחנך כיתה ומחר אני מתחיל ב10 בבוקר. זה אשכרה קורה! לא יכול לתאר במילים את ההתרגשות שלי.
תתכונן להרבה כאבי ראש מחוץ לשעות העבודה...
אני מכיר את זה מצויין מהבית.
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:מגיל 16 חלמתי לחנך כיתה ומחר אני מתחיל ב10 בבוקר. זה אשכרה קורה! לא יכול לתאר במילים את ההתרגשות שלי.
תתכונן להרבה כאבי ראש מחוץ לשעות העבודה...
אני מכיר את זה מצויין מהבית.
שמע, השנה היו לי כל כך הרבה כאבי ראש מחוץ לשעות העבודה בהכנה לבגרות ובכתבות שהם היו צריכים להגיש לי וזה אפילו לא היה בחצי משרה...זה די ברור לי שזה הולך להיות על בסיס קבוע השנה..
אגב, אמרתי כם שהממוצע של המגמה שלנו בתקשורת היה הגבוה בארץ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים