המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ורמוט על חשבון טב"ח ולא מיכה. מעניין.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ורמוט על חשבון טב"ח ולא מיכה. מעניין.
טב''ח לא יכול לשחק בגלל 5 צהובים
Roni1 כתב:זו או זרים או חיים סילבס?
Holiday_Armadillo כתב:יש מישהו בטוויטר שמצייץ מראש דברים שיקרו ועד עכשיו הוא דיי פגע בהכל
אני לא יודעת אם אני מאמינה לזה אבל יהיה מצחיק אם הוא צודק בשני הדברים הבאים - אם מכבי זוכים באליפות שלישית ברציפות יחזירו את הקיזוז ויורדי רוצה את חיים סילבס כמאמן מכבי בעונה הבאה כי נמאס לו מזה שכל הזרים בורחים לו
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מישהו בטוויטר שמצייץ מראש דברים שיקרו ועד עכשיו הוא דיי פגע בהכל
אני לא יודעת אם אני מאמינה לזה אבל יהיה מצחיק אם הוא צודק בשני הדברים הבאים - אם מכבי זוכים באליפות שלישית ברציפות יחזירו את הקיזוז ויורדי רוצה את חיים סילבס כמאמן מכבי בעונה הבאה כי נמאס לו מזה שכל הזרים בורחים לו
חחח ראיתי את זה גם the insider הזה, נכון?
אני עוקב אחריו מאז שהוא פגע בול עם ורמוט.
Holiday_Armadillo כתב:tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מישהו בטוויטר שמצייץ מראש דברים שיקרו ועד עכשיו הוא דיי פגע בהכל
חחח ראיתי את זה גם the insider הזה, נכון?
אני עוקב אחריו מאז שהוא פגע בול עם ורמוט.
יאפ, הוא
הוא לא בדיוק חובב מכבי אבל הוא כן פגע במה שהוא אמר עד עכשיו ולא רק בהקשר שלנו אלא של כל הליגה
קשה לי להאמין אבל שאם יורדי סוף סוף הולך על מאמן ישראלי, שהוא יילך דווקא על סילבס ולא על בכר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים