כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס2 - מארי שבר את מעגל הלוזריות

17 ספטמבר 2012, 07:07

האמת שהייתי רוצה נבחרת שאנחנו יכולים לעבור בבית, כמו הצ'כים ואז לקבל את הספרדים.

17 ספטמבר 2012, 07:11

שחף כתב:האמת שהייתי רוצה נבחרת שאנחנו יכולים לעבור בבית, כמו הצ'כים ואז לקבל את הספרדים.

כן, אתה ממש יכול לעבור את הצ'כים...
זה לא היפנים. זה ברדיץ' שהוא שחקן טופ וסטפאנק המצויין. גם הזוגות שלהם טובים.

אני אגיד לך למה אני רוצה את ספרד. כי הסיכוי שלך לעבור נבחרת בסיבוב הראשון ואז לקבל את ספרד, הוא די נמוך.
אני לא יודע מי כל הנבחרות בבית העליון, אבל אם יש נבחרת שישראל יכולה לעבור, אז בוודאי שעדיף לקבל אותם קודם.

17 ספטמבר 2012, 13:46

פדרר מכין שוב את הקרקע לקראת היעדרות נוספת מהסבב האסיאתי. בראיון אחרי הניצחון על הולנד הוא אמר שהוא סחוט ותשוש ושהוא צריך לחשוב מה הלאה.

אני אם ם כבר מחכה לראות אותו חוזר לעצמו בטורניר חשוב, אבל בהחלט עדיף שינוח עכשיו ויגן על הנקודות מבאזל ועד סוף השנה, מאשר לשחק בשנגחאי ואז לוותר על 1500 נקודות בבאזל ופריז ולהגיע ללונדון לא מפוקס.

17 ספטמבר 2012, 16:54

יוני, לא אמרתי שאנחנו פייבוריטים. תסכים איתי שהסיכוי שלנו מולם כנראה גדול יותר מאשר אם נפגוש את ספרד, או את סרביה עם נובאק. ברדיץ' שחקן של קריזות וכמו שהוא נותן הצגה מול פדרר הוא יכול להפסיד לשחקן שמדורג 80 מקומות מתחתיו בסיבוב הראשון בווימבלדון(כמו שקרה השנה) .

17 ספטמבר 2012, 17:44

יש אופציות יותר עדיפות, אפשר גם לקבל את האוסטרים. ב-100 הראשונים יש להם רק את מלצר בן ה-31, שלא עבר סיבוב שני באף סלאם העונה.

17 ספטמבר 2012, 18:04

misha כתב:יש אופציות יותר עדיפות, אפשר גם לקבל את האוסטרים. ב-100 הראשונים יש להם רק את מלצר בן ה-31, שלא עבר סיבוב שני באף סלאם העונה.

כעיקרון כן, השאלה היא אם מול האוסטרים משחקים בבית או בחוץ. אם זה בחוץ אנחנו בבעיה, כי באוסטריה משחקים על חימר לדעתי ואז מצבנו לא טוב.

17 ספטמבר 2012, 18:14

פעם שעברה שיחקנו נגדם בארץ אז אם וכאשר זה יהיה בחוץ. נכון, לא אידיאלי, אבל זה הסיכוי הכי טוב שלנו לעבור שלב.
צ'כים ניצחו את סרביה וארגנטינה כדי להגיע לגמר. גם בארץ לא רואה סיכוי ממשי לעבור אותם.

17 ספטמבר 2012, 20:47

yiffy כתב:פדרר מכין שוב את הקרקע לקראת היעדרות נוספת מהסבב האסיאתי. בראיון אחרי הניצחון על הולנד הוא אמר שהוא סחוט ותשוש ושהוא צריך לחשוב מה הלאה.

אני אם ם כבר מחכה לראות אותו חוזר לעצמו בטורניר חשוב, אבל בהחלט עדיף שינוח עכשיו ויגן על הנקודות מבאזל ועד סוף השנה, מאשר לשחק בשנגחאי ואז לוותר על 1500 נקודות בבאזל ופריז ולהגיע ללונדון לא מפוקס.

אני חושב שאנחנו האוהדים, קצת קשים עם הטניסאים שלנו. לא נראה לי שבראש של פדרר באזל, שמאזל, פריז או לונדון. נראה לי לפי מה שהוא אמר, שבא לו לנוח.
אני חושב שעבורו, זאת בעיקר מנוחה מנטלית.
אני מבין את הרצון לראות את פדרר שומר על המקום הראשון, אבל תכלס, זה לא ישנה לו שום דבר, והוא כבר לא במצב שהוא יכול לרדוף אחרי המקום הראשון, ומוקדם או במאוחר
נובאק יחזור לשם, או מארי או רפא. זה כבר לא ישנה.
מבחינתו הדבר הכי חשוב הוא להיות ברמה גבוהה בטורנירים הגדולים כדי שיהיה לו סיכוי לזכות בהם, ואם הוא רואה לנכון לקחת חופש כדי להמשיך ולאפשר לעצמו את זה,
אז זה הדבר הנכון בסה"כ, גם אם זה משבש לנו, האוהדים, את התוכניות והציפיות (ואני אומר את זה כאחד שתוכניותיו שובשו בצורה קשה ביותר :happy2 ).

17 ספטמבר 2012, 23:33

misha כתב:פעם שעברה שיחקנו נגדם בארץ אז אם וכאשר זה יהיה בחוץ. נכון, לא אידיאלי, אבל זה הסיכוי הכי טוב שלנו לעבור שלב.
צ'כים ניצחו את סרביה וארגנטינה כדי להגיע לגמר. גם בארץ לא רואה סיכוי ממשי לעבור אותם.

גם לצ'ילה שניצחנו בזמנו ברמת השרון היה שחקן טופ 5(פרננדו גוזאלס) שהגיע בשנה שלפני כן לגמר אליפות אוסטרליה. אני לא בטוח שהסיכויים שלנו לעבור נבחרת על חימר גבוהים מהסיכויים שלנו מול הצ'כים. לרוב הטניסאים שלנו אין קילומטראז' מספיק של שעות חימר והם לא גדלים על המשטחים האלה, כי בקושי יש כאלה בארץ. זו הסיבה שמעט מאוד שחקנים אמריקאים הצליחו על חימר(פיט סמפראס נדמה לי מעולם לא עבר את רבע הגמר ברולאן גארוס, אם כי מדובר בתקופה קצת שונה מאשר היום שאין כבר כמעט "מומחי חימר" ו"מומחי דשא"). המשחקים על חימר הופכים הרבה פעמים לקרבות התשה מהקו האחורי שהשחקנים שלנו לא רגילים אליהם. בנשים הייתה לנו הצלחה על חימר בגלל סגנון המשחק והאופי של סמאשנובה ושל פאר אבל גם דודי וגם וינטרוב הם לא בדיוק שחקנים שבנויים על סגנון משחק שבו הם מחזירים את הכדור 2 מטר מהקו האחורי ומחכים להחטאה של היריב.

18 ספטמבר 2012, 06:47

הניצחון על גונסאלס היה לפני 5 שנים ואנחנו לא בידוק באותו מקום כרגע. לאחרונה גם האוסטרים וגם הקנדים חגגו ברמת השרון. אז עוד חשבו שאולי יצא מדודי משהו, היום הוא ממש לא שם. עם כל הכבוד לניצחון על יפן, נגד נבחרת יותר טובה ויינטרוב לא יביא לך 2 נקודות. תוסיף לזה שבניגוד לצ'יליאנים, לצ'כים יש מחבט שני לא רע בסטפנק, שגם שחקן זוגות טוב (הגיע ל-3 גמרים של סלאמים העונה).

נכון שעדיף להימנע מחימר אבל עדיין יש הבדלי רמות משמעותיים בין האוסטרים לצ'כים שבגללם עדיף לקחת את הסיכון. אין להם אף אחד שמדגדג את ברדיץ', מלצר של היום הוא שחקן בערך ברמה של סטפנק ועל שאר השחקנים שלהם סביר להניח שלא שמעת. וזה גם ממש לא בטוח שהמשחק יהיה על החימר- מ-2007 האוסטרים אירחו רק פעמיים על חימר (בלי לנצח) וישראל לא כל כך מפחידה אותם, בטח לא אחרי המפגש של 2010.

ד"א, סמפראס הגיע לחצי פעם אחת והפסיד לקפלניקוב (שגם לקח את הטורניר). משום מה המשחק ההוא נחרט בזיכרוני. היה עינוי בשבילו לשחק בRG בגלל חוסר התאמה של סגנון (בלשון המעטה) אבל היו גם אמריקאים שידעו לשחק שם טוב מאוד כמו קורייר, צ'אנג ואגאסי.

18 ספטמבר 2012, 07:14

אני מעדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ. כלומר אני מעדיף חגיגת טניס בהשתתפות אחד מגדולי הטניסאים בהיסטוריה (ולבטח הגדול ביותר שהגיע לארץ במסגרת רשמית), כאן בארץ בנוקיה,
מאשר סיכוי תאורטית לפגוש אותם בסיבוב הבא אחרי שננצח בסיבוב הראשון...

מבחינתי העדיפויות הן כאלה:
1. ספרד בבית
2. כל נבחרת אחרת בבית
3. נבחרת קלה יותר בחוץ (כמו אוסטריה)
4. כל השאר

18 ספטמבר 2012, 08:24

יוני, אני רק מזכיר לך שבפעם הקודמת שפגשנו את הספרדים רפא היה פצוע, ומי ששיחקו נגדנו זה פררו ולופז נדמה לי. אז יכול להיות שנגריל את הספרדים אבל רפא יוותר על התענוג(ספרד היא בערך היחידה שיכולה להרשות לעצמה כזה דבר, לפחות בשלבים המוקדמים) ואנחנו נקבל בנוקיה את דויד פרר שהוא טניסאי חביב ביותר, אבל בשום פנים ואופן לא אטרקציה כמו רפא(ונקבל בראש בכל מקרה).

18 ספטמבר 2012, 08:37

שחף כתב:יוני, אני רק מזכיר לך שבפעם הקודמת שפגשנו את הספרדים רפא היה פצוע, ומי ששיחקו נגדנו זה פררו ולופז נדמה לי. אז יכול להיות שנגריל את הספרדים אבל רפא יוותר על התענוג(ספרד היא בערך היחידה שיכולה להרשות לעצמה כזה דבר, לפחות בשלבים המוקדמים) ואנחנו נקבל בנוקיה את דויד פרר שהוא טניסאי חביב ביותר, אבל בשום פנים ואופן לא אטרקציה כמו רפא(ונקבל בראש בכל מקרה).

נציף אותו בפייסבוק..

18 ספטמבר 2012, 09:51

שחף כתב:יוני, אני רק מזכיר לך שבפעם הקודמת שפגשנו את הספרדים רפא היה פצוע, ומי ששיחקו נגדנו זה פררו ולופז נדמה לי. אז יכול להיות שנגריל את הספרדים אבל רפא יוותר על התענוג(ספרד היא בערך היחידה שיכולה להרשות לעצמה כזה דבר, לפחות בשלבים המוקדמים) ואנחנו נקבל בנוקיה את דויד פרר שהוא טניסאי חביב ביותר, אבל בשום פנים ואופן לא אטרקציה כמו רפא(ונקבל בראש בכל מקרה).

זה בהחלט ייתכן. אבל מבין הטופ 4, הסיכוי הכי הכי גבוה הוא לראות דווקא את רפא, כי הוא לא נוהג לוותר על הדייויס אם הוא יכול להשתתף.
בכל מקרה, גם פרר ואלמגרו הם טניסאים ברמה גבוהה מאוד, שנדיר שמגיעים לארץ, בטח לא במסגרת תחרותית, אבל ברור שאין מה להשוות.

18 ספטמבר 2012, 15:35

וואלה עושים קצת סדר לגבי ההגרלה מחר.

http://sports.walla.co.il/?w=/325/2568623

על פניו, אנחנו לא יכולים לפגוש את אוסטריה, כי הם לא מדורגים בדיוק כמונו, ולכן האופציות הן כפי שמפורט בכתבה.
על כן, אפשר להגיד שהאופציות הטובות (לא מבחינה מקצועית דווקא) הן ספרד בבית, קזחסטאן (הגרלה) או ארגנטינה (בית). בכל שאר האופציות (צ'כיה - חוץ, סרביה - חוץ וכו')
אנחנו כנראה נפסיד, וגם לא נזכה להנות מפסיטבל טניס בארץ הקודש.

18 ספטמבר 2012, 16:21

הם גם רשמו שהמשחקים יהיו כמה ימים אחרי אליפות אוסטרליה, מה שמגדיל את הסיכוי שרפא או נובאק יבריזו מהם. בקיצור- קזחסטן בבית ואחר כך רפא.

18 ספטמבר 2012, 20:43

אז הכתבה הראשונה של ספורט 5 בנוגע ליריבות פוטנציאליות הייתה לא נכונה. גם שחף הטעה פה אנשים עם האפשרות לפגוש את צ'כים בארץ ;)

קזחסטן בבית יהיה הכי טוב ביי פאר אבל עם המזל שלנו בטח נקבל משהו לא אטרקטיבי ולא עביר כמו קרואטיה בחוץ.

18 ספטמבר 2012, 20:52

דווקא את קרלוביץ׳ לדוגמא אפשר להפתיע, נגר עם סרב מפלצתי..

18 ספטמבר 2012, 21:01

אולי אולי בארץ, בחוץ הסיכוי שלנו להפתיע אותם הוא לא גדול. הסרב הזה יספיק מול הנבחרת שלנו ואל תשכח שיש להם גם את צ'יליץ'.

19 ספטמבר 2012, 10:42

נבחרת הדיוויס קיבלה הגרלה קשה מאוד- צרפת בחוץ.
בצרפת ארבעה שחקנים טופ 30 - טסונגה (7), גאסקה (14), סימון (20) ושארדי (30).

פשוט הגרלה בלתי אפשרית.
נושא נעול