המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אולי, אבל עובדה שזה לא קרה. ברדיץ' לא ניצח את נדאל באוסטרליה וגם לא את מארי בארה"ב. זה לא שהוא הפסיד בטעות או במקרה.
היו שם שני סטים בהם לקח 3 משחקונים, וגם ברביעי הוא היה בדרך לחטוף בראש.
אני לא ממש מסכים לגבי מה שכתבת על הבקהנד. ברור שבלי פורהנד טוב, אין לך מה לעשות, אבל הטניס של הגברים בעידן הזה הוא די פשוט במובן של מה צריך לעשות
בתאוריה - אתה צריך להיות מסוגל לנצח את נדאל ואת פדרר.
את נדאל לא תנצח בלי בקהנד טוב (אם אתה ימני), ועובדה שהניצחון האחרון של האליל שלך על רפא בסלאם היה אי שם לפני 5 שנים.
את פדרר לא תנצח בלי שאתה מסוגל להחזיר עמוק משני הצדדים.
בעצם הסלאם הזה הוא כבר סוג של היסטוריה קטנה, כי אני לא זוכר מתי היה הסלאם האחרון שבו הזוכה לא היה צריך לעבור את נדאל או את פדרר וזה יקרה בטורניר הזה.
בכל אופן, בשביל להיות טניסאי טוב באמת אפשר להסתפק בסרב אדיר, או פורהנד אדיר או תנועה מעולה על המגרש, אבל בשביל לזכות במשהו חשוב באמת,
אתה חייב את הבקהנד ברמה הכי גבוה בעולם ואולי בהיסטוריה, ועדיין זה עלול שלא להספיק (כמו במקרה של מארי עד עכשיו).
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אולי, אבל עובדה שזה לא קרה. ברדיץ' לא ניצח את נדאל באוסטרליה וגם לא את מארי בארה"ב. זה לא שהוא הפסיד בטעות או במקרה.
היו שם שני סטים בהם לקח 3 משחקונים, וגם ברביעי הוא היה בדרך לחטוף בראש.
אני לא ממש מסכים לגבי מה שכתבת על הבקהנד. ברור שבלי פורהנד טוב, אין לך מה לעשות, אבל הטניס של הגברים בעידן הזה הוא די פשוט במובן של מה צריך לעשות
בתאוריה - אתה צריך להיות מסוגל לנצח את נדאל ואת פדרר.
את נדאל לא תנצח בלי בקהנד טוב (אם אתה ימני), ועובדה שהניצחון האחרון של האליל שלך על רפא בסלאם היה אי שם לפני 5 שנים.
את פדרר לא תנצח בלי שאתה מסוגל להחזיר עמוק משני הצדדים.
בעצם הסלאם הזה הוא כבר סוג של היסטוריה קטנה, כי אני לא זוכר מתי היה הסלאם האחרון שבו הזוכה לא היה צריך לעבור את נדאל או את פדרר וזה יקרה בטורניר הזה.
בכל אופן, בשביל להיות טניסאי טוב באמת אפשר להסתפק בסרב אדיר, או פורהנד אדיר או תנועה מעולה על המגרש, אבל בשביל לזכות במשהו חשוב באמת,
אתה חייב את הבקהנד ברמה הכי גבוה בעולם ואולי בהיסטוריה, ועדיין זה עלול שלא להספיק (כמו במקרה של מארי עד עכשיו).
יוני, העובדות מדברות בעד עצמן. בטופ 20 יש אולי 4 שחקנים( כולל מארי ונובאק) שהבק הנד הוא החבטה הטובה שלהם.
למרות שלנובאק יש את הבק הנד הכי טוב בעולם היום, הוא עדיין לא מצליח לנצח את פדרר ברוב המשחקים בינם. בק הנד טוב הוא רק תוספת, מאוד קשה לבנות עליו קריירה.
misha כתב:היה אחלה גמר. בניגוד למשחקים הקודמים נגד סרינה בהם הובסה, אזרנקה נראתה מצוין ונתנה אולי משחק הכי טובה שלה השנה. אפילו הגישה כבר לניצחון, אבל גם זה לא הספיק.
סלאם מספר 15 לסרינה, 3 פחות מנברטילובה ואוורט, ו7 משטפי (המלכה) גראף.
לא יודע בעד מי להיות בגמר הגברים, שניהם מעצבנים. אולי עדיף שמארי סוף סוף יוריד את הקינג קונג מהגב. די מגיע לו אחרי העונה הזאת.
אגב, לא הגיע זמן שיבנו גג בUS אופן? כבר כמה וכמה שנים הגמר נדחה ליום שני בגל מזג האוויר.
yiffy כתב:מזל טוב גדול למארי.
דירוג ה-GS שלי להשנה הוא הנ"ל: ראשונים רוג'ר ונולה, שהיו צריכים לנצח שניים מהרביעייה הבולטת בשביל לזכות בסלאם. אחריהם מארי ונדאל, שהיו צריכים לנצח רק אחד מהגדולים בדרך לתואר.
jol9 כתב:yiffy כתב:מזל טוב גדול למארי.
דירוג ה-GS שלי להשנה הוא הנ"ל: ראשונים רוג'ר ונולה, שהיו צריכים לנצח שניים מהרביעייה הבולטת בשביל לזכות בסלאם. אחריהם מארי ונדאל, שהיו צריכים לנצח רק אחד מהגדולים בדרך לתואר.
זה בעייתי הדירוג הזה. צריכים להיות אובייקטיביים ואובייקטיביות היא לפי ההישגים.
זה כמו שלא נחשיב לרוג'ר חלק מהסלאמים שלו כי הם הושגו מול בגדאטיס, פיליפוסיס ורודיק...
jol9 כתב:רפא לא רלוונטי בזמן הקרוב. אולי אולי הוא יחזור לקראת הWTF, וגם זה בסימן שאלה גדול.
ככה שלאוסטרליה הוא בכל מקרה יגיע מדורג 4 לכל היותר (אני מקווה שלא 5).
בעיקרון אחרי הUO יש ירידה די ברורה מבחינת העניין, הרצון והמוכנות להשקיע. זה זמן טוב לכל המזנבים לזכות בתארים משמעותיים.
לא חושב שפדרר ישקיע יותר מדי בטורנירים שלפני הWTF, כי הוא את שלו עשה השנה, והוא לא מגיע לסיום העונה עם מטרה מיוחדת כלשהי.
לדעתי גם נובאק וגם מארי יורידו גז. עוד תואר מאסטרס לא ישנה להם. אולי ברדיץ', פרר וטסונגה ינסו לשפר עמדות לקראת ההמשך, במיוחד בידיעה
שרפא עלול להיות מדורג אחריהם באוסטרליה.
yiffy כתב:jol9 כתב:רפא לא רלוונטי בזמן הקרוב. אולי אולי הוא יחזור לקראת הWTF, וגם זה בסימן שאלה גדול.
ככה שלאוסטרליה הוא בכל מקרה יגיע מדורג 4 לכל היותר (אני מקווה שלא 5).
בעיקרון אחרי הUO יש ירידה די ברורה מבחינת העניין, הרצון והמוכנות להשקיע. זה זמן טוב לכל המזנבים לזכות בתארים משמעותיים.
לא חושב שפדרר ישקיע יותר מדי בטורנירים שלפני הWTF, כי הוא את שלו עשה השנה, והוא לא מגיע לסיום העונה עם מטרה מיוחדת כלשהי.
לדעתי גם נובאק וגם מארי יורידו גז. עוד תואר מאסטרס לא ישנה להם. אולי ברדיץ', פרר וטסונגה ינסו לשפר עמדות לקראת ההמשך, במיוחד בידיעה
שרפא עלול להיות מדורג אחריהם באוסטרליה.
רפא בכל מקרה לא יהיה מדורג אחרי אף אחד מהם. הוא רחוק שנות אור מהם בניקוד ואפילו פרר שבמקום החמישי לא ממש יכול לעקוף אותו השנה, אלא אם הוא יזכה ב-WTF ובעוד טורניר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד