המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
שמואל1 כתב:my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
אני מקווה שאין לך אוהדי הפועל בכיתה
my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
yanay21 כתב:my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
ערכים חינוכיים-אילוסטרציה
אבל האמת שגם אני הולך לצפות במשחק הזה, הפועל זו הפועל
Holiday_Armadillo כתב:ניחאסת, כל הכבוד
באן לשבוע אחרי שהם לא יורדים - תזכור
Holiday_Armadillo כתב:זה מספיק בשביל לנאחס
באן לשבוע אחרי שהם לא יורדים, זה לא פתוח למשא ומתן
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מספיק בשביל לנאחס
באן לשבוע אחרי שהם לא יורדים, זה לא פתוח למשא ומתן
גיברת.. בכלל אני זוכר שאת רשמת שאת לא מאמינה בנאחס..
MTA2311 כתב:my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
מזל שאף אחד מההנהלה לא ציטט בחוץ
MTA2311 כתב:my man כתב:היום סיימתי את השיעור האחרון ככה: "שבת שלום לכולם. כולנו תפילה שהפועל תל אביב תפסיד ותרד ליגה" - בואו רק נגיד שהכיתה הייתה בהלם..
מזל שאף אחד מההנהלה לא ציטט בחוץ
my man כתב:אני מרגיש שיש פה איזו קנוניה נגדי
my man כתב:אני מרגיש שיש פה איזו קנוניה נגדי
my man כתב:בכ"מ זה די ברור מה יקרה מצד השופטים בשני המגרשים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים