המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:דבר איתי כשהחברים החדשים שלך, יכנסו לך את היד לכיס בשביל לממן את גרוד האשכים של 50,000 בדויים...
דבר איתי גם כשתל אביב תוצף במסתננים, וכשהבת שלך לא תוכל ללכת לבד לבית ספר בגלל זה...
זה יהיה שווה את זה. לראות את ביבי ושרה עולים על המטוס יהיה שווה הכל. יותר גרוע ממה שהם עשו פה במילא אי אפשר לעשות גם אם מאוד רוצים.
כחלון שר אוצר, יאיר לפיד שר חוץ, ליבני בבטחון. לא ברור לי איך זה יותר גרוע מממשלות ביבי למיניהן.
my man כתב:יהיה בסדר- גם אם תהיה ממשלת שמאל - יהיה בסדר..
jol9 כתב:my man כתב:יהיה בסדר- גם אם תהיה ממשלת שמאל - יהיה בסדר..
אז זהו שלא.
ממשלות השמאל האחרונות הביאו לנו את אוסלו ואת תחילת האוטובוסים המתפוצצים (רבין, פרס), מו"מ כושל, בריחה מלבנון (מה שבדיעבד
ביסס את החיזבאללה על הגבול) ופריצה מחודשת של האינטיפאדה (ברק) ושתי מלחמות שבאו בעקבות ההתנתקות (אולמרט).
אני מעדיף סטגנציה וכשלון במו"מ הלא רלוונטי, מאשר שהדבילים האלה יכניסו את היד שלהם לכיס הפרטי שלי בשביל לממן כל מיני הבטחות פופוליסטיות
של השמאל הסוציאליסטי.
my man כתב:יהיה בסדר- גם אם תהיה ממשלת שמאל - יהיה בסדר..
Roni1 כתב:תגידו, יש לבוז׳י משהו להציע חוץ מ״אני לא ביבי״? הוא כל הזמן מתלונן על פילוג אבל מנהל קמפיין מטורף של שנאה, אין לו שום דבר לומר.
האיש הזה גורם לי לייחל להפתעה ענקית של יאיר שתהפוך אותו לראש הממשלה. מערכת הבחירות הזאת כ״כ מטונפת שהוא נראה הדבר הכי הגיוני שם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:my man כתב:יהיה בסדר- גם אם תהיה ממשלת שמאל - יהיה בסדר..
אז זהו שלא.
ממשלות השמאל האחרונות הביאו לנו את אוסלו ואת תחילת האוטובוסים המתפוצצים (רבין, פרס), מו"מ כושל, בריחה מלבנון (מה שבדיעבד
ביסס את החיזבאללה על הגבול) ופריצה מחודשת של האינטיפאדה (ברק) ושתי מלחמות שבאו בעקבות ההתנתקות (אולמרט).
אני מעדיף סטגנציה וכשלון במו"מ הלא רלוונטי, מאשר שהדבילים האלה יכניסו את היד שלהם לכיס הפרטי שלי בשביל לממן כל מיני הבטחות פופוליסטיות
של השמאל הסוציאליסטי.
אני מוכן לקבל את הטיעון של האוטובוסים המתפוצצים בהסכמי אוסלו (בעיה שכבר נפתרה), אבל להגיד שהיציאה מלבנון עלתה בחיי אדם זה שקר גם. כשהיינו ברצועת הביטחון, היינו מאבדים 40-50 חיילים בשנה והיו קטיושות באופן קבוע על יישובי הצפון. לא היו אפילו כמה חודשים של שקט בלי קטיושות. מאז שיצאנו מלבנון (לפני 15 שנה) הייתה מלחמה אחת שגבתה משהו כמו 150 הרוגים, ועוד תקריות ספורדיות שגבו אולי 20 הרוגים. כלומר, ממוצע של בערך 10-12 הרוגים לשנה. אז כן, חיזבאללה התעצם, אבל המצב הנוכחי עדיף בהרבה על מה שהיה כשהחזקנו את רצועת הביטחון. חסכנו מאות הרוגים ביציאה הזו.
ההתנתקות הייתה של שרון שהיה ראש הליכוד, אז אין לך מה לייחס את זה לממשת שמאל.
מי שהכניס את היד לכיס עד עכשיו זה ביבי שהעלה את המע"מ מ- 15% ל- 18% והוא רוצה להכניס את היד שוב לכיס בשביל מטוסים חמקנים.
בריחה מלבנון (מה שבדיעבד ביסס את החיזבאללה על הגבול)
???אבל להגיד שהיציאה מלבנון עלתה בחיי אדם זה שקר גם
חנו'ש כתב:my man כתב:יהיה בסדר- גם אם תהיה ממשלת שמאל - יהיה בסדר..
חחח חופשי, מה הלחץ??
הימין לא חייב להיות בשלטון לעד.
פעם הימין בשלטון ופעם השמאל, זו דמוקרטיה ולא יקרה שום דבר.
אל תדאגו, אנחנו מדינה חזקה וכבר שרדנו דברים גרועים פי כמה (כולל ממשלות שמאל בעבר)
הגענו למצב שלימין קשה יותר לקבל הפסד מלשמעון מזרחי.....
jol9 כתב:קודם תקרא לפחות... אני חושב שביצוע היציאה היה רע, לא עצם היציאה.
שרון היה ראש הליכוד, אבל כבר אז הליכוד התפצל. זאת היתה החלטה שאולי היתה יכולה להיות בסדר, אם שרון היה נשאר בתפקיד והיה מגיב בחוזקה על התוקפנות
של החמאס. מהרגע שזה לא קרה (אולמרט), אנחנו אוכלים חרא עד היום.
ביבי מאמין בכלכלה חופשית שמאפשרת לאנשים לצרוך יותר ובכך להניע את המשק. לכן הוא בעיקרון לא מכניס את היד לכיס באופן ישיר.
להיפך, הממשלות שלו בדר"כ הורידו מיסים ועשו רפורמות שהשאירו כסף בכיס שלנו.
ד"א, מי שהעלה בפועל את המע"מ הוא שר האוצר שהבטיח לנו גדולות ונצורות, ושאתה מצביע עבורו שוב.
אל תבנה על התרסקות של הליכוד. רבים וטובים רואים את המצב וחוזרים להצביע לליכוד (אני בינהם). אותי מפליא שאנשים מצביעים לכחלון, שהם לא זוגות צעירים,
שרוצים לקנות דירה.
מי שברשותו דירה (או יותר) מצביע כחלון, שלא יתפלא שתוך שנה-שנה וחצי ייאבד כמה אחוזים טובים מההון האישי שלו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:קודם תקרא לפחות... אני חושב שביצוע היציאה היה רע, לא עצם היציאה.
שרון היה ראש הליכוד, אבל כבר אז הליכוד התפצל. זאת היתה החלטה שאולי היתה יכולה להיות בסדר, אם שרון היה נשאר בתפקיד והיה מגיב בחוזקה על התוקפנות
של החמאס. מהרגע שזה לא קרה (אולמרט), אנחנו אוכלים חרא עד היום.
ביבי מאמין בכלכלה חופשית שמאפשרת לאנשים לצרוך יותר ובכך להניע את המשק. לכן הוא בעיקרון לא מכניס את היד לכיס באופן ישיר.
להיפך, הממשלות שלו בדר"כ הורידו מיסים ועשו רפורמות שהשאירו כסף בכיס שלנו.
ד"א, מי שהעלה בפועל את המע"מ הוא שר האוצר שהבטיח לנו גדולות ונצורות, ושאתה מצביע עבורו שוב.
אל תבנה על התרסקות של הליכוד. רבים וטובים רואים את המצב וחוזרים להצביע לליכוד (אני בינהם). אותי מפליא שאנשים מצביעים לכחלון, שהם לא זוגות צעירים,
שרוצים לקנות דירה.
מי שברשותו דירה (או יותר) מצביע כחלון, שלא יתפלא שתוך שנה-שנה וחצי ייאבד כמה אחוזים טובים מההון האישי שלו.
אני לא יודע איך היה אפשר לעשות את היציאה מלבנון טוב יותר. אני כן יודע שהמצב של המדינה בסה"כ השתפר בגבול הצפוני. אנשים כנראה שוכחים מה היה פה לפני שנת 2000 - גם חטפנו קטיושות כל הזמן וגם מתו עשרות חיילים בשנה בלבנון.
איך שלא תהפוך את זה ההתנתקות בוצעה ע"י ממשלת ימין, לא ממשלת שמאל. גם לאולמרט לא הייתה ממשלת שמאל, למרות שהימנים מאוד אוהבים לייחס את אולמרט לשמאל.
ביבי אכן מאמין בכלכלה חופשית, אבל הוא גם מאמין בהוצאות ביטחון משוגעות. ממשלת ביבי העלתה את המע"מ ב- 2% לפני שלפיד העלה אותו באחוז נוסף.
מי שיש לו דירה למגורים, המחיר לא כזה מעניין אותו ברמה היומיומית. מי שיש לו דירה להשקעה, זה כבר לא בעיה של המדינה.
בסופו של דבר הכל די קשקוש - ממשלת שמאל לא תהפוך את ישראל לשבדיה. כולם, ובטח שטרכטנברג יודעים מה אפשר לעשות ומה לא.
jol9 כתב:אתה לא צריך לדעת איך אפשר לעשות את היציאה מלבנון יותר טוב. עובדה שבדברים אחרים שלא נראים לך (בעיקר אם הם קשורים לביבי, אין
לך בעיה לבקר). העובדה היא שהיציאה (שהיה דבר נכון), היתה לא טובה, פזיזה, ומהירה מדי, בלי מחשבה על מה יהיה אחרי.
ההתנתקות בוצעה בשלב שבו שרון החליט להתנתק מהליכוד, ובעצם הוביל איזשהו מהלך חד צדדי, שלא מתאים בהשקפתו להשקפה ימנית, אבל בלי קשר, ההתנתקות
זה לאו דווקא הבעיה הגדולה, אלא זה שישראל לא ידעה לגבות את ההבטחות שניתנו לאזרחים, וזה כבר על הראש של אולמרט.
ולגבי דירה - אני אומר משהו מאוד פשוט. אסור לעשות חיתוך חד שמחירי הדיור. המון המון אנשים שלקחו משכנתא על סכום מסויים, בסוף יישארו עם נכס זול
בהרבה מהכסף שהשקיעו. זה לא סביר.
זה שזאת דירת מגורים, זה לא אומר שמותר להוריד את המחיר שלה ללא חשבון.
אה, ולטרכטנברג יש אותם סיכויים להיות שר אוצר בערך כמו ליוגב אוחיון...
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה לא צריך לדעת איך אפשר לעשות את היציאה מלבנון יותר טוב. עובדה שבדברים אחרים שלא נראים לך (בעיקר אם הם קשורים לביבי, אין
לך בעיה לבקר). העובדה היא שהיציאה (שהיה דבר נכון), היתה לא טובה, פזיזה, ומהירה מדי, בלי מחשבה על מה יהיה אחרי.
ההתנתקות בוצעה בשלב שבו שרון החליט להתנתק מהליכוד, ובעצם הוביל איזשהו מהלך חד צדדי, שלא מתאים בהשקפתו להשקפה ימנית, אבל בלי קשר, ההתנתקות
זה לאו דווקא הבעיה הגדולה, אלא זה שישראל לא ידעה לגבות את ההבטחות שניתנו לאזרחים, וזה כבר על הראש של אולמרט.
ולגבי דירה - אני אומר משהו מאוד פשוט. אסור לעשות חיתוך חד שמחירי הדיור. המון המון אנשים שלקחו משכנתא על סכום מסויים, בסוף יישארו עם נכס זול
בהרבה מהכסף שהשקיעו. זה לא סביר.
זה שזאת דירת מגורים, זה לא אומר שמותר להוריד את המחיר שלה ללא חשבון.
אה, ולטרכטנברג יש אותם סיכויים להיות שר אוצר בערך כמו ליוגב אוחיון...
אני אגיד את שוב, ונראה לי שאתה מסכים איתי - מצבנו אחרי היציאה מלבנון טוב יותר ממה שהיה לפני. האם היה אפשר לעשות את זה יותר טוב - אני ממש לא יודע.
יוני, הסכם השלום עם מצרים הוא של ממשלת ימין או שמאל? מה עם הסכם וואי של ביבי, הוא הסכם של ממשלת ימין או שמאל? שרון עשה את המהלך הזה בליכוד ולאולמרט (שלא עשה כלום) לא הייתה ממשלת שמאל.
לגבי נושא הדיור - ירידת המחירים היא בלתי נמנעת, אבל היא גם די מוגבלת. לבנות דירת 100 מטר חדשה עולה כ- 800 אלף שקל (כולל רווח קבלני), אז אלא אם כן מוצאים דרך להוזיל את עלוייות הבניה, הפוטנציאל לירידת מחירים שלא באזור המרכז הוא די קטן. מי שייפגע מירידת מחירים הם בעיקר אלו שקנו ביוקר ובעיקר בת"א.
אני גם לא מודאג במיוחד מכחלון כשר אוצר. לא רואה אותו עושה קטסטרופות.
jol9 כתב:כשאני שומע את בוז'י, אני באמת נדהם מכל אלה שרוצים שהוא יחליף את ביבי.
הבן אדם הוא פלקט שמדקלם את דף המסרים שהכין לו יועץ תקשורת לא מוצלח במיוחד. לא אומר שום דבר מעשי ורציני חוץ מ"הוא נכשל", "אני אהיה אחראי ושקול"
וסיסמאות ריקות מתוכן נוספות.
זה ממש ברמה של בחירות ליו"ר ועד התלמידים בבית ספר יסודי... בדיחה.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:כשאני שומע את בוז'י, אני באמת נדהם מכל אלה שרוצים שהוא יחליף את ביבי.
הבן אדם הוא פלקט שמדקלם את דף המסרים שהכין לו יועץ תקשורת לא מוצלח במיוחד. לא אומר שום דבר מעשי ורציני חוץ מ"הוא נכשל", "אני אהיה אחראי ושקול"
וסיסמאות ריקות מתוכן נוספות.
זה ממש ברמה של בחירות ליו"ר ועד התלמידים בבית ספר יסודי... בדיחה.
יתרה מכך, ההופעה החיצונית שלו לא מוצלחת והקול שלו מגוחך. אני בטוח שנסראללה "מפחד" ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים