לרגע לא חשבתי שהפסיכולוגית הפילנתרופית תתערבב עם פשוטי העםMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שישי הבא (ערב החג בעצם)MTA2311 כתב:לא הבנתי. מתי זה נכנס לתוקף?
אחרי שאבא חוזר מהטיול החשוב נורא לארצות הברית במטוס פרטי כמובן, כי הקורונה תחכה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לרגע לא חשבתי שהפסיכולוגית הפילנתרופית תתערבב עם פשוטי העםMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שישי הבא (ערב החג בעצם)MTA2311 כתב:לא הבנתי. מתי זה נכנס לתוקף?
אחרי שאבא חוזר מהטיול החשוב נורא לארצות הברית במטוס פרטי כמובן, כי הקורונה תחכה
ועל זה נאמר ממשלה אכלה בוסר ושיני אזרחים תקהינהA.Parker כתב:איזה יופי שכולנו צריכים לסבול בגלל אנשים שזורקים על ההנחיות וניהול כושל של הממשלה
שמואל1 כתב:יצא לי להסתובב בארץ בימים האחרונים במספר מקומות.
בואו נגיד שאני מבין מדוע יש 4000 נדבקים כל יום. אנשים שמים פס על כל, אבל כל ההנחיות. החל מפרטיים ועד לבעלי עסקים. הכל קומבינות ול"מראית עין".
MTA2311 כתב:רק הציבור אשם!!!!!!!! עושים לביבי דווקא!!!!!!!!!!
MTA2311 כתב:רק הציבור אשם!!!!!!!! עושים לביבי דווקא!!!!!!!!!!
MTA2311 כתב:דבר שני, הממשלה הכל כך גרועה וחסרת היכולת הזאת, ובראשה ראש הממשלה הכל כך גרוע וחסר יכולת הזה, התנהלו בצורה שהורידה את אמון הציבור לאפס. למה שמישהו יקשיב להנחיות כשהם לא? למה שמישהו יקשיב להנחיות כשבמשך חודשיים המספרים עולים ואין שוב תגובה ממשלתית?
jol9 כתב:אפשר לעשות טבלת מצבים:
התנהלות ממשלתית מושלמת, התנהגות ציבור - מושלמת : אין קורונה
התנהלות ממשלתית גרועה, התנהגות ציבור - מושלמת : אין קורונה
התנהלות ממשלתית מושלמת, התנהגות ציבור - גרועה : יש קורונה
התנהלות ממשלתית גרועה, התנהגות ציבור - גרועה : יש קורונה
זאת כמובן הערכה שלי בלבד ולא משהו מדעי, אבל ממשלה לא מפיצה את הנגיף. הציבור עושה את זה.
אני חושב שאפשר לראות את הממשלה אשמה כשהציבור לא מודע לזה שהוא מפיץ את המחלה.
אבל כשהציבור מודע גם מודע, ועדיין לא שומר על ההנחיות, אז כן, גם הוא אשם.
אני רואה את אחריות הממשלה יותר בהקשר הכלכלי והעכיפתי, ואני מסכים שבשני הפרמטרים האלה זה לא טוב.
דעתי על הסגר הקרב ובא היא מאוד שלילית, למרות שהשיקולים מובנים לי.
ליבי על העצמאיים שהתחילו במחאה צודקת אבל איבדו אותה לטובת אנרכיסטי בלפור ועכשיו הם שוב
יהיו אלה שיספגו את מרב הנזק כתוצאה מהסגר, בין השאר תודות לאותן מסיבות הדבקה המוניות.
וכן, האחריות על המצב בסופו של דבר, למרות ההתנהגות של הציבור, היא על המנהיגים ובראשם על נתניהו. אי אפשר לברוח מזה.
jol9 כתב:אורי,
מילה על בתי הספר (היסודיים)...
אצלנו זה נראה ממש גרוע. לא יודע מה נעשה ואיך, אבל בפועל לומדים 5 ימים בשבוע, 5 שעות כל יום.
סהכ 25 ש״ש.
בכתה של רומי (ג): חשבון - 3, אנגלית - 3, שפה על כל נגזרותיה -6 וכל השאר כל מיני ספורט, מולדת, אמנות וכד׳.
נראית לי חלוקה הזויה לחלוטין. מה הילדים אמורים ללמוד ככה?
my man כתב:jol9 כתב:אורי,
מילה על בתי הספר (היסודיים)...
אצלנו זה נראה ממש גרוע. לא יודע מה נעשה ואיך, אבל בפועל לומדים 5 ימים בשבוע, 5 שעות כל יום.
סהכ 25 ש״ש.
בכתה של רומי (ג): חשבון - 3, אנגלית - 3, שפה על כל נגזרותיה -6 וכל השאר כל מיני ספורט, מולדת, אמנות וכד׳.
נראית לי חלוקה הזויה לחלוטין. מה הילדים אמורים ללמוד ככה?
איך שאני רואה את זה - היחס(של משרד החינוך עצמו, כן?) לבתי הספר מאז תחילת הקורונה הוא כבייביסיטר לכל דבר..
רק דואגים שההורים יוכלו ללכת לעבוד באיזושהי צורה.
הקפסולות זה בדיחה עצובה(ראית את השיר של ארץ נהדרת לפתיחת שנה? אז זה!)
כתוצאה מכך ומההבנה שזה פשוט לא עבד בסגר הקודם זה נראה שלא תהיה למידה כלל בסגר הקרוב בכיתות א-ד..שזה בעיניי קצת הזוי..פשוט ויתרו עליהם.
עם זאת אין פה שום מילה על המורים עצמם שעובדים מאד קשה להתאים את עצמם למציאות משתנה (גם אם חלקם לא עושים זאת בצורה הטובה ביותר(ויכול להיות שאני עדין))
אני יכול להגיד לך שבכיתות י' ומעלה זה לא המצב ולו בגלל ההספקים שחייבים להגיע אליהם בגלל הבגרויות..ופה לדעתי יש עבודה טובה מאד ויש פה בפורום תלמיד או שניים שיעידו שהם הצליחו להגיע לבגרויות בצורה טובה על אף כל הקושי. התלמידים שלי הגיעו בצורה מעולה לבגרויות בגלל ההתאמות שנעשו על ידי ההנהלה והמורים(שוב, שום דבר מלמעלה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים