המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שחף כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכה מוראלית קשה לפדרר.. אם הוא לא מצליח לנצח את רפא, למרות שהוא בכושר שיא, ולמרות שרפא לא משחק טוב, זה אומר הכל..
פדרר פשוט נחנק החל מהמערכה השנייה, הגיש רע(מאוד), החטיא המון כדורים בוולי, החטיא יותר מדי כדורים נוחים בפורהנד והבקהנד שלו נראה כאילו הוא חזר שנתיים-שלוש אחורה..
אני מקווה שהוא יצליח להתאושש מזה
אל תגזים.
רוג'ר כבר הפסיד משחקים גדולים יותר לרפא וחזר כמו גדול.
סה"כ אוהדי רוג'ר צריכים להפנים שאי אפשר לזלול היום סלאמים בקלות כמו פעם. עם הטניס שהוא משחק, ועם הגרלה קצת יותר ידידותית ואולי קצת מזל בדרך
יש לו מספיק טניס בשביל לקחת תארים גדולים. אולי לא חמישה כמו שאתם מקווים, אבל אחד או שניים. אבל הוא בהחלט צריך להמשיך ולנסות.
סביר להניח שהרמה שלו לקראת המשך העונה תרד, והוא יתחיל לתפוס כושר ככל שעונת החימר תתקדם ויגיע הRG. זה מאפיין אותו בשנתיים האחרונות, ואני
מאמין שזה לא ישתנה, ולו רק בגלל שפדרר עצמו בונה את העונה שלו בצורה הזאת.
ד"א אני לא חושב שרפא משחק לא טוב. הוא משחק טוב +. בסט השלישי והרביעי מול ברדיץ' הוא שיחק יותר טוב ממה ששיחק היום, אבל עדיין הרמה שלו לא רעה.
הא? עדיף לפדרר שלא להשקיע יותר מידי בעונת החימר ולחכות לווימבלדון, שם אולי יש לו יתרון יחסי על שחקן כמו נובאק שבאופן יחסי זה המשטח היותר חלש שלו. גם אם הוא יצליח להגיע עד חצי הגמר בצרפת סביר להניח שרפא שוב יטייל מולו(מעולם לא לקח אותו אפילו ל-5 מערכות ברולאן גארוס).
yiffy כתב:כרגיל, אני עומד לצאת חומוס...
מארי לוקח את המערכה השלישית בשובר שיוויון, 2-1 במערכות.

שחף כתב:רפא מחלק את הכוחות שלו לא רע בכלל. מה לעשות שסגנון המשחק שלו שוחק יותר מאשר של פדרר.

שחף כתב:אני חושב שרפא ישבור את הנאחס ואם לא הוא באמת יהיה בבעיה פסיכולוגית רצינית.
jol9 כתב:שחף כתב:אני חושב שרפא ישבור את הנאחס ואם לא הוא באמת יהיה בבעיה פסיכולוגית רצינית.
זה לא נאחס. זה מצ'אפ מאוד קשה.
אתה רואה את רפא מחליף מהלומות עם דג'וקוביץ' מהקו האחורי כמו שעשה מארי היום?
רק סרב טוב ייתן לרפא סיכוי במשחק הזה.

MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אני חושב שרפא ישבור את הנאחס ואם לא הוא באמת יהיה בבעיה פסיכולוגית רצינית.
זה לא נאחס. זה מצ'אפ מאוד קשה.
אתה רואה את רפא מחליף מהלומות עם דג'וקוביץ' מהקו האחורי כמו שעשה מארי היום?
רק סרב טוב ייתן לרפא סיכוי במשחק הזה.
גם הסרב יהיה משמעותי, וגם, למרות שזה נשמע הזוי, רפא יצטרך לקצר את הנקודות וללכת על כל הקופה. כל דבר פחות מזה לא יספיק
yiffy כתב:הבעיה של נדאל מול נולה היא מאוד פשוטה: נדאל אוהב לחבוט המון טופ-ספינים כדי להפוך מגננות להתקפות. נולה, בניגוד ל-99% מהטניסאים בסבב, אוכל את החבטות הללו בלי מלח (גם בגלל הגובה שלו וגם בגלל הסגנון של החבטה) ולא מאפשר לרפא דומיננטיות בנקודות.
יחד עם זאת, נולה נראה לא כשיר במאת האחוזים, ומשחק של חמש מערכות מול מארי + כושר יותר טוב של רפא יכול לתת לו edge. הבעיה היא שזה היה בדיוק אותו סיפור ביו.אס.אופן (שם ה-5 מערכות היו מול פדרר) וזה לא נגמר יותר טוב מבחינתו של רפא.
האם נדאל יוכל לעשות במלבורן מה שהוא לא יכל בווימבלדון ובפלאשינג מדו? אני כבר מת לדעת...
yiffy כתב:הבעיה של נדאל מול נולה היא מאוד פשוטה: נדאל אוהב לחבוט המון טופ-ספינים כדי להפוך מגננות להתקפות. נולה, בניגוד ל-99% מהטניסאים בסבב, אוכל את החבטות הללו בלי מלח (גם בגלל הגובה שלו וגם בגלל הסגנון של החבטה) ולא מאפשר לרפא דומיננטיות בנקודות.
יחד עם זאת, נולה נראה לא כשיר במאת האחוזים, ומשחק של חמש מערכות מול מארי + כושר יותר טוב של רפא יכול לתת לו edge. הבעיה היא שזה היה בדיוק אותו סיפור ביו.אס.אופן (שם ה-5 מערכות היו מול פדרר) וזה לא נגמר יותר טוב מבחינתו של רפא.
האם נדאל יוכל לעשות במלבורן מה שהוא לא יכל בווימבלדון ובפלאשינג מדו? אני כבר מת לדעת...

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים