or163 כתב:עוד 5 דקות כותרת בONE דודו ביטון סיכם במכבי
אני מקווה שלא כי אני אשכרה רוצה אותו במכבי (אם לא עטר או בן בסט) ואם ייפרסמו ב-ONE אז זה אומר שהוא בחיים לא מגיע כולל בחורף, בקיץ ובגלגולים הבאים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:עוד 5 דקות כותרת בONE דודו ביטון סיכם במכבי
or163 כתב:מכבי עם לבן, זה אומר שפריצה כובש היום.
הדשא נראה נורא, אני מקווה שזה לא ישפיע על המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רוצה להתערב שבני סכנין יתלוננו על גזענות?
LIAV10 כתב:פאק, איך יורם ארבל הגזים, היה גול יפה מאוד אבל..."איזה גווווווווווווווווווווווווווווווווווווול"?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רוצה להתערב שבני סכנין יתלוננו על גזענות?
גזענות איפה?
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עוד 5 דקות כותרת בONE דודו ביטון סיכם במכבי
אני מקווה שלא כי אני אשכרה רוצה אותו במכבי (אם לא עטר או בן בסט) ואם ייפרסמו ב-ONE אז זה אומר שהוא בחיים לא מגיע כולל בחורף, בקיץ ובגלגולים הבאים
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עוד 5 דקות כותרת בONE דודו ביטון סיכם במכבי
אם משהו מפורסם תחת התיוג "פרסום ראשון" ב-ONE אז אפשר לדעת שזה לא יקרה
אם זה מפורסם תחת התיוג "בלעדי" אז יש סיכוי לא רע.
הסדר שלי לחלוצים שהייתי רוצה לראות במכבי
1. בן בסט/עטר
2. טוטו
3. דמארי
4. ביטון
5. שהר
Maccabikid כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עוד 5 דקות כותרת בONE דודו ביטון סיכם במכבי
אם משהו מפורסם תחת התיוג "פרסום ראשון" ב-ONE אז אפשר לדעת שזה לא יקרה
אם זה מפורסם תחת התיוג "בלעדי" אז יש סיכוי לא רע.
הסדר שלי לחלוצים שהייתי רוצה לראות במכבי
1. בן בסט/עטר
2. טוטו
3. דמארי
4. ביטון
5. שהר
את שהר אני לא רוצה בכלל, גם על טוטו תמוז אני לא מת. בן בסט\עטר\דמארי - חלוצים נהדרים כל אחד ואשמח לקבל אותם. אני רק לא רואה את רמון מוכר את דמארי למכבי בלי שנשרף לו המועדון.. מתי נגמר לו החוזה?
MTA2311 כתב:טיפלו בטב"ח קרוב לאיפה שישבתי והיה נראה שהוא לא רואה בעין. מפחיד.
היכולת של פריצה להיות נון פאקטור במשחק רוב המשחק ואז לתת גול/בישול מכלום מדהימה אותי כל פעם מחדש.
השליטה של יצחקי בכדור פשוט מטורפת.
MTA2311 כתב:טיפלו בטב"ח קרוב לאיפה שישבתי והיה נראה שהוא לא רואה בעין. מפחיד.
היכולת של פריצה להיות נון פאקטור במשחק רוב המשחק ואז לתת גול/בישול מכלום מדהימה אותי כל פעם מחדש.
השליטה של יצחקי בכדור פשוט מטורפת.
or163 כתב:מה שיש ליצחקי ברגליים, אין להרבה שחקנים באירופה.
אבל זה לא אותו שחקן של לפני הפציעה, איבד המון מהמהירות והחדות שהייתה לו.
אבל הוא עדיין שחקן מצוין. לפני הפציעה היה הכי טוב בארץ ביי פאר לטעמי, היום אחד הטובים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים