המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:את האמת כשראיתי את ההרכב, ממש לא חשבתי שנראה כך.
כל הקרדיט לסוזה.
הוא גם הצליח לשפר את קו ההגנה שהיה טוב ממילא. ההגנה של מכבי מדהימה בקנה מידה ישראלי.
אני שנים לא זוכר צמד כל כך טוב בליגה כמו טיבי-קרלוס. ורק לחשוב שלפני זה היינו עם ניבאלדו-פאביצ'ביץ'
or163 כתב:את האמת כשראיתי את ההרכב, ממש לא חשבתי שנראה כך.
כל הקרדיט לסוזה.
הוא גם הצליח לשפר את קו ההגנה שהיה טוב ממילא. ההגנה של מכבי מדהימה בקנה מידה ישראלי.
אני שנים לא זוכר צמד כל כך טוב בליגה כמו טיבי-קרלוס. ורק לחשוב שלפני זה היינו עם ניבאלדו-פאביצ'ביץ'
felix_r כתב:or163 כתב:את האמת כשראיתי את ההרכב, ממש לא חשבתי שנראה כך.
כל הקרדיט לסוזה.
לדעתי סוזה פשוט העלה את ההרכב שמטרתו הייתה לבלום את ההתלהבות של חיפה במחצית הראשונה. אחר כך בהפסקה הוא עשה כמה שינוים טקטיים, ונתן את הבום
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:or163 כתב:את האמת כשראיתי את ההרכב, ממש לא חשבתי שנראה כך.
כל הקרדיט לסוזה.
לדעתי סוזה פשוט העלה את ההרכב שמטרתו הייתה לבלום את ההתלהבות של חיפה במחצית הראשונה. אחר כך בהפסקה הוא עשה כמה שינוים טקטיים, ונתן את הבום
פליקס אתה כל כך פעיל בשבועות האחרונים בת'רד הכדורגל
נורא מוזר לראות את זה
LIAV10 כתב:טוקבק מone שהצחיק אותי: ״גול של יצחקי עם הכרס״
MTA2311 כתב:בכלל הציונים שם היו הזויים. דאבור 7? אלברמן יותר מטיבי וקרלוס?
האמת שגם מיטרוביץ היה טוב אתמול.
misha כתב:רציתי להגיד משהו על אפשרות לאליפות ראשונה של הספרס (נראים נהדר כרגע נגד צ'לסי) מזה המון שנים (חמישים ומשהו נדמה לי) אבל אני לא אעשה את זה לכרמל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים