jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
תגידי, היית מוכנה להתחתן עם אור חתונה אורתודוקסית, אם הוא היה אומר לך מילים בערבית עם האות ע'ין?
האות ע'ין זה שטויות, אני רוצה לשמוע את הצאד וצ'אד שלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
תגידי, היית מוכנה להתחתן עם אור חתונה אורתודוקסית, אם הוא היה אומר לך מילים בערבית עם האות ע'ין?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:זה הדיבור המלוכלך הכי גרוע בעולם
מה, זה לא מדליק אותך כאילו?
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני שונאת כשאתה כותב/מבטא דברים נכון
האות ע'ין זה שטויות, אני רוצה לשמוע את הצאד וצ'אד שלו
Holiday_Armadillo כתב:כבישים ריקים והם עדיין הצליחו למות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4865688,00.html
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כבישים ריקים והם עדיין הצליחו למות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4865688,00.html
אצל הבדואים יש כבישים ריקים?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אונסקו
הכי נבלות שאני מכיר
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אונסקו
הכי נבלות שאני מכיר
זה סתם מבדר, להחלטות האלה אין באמת משמעות אמיתית.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אונסקו
הכי נבלות שאני מכיר
זה סתם מבדר, להחלטות האלה אין באמת משמעות אמיתית.
ברור שאין, אבל זה דוחה. כאילו, אפילו אי אפשר להסוות את זה בצורה נורמלית. נגיד הם יכולים להגיד שגינוי התנחלויות זה פשוט בעד 2 מדינות. אבל פה אין אפילו היגיון חוץ מ"לכו תמותו"
yanay21 כתב:אני אפילו לא יודע אם ההחלטה הזו אנטישמית במהותה, כמו שהיא פשוט על אוטומט. הם פשוט מחפשים כל דרך לנגח את ישראל, לא משנה על איזה רקע, ההתנחלויות, מקומות קדושים, וכן הלאה. אם זו הייתה סתם האנטישמיות הישנה והטובה הייתי מגלגל עיניים, אבל זה משהו הרבה יותר שיטתי. למרות שעדיף שזה ישאר במקומות האלו, ולא יגיע למקומות משמעותיים יותר
yanay21 כתב:אני אפילו לא יודע אם ההחלטה הזו אנטישמית במהותה, כמו שהיא פשוט על אוטומט. הם פשוט מחפשים כל דרך לנגח את ישראל, לא משנה על איזה רקע, ההתנחלויות, מקומות קדושים, וכן הלאה. אם זו הייתה סתם האנטישמיות הישנה והטובה הייתי מגלגל עיניים, אבל זה משהו הרבה יותר שיטתי. למרות שעדיף שזה ישאר במקומות האלו, ולא יגיע למקומות משמעותיים יותר
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אפילו לא יודע אם ההחלטה הזו אנטישמית במהותה, כמו שהיא פשוט על אוטומט. הם פשוט מחפשים כל דרך לנגח את ישראל, לא משנה על איזה רקע, ההתנחלויות, מקומות קדושים, וכן הלאה. אם זו הייתה סתם האנטישמיות הישנה והטובה הייתי מגלגל עיניים, אבל זה משהו הרבה יותר שיטתי. למרות שעדיף שזה ישאר במקומות האלו, ולא יגיע למקומות משמעותיים יותר
השיטתיות מגיעה מאנטישמיות טהורה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד