המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לפי התגובות שווה להתחיל לצפות בזה.
כמה עונות היו עד עכשיו.
שמואל1 כתב:את מי התחלת לחבב, את ג'ופרי?!
מהעונה הראשונה אני מייחל למותו.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לפי התגובות שווה להתחיל לצפות בזה.
כמה עונות היו עד עכשיו.
ביום ראשון יהיה הפרק האחרון של העונה השלישיתשמואל1 כתב:את מי התחלת לחבב, את ג'ופרי?!
כן
לא את הדמות כמובן אבל את השחקן עצמו ואיך שהוא שיחק את ג'ופרי
גם ההתפתחות של ג'ופרי מעניינת אותי
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לפי התגובות שווה להתחיל לצפות בזה.
כמה עונות היו עד עכשיו.
ביום ראשון יהיה הפרק האחרון של העונה השלישיתשמואל1 כתב:את מי התחלת לחבב, את ג'ופרי?!
כן
לא את הדמות כמובן אבל את השחקן עצמו ואיך שהוא שיחק את ג'ופרי
גם ההתפתחות של ג'ופרי מעניינת אותי
מסכים, אין ספק שהשחקן עושה עבודה נהדרת אם הוא מצליח לגרום לי ולעוד הרבה אחרים כל כך לשנוא את הדמות.
rc4991 כתב:רק אני חושב שהסצינות עם חאליסי הכי מעניינות? זו כנראה הסיבה המרכזית שאני רואה את הסדרה והייתי שמח אם יראו אותה יותר בפרקים במקום החמש דקות שנותנים לה עכשיו
אגב,איזו "סצינה/עלילה" אתם הכי אוהבים?(מעלה מלך,רוב סטארק מנהל מלחמה,שלג בצפון וכו')
נראה לי שהבנתם מהמשפט הראשון שלי שאני הכי אוהב את הסצינות עם חאליסי(אני מת כבר שהיא תלחם באויבים שלה)
rc4991 כתב:כמה ספרים יצאו למשחקי הכס ובאיזה ספר אנחנו נמצאים?
כולמר,עוד כמה עונות צפויות לנו (כנראה)?
מעצבן שיש כל כך הרבה ספוילרים ברשת,אולי גם אני יקרא את הספרים בקצב הזה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כמה ספרים יצאו למשחקי הכס ובאיזה ספר אנחנו נמצאים?
ספרים 6 ו-7 נכתבים כרגע אבל אם אני לא טועה הם יפצלו את הספר הרביע לשתי עונות בטלוויזיה אז עונה חמישית תהיה הספר הרביעי עדיין
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כמה ספרים יצאו למשחקי הכס ובאיזה ספר אנחנו נמצאים?
ספרים 6 ו-7 נכתבים כרגע אבל אם אני לא טועה הם יפצלו את הספר הרביע לשתי עונות בטלוויזיה אז עונה חמישית תהיה הספר הרביעי עדיין
עדיין כותבים את הספרים?
חשבתי שהם נכתבו לפני איזה 10 שנים
rc4991 כתב:שאלה לאלה שראו נשואים פלוס:
גם אתם חושבים שהסדרה מדרדרת בעונה החמישית?
אני כבר קרוב לאמצע העונה ונראה שהסדרה ירדה בכמה וכמה דרגות
אגב,הייתי בטוח שסטיב יחזור אחרי כמה פרקים אבל הבנתי שהוא באמת יצא מהתכנית וזה פגע בסדרה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שאלה לאלה שראו נשואים פלוס:
אגב,הייתי בטוח שסטיב יחזור אחרי כמה פרקים אבל הבנתי שהוא באמת יצא מהתכנית וזה פגע בסדרה
לא, אני לא חושבת שהסידרה פחות טובה אחרי העונה החמישית, אני לא ממש אוהבת את העונות הראשונות
הכותבים האמיתיים עזבו אחרי העונה העשירית ואמורה(לפי דעת הרוב)להיות ירידה בהומור אבל אני עדיין צחקתי ב-11 ו-12
וממש ממש לא אכפת לי שסטיב עזב כי הוא לא הצחיק אותי
העזיבה שלו היא בטח לא מה שתפגע בשבילי בסידרה מה גם שאני יותר אוהבת את ג'פרסון אבל גם הוא לא זה שעשה בשבילי את הסידרה אלא אל ומרסי(ואחרי זה היציאות של קלי)
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שאלה לאלה שראו נשואים פלוס:
לא, אני לא חושבת שהסידרה פחות טובה אחרי העונה החמישית, אני לא ממש אוהבת את העונות הראשונות
הכותבים האמיתיים עזבו אחרי העונה העשירית ואמורה(לפי דעת הרוב)להיות ירידה בהומור אבל אני עדיין צחקתי ב-11 ו-12
וממש ממש לא אכפת לי שסטיב עזב כי הוא לא הצחיק אותי
העזיבה שלו היא בטח לא מה שתפגע בשבילי בסידרה מה גם שאני יותר אוהבת את ג'פרסון אבל גם הוא לא זה שעשה בשבילי את הסידרה אלא אל ומרסי(ואחרי זה היציאות של קלי)
סה"כ היו 11 עונות אאל"ט.
חוץ מזה מסכים בהכל. רק בעונה האחרונה (11) הייתה ירידה אבל כל שאר העונות היו בסדר גמור. המעבר מסטיב לג'פרסון עבר די טוב, היה שינוי מרענן.
rc4991 כתב:לא יודע,דווקא אני מרגיש ירידה תלולה מהעונה החמישית
יכול להיות שזו סתם עונה לא כל כך מוצלחת ושאחרי זה היא השתפרה ובגלל זה אתם לא זוכרים את ההתדרדרות?
אני באמת מקווה שהמצב יחזור לעונות הקודמות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים