כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד הכדורגל הגדול V5

30 דצמבר 2013, 23:07

דובב גבאי פח רציני והוא מסיים עם שלושער נגד הפועל.
אחד המשחקים ההזויים, הפועל יושבים על באר שבע כל המשחק, באר שבע בקושי עוברים את החצי ועדיין 3-1 להם, הפועל נראית טוב ובפיגור 3-1.
יאללה רב"ש לקפל.
אני רק מקווה שהמחליף יהיה פרדי דוד/ניצן שירזי/שייע/לנדאו/מאמן כושל אחר ולא גוטמן או אלי כהן השריף.

30 דצמבר 2013, 23:09

כמובן. פעם אחת בהיסטוריה אני מקווה שהפועל תנצח, והיא מקבלת בראש.

30 דצמבר 2013, 23:11

MTA2311 כתב:כמובן. פעם אחת בהיסטוריה אני מקווה שהפועל תנצח, והיא מקבלת בראש.

ב''ש לא מפחידים אותי

30 דצמבר 2013, 23:16

גם אני לא חושב שב"ש מאיימים עלינו.
אני עדיין חושב שגם חיפה וגם קריית שמונה יסיימו מעליהם.

30 דצמבר 2013, 23:17

התערבות?

30 דצמבר 2013, 23:24

MTA2311 כתב:התערבות?

אני דווקא חושבת שב''ש יסיימו במקום השני אבל זה בדיוק העניין, במקום השני

30 דצמבר 2013, 23:24

Holiday_Armadillo כתב:

אז זה לא שבאר שבע לא מפחידה אותך, זה שכבר החלטת שמכבי ייקחו אליפות.

אלוהים ישמור.

30 דצמבר 2013, 23:38

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז זה לא שבאר שבע לא מפחידה אותך, זה שכבר החלטת שמכבי ייקחו אליפות.

אלוהים ישמור.

אני לא חושבת שב''ש יכולים לאיים על מכבי מבחינת המשחקים נגד שאר הליגה
נכון, היה פנצ'ר נגדם אבל יש תחושה שהם לא קבוצה כזאת מאיימת והם עוד ייאבדו יותר נקודות נגד קבוצות אחרות מאשר מה שאנחנו נפסיד
המפגשים מולם זה לא מה שיכריע מי יהיה מקום ראשון או מקום שני

אני יודעת שאתה משתגע מהנאחס הנוראי הזה שעשיתי עכשיו אבל מבחינת דיבור מקצועי, זה מה שאני מרגישה

31 דצמבר 2013, 07:59

נמני אומר שהציעו לו להיות מאמן הנבחרת.
בקרוב גוטמן בהפועל\חיפה.

31 דצמבר 2013, 13:48

MTA2311 כתב:נמני אומר שהציעו לו להיות מאמן הנבחרת.
בקרוב גוטמן בהפועל\חיפה.

השאלה אם להפועל בכלל יש כסף לשלם לגוטמן
אני חושבת ששחר לא מתכוון להיפטר מבנאדו בקרוב

31 דצמבר 2013, 13:54

בשביל גוטמן הפועל ימצאו כסף, וחיפה תעיף את בנאדו

31 דצמבר 2013, 16:59

or163 כתב:דובב גבאי פח רציני והוא מסיים עם שלושער נגד הפועל.
אחד המשחקים ההזויים, הפועל יושבים על באר שבע כל המשחק, באר שבע בקושי עוברים את החצי ועדיין 3-1 להם, הפועל נראית טוב ובפיגור 3-1.
יאללה רב"ש לקפל.
אני רק מקווה שהמחליף יהיה פרדי דוד/ניצן שירזי/שייע/לנדאו/מאמן כושל אחר ולא גוטמן או אלי כהן השריף.

בוא אני אסביר לך משהו על באר-שבע, דבר שאתה וגם חלק מהפרשנים לא מבינים.

אז קודם כל זה נכון, מה שכולם אומרים, שלבאר-שבע אין קישר נורמאלי. אבל! באר-שבע מנצלת את החיסרון הזה זה לטובתה! איך בדיוק? פשוט מאוד, במקום להניע את הכדור במרכז המגרש, שם היא בעמדת חיסרון מול רוב קבוצות הליגה, באר-שבע תוקפת דרך האגפים (שם יש לה שחקנים מצוינים), או שמיד מעבירה את הכדור להתקפה, שם יש לה יתרון גם כמותי וגם איכותי (כי היא משחקת עם 4 שחקני התקפה באופן קבוע).

זאת הסיבה, שהמשחק נראה אתמול כמו שהוא נראה. לבאר-שבע לא הפריע בכלל שהפועל החזיקה בכדור והניעה אותו לאט במרכז המגרש מול ההגנה הצפופה של באר-שבע, כי הסגנון של באר-שבע בכלל לא מבוסס על החזקת כדור לאורך זמן רב. זה אפילו היה טוב לבאר-שבע, כי כשבאר-שבע יצאה להתקפות המהירות שלה, היא תפסה את הפועל דלילה בהגנה ועשתה את הגולים בקלות, למרות שהיא באמת לא שיחקה טוב.

שים לב, נגד מי באר-שבע איבדה נקודות. הכל נגד קבוצות קטנות, שלא יוצאות קדימה באופן מאסיבי, אלא מסתגרות יותר בהגנה ונוהגות לצאת למתפרצות עם מספר שחקנים מועט. לבאר-שבע קשה לשחק דווקא נגד הקטנות, כי אז הסגנון שלה לא בא על ידי ביטוי.

31 דצמבר 2013, 17:07

felix_r כתב:
or163 כתב:דובב גבאי פח רציני והוא מסיים עם שלושער נגד הפועל.
יאללה רב"ש לקפל.

בוא אני אסביר לך משהו על באר-שבע, דבר שאתה וגם חלק מהפרשנים לא מבינים.

אז קודם כל זה נכון, מה שכולם אומרים, שלבאר-שבע אין קישר נורמאלי. אבל! באר-שבע מנצלת את החיסרון הזה זה לטובתה! איך בדיוק? פשוט מאוד, במקום להניע את הכדור במרכז המגרש, שם היא בעמדת חיסרון מול רוב קבוצות הליגה, באר-שבע תוקפת דרך האגפים (שם יש לה שחקנים מצוינים), או שמיד מעבירה את הכדור להתקפה, שם יש לה יתרון גם כמותי וגם איכותי (כי היא משחקת עם 4 שחקני התקפה באופן קבוע).

זאת הסיבה, שהמשחק נראה אתמול כמו שהוא נראה. לבאר-שבע לא הפריע בכלל שהפועל החזיקה בכדור והניעה אותו לאט במרכז המגרש מול ההגנה הצפופה של באר-שבע, כי הסגנון של באר-שבע בכלל לא מבוסס על החזקת כדור לאורך זמן רב. זה אפילו היה טוב לבאר-שבע, כי כשבאר-שבע יצאה להתקפות המהירות שלה, היא תפסה את הפועל דלילה בהגנה ועשתה את הגולים בקלות, למרות שהיא באמת לא שיחקה טוב.

שים לב, נגד מי באר-שבע איבדה נקודות. הכל נגד קבוצות קטנות, שלא יוצאות קדימה באופן מאסיבי, אלא מסתגרות יותר בהגנה ונוהגות לצאת למתפרצות עם מספר שחקנים מועט. לבאר-שבע קשה לשחק דווקא נגד הקטנות, כי אז הסגנון שלה לא בא על ידי ביטוי.

אני מסכים עם מה שאתה אומר לחלוטין, אבל זה לא משנה מהעובדה שבאר שבע אתמול היו חלשים מהרגיל, העייפות ניכרה אצל חלק מהשחקנים שלכם.
בכלל, הקבוצות של אלישע לוי מתמחות במשחק האגפים ובמצבים הנייחים, נראה לי שבערך 50% מהשערים שלכם הגיעו ממצבים נייחים, נתון מעולה בכל קנה מידה.

02 ינואר 2014, 18:58

יש מחר ראיון עם יורדי ב''ישראל היום'' ונראה שיהיה מעניין

מה שהכי אהבתי (כי נתנו טעימה בעיתון של היום) זה שהוא מדבר על ''היום שאחרי'', שאולי אני לא אוהבת לחשוב על זה שהוא לא יהיה פה לעולמים אבל לפחות הוא מבטיח שהוא ישאיר את הכל מסודר למי שיבוא אחריו ואני מקווה שגם ימליץ על מישהו ספציפי

02 ינואר 2014, 18:58

עכשיו ברדיו 103 "אם שכטר לא ימצא קבוצה באירופה הוא יעבור למכבי ת"א"
אם זה קורה, שמכבי יקצו לרכישה עד 500 אלף יורו (הסכום שהפועל רכשו אותו מהגרמנים), יותר מזה וכבר לא כדאי למכבי לדעתי.

02 ינואר 2014, 18:59

Holiday_Armadillo כתב:יש מחר ראיון עם יורדי ב''ישראל היום'' ונראה שיהיה מעניין

מה שהכי אהבתי (כי נתנו טעימה בעיתון של היום) זה שהוא מדבר על ''היום שאחרי'', שאולי אני לא אוהבת לחשוב על זה שהוא לא יהיה פה לעולמים אבל לפחות הוא מבטיח שהוא ישאיר את הכל מסודר למי שיבוא אחריו ואני מקווה שגם ימליץ על מישהו ספציפי

היה איתו השבוע ראיון בערוץ הספורט ואם עד החודש האחרון הייתי בטוח ב-100 אחוז שאין מצב שהוא נשאר פה בסיום העונה, עכשיו אני חושב שיש סיכוי די טוב שהוא ישאר.

02 ינואר 2014, 19:39

or163 כתב:עכשיו ברדיו 103 "אם שכטר לא ימצא קבוצה באירופה הוא יעבור למכבי ת"א"
אם זה קורה, שמכבי יקצו לרכישה עד 500 אלף יורו (הסכום שהפועל רכשו אותו מהגרמנים), יותר מזה וכבר לא כדאי למכבי לדעתי.

מי אמר את זה?
די מוזר יהיה לראות פה את שכטר
לא בא לי ששחקן מכבי יידבר על האהבה וההערכה שלו לאוהדי הפועל לפני\אחרי דרבי

02 ינואר 2014, 19:43

כרגע נראה ששכטר שחקן די גמור, אבל במכבי בהחלט יכול להיות שזה ייראה אחר לגמרי.
לא האופציה הראשונה שלי בהתחשב בנסיבות, אבל לא הייתי פוסל על הסף.

02 ינואר 2014, 19:45

Holiday_Armadillo כתב:

מי אמר את זה?

הדס גרינברג, היא אמרה שנפגש עם נמני על מנת שימצא לו קבוצה באירופה ואם המהלך לא יצלח אז הוא יעבור למכבי ושג'ורדי מאוד רוצה אותו.
אני באופן אישי מעדיף את בן בסט או טוטו אבל אם לא הם אז לא הייתי מתנגד לשכטר בסכום הנכון.
ולא הייתי דואג במקרה ששכטר יגיע שהוא יחמיא לקהל של הפועל, אם מהלך כזה יצא לפועל הגידופים שהוא יספוג לא יאפשרו לו להחמיא לקהל הזה.

02 ינואר 2014, 19:53

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מי אמר את זה?

הדס גרינברג, היא אמרה שנפגש עם נמני על מנת שימצא לו קבוצה באירופה ואם המהלך לא יצלח אז הוא יעבור למכבי ושג'ורדי מאוד רוצה אותו.
אני באופן אישי מעדיף את בן בסט או טוטו אבל אם לא הם אז לא הייתי מתנגד לשכטר בסכום הנכון.
ולא הייתי דואג במקרה ששכטר יגיע שהוא יחמיא לקהל של הפועל, אם מהלך כזה יצא לפועל הגידופים שהוא יספוג לא יאפשרו לו להחמיא לקהל הזה.

אם מהלך כזה ייצא לפועל שכטר יהיה הקורבן שהיה חייב לעבור למכבי והרשעים יהיו הבעלים של הפועל
נושא נעול