המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:גמר מול נלבנדיאן. יהיה מעניין
yiffy כתב:לרפא גם קשה באופן מסורתי עם שחקנים עם בק-הנד טוב. יחד עם זאת, כמו שכבר אמרת, נלבי שמן וזקן.
yiffy כתב:ובאותה מידה, עצוב לראות מה נשאר מנלבנדיאן של היום. הגיע הזמן שיעבור למאסטרס (במובן הזקן של המילה).

misha כתב:yiffy כתב:ובאותה מידה, עצוב לראות מה נשאר מנלבנדיאן של היום. הגיע הזמן שיעבור למאסטרס (במובן הזקן של המילה).
כנראה בעונת פרישה. נראה לי שהוא עדיין משחק בעיקר בשביל הדייויס.

or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
המשחק הזה סוגר שבוע ספורטיבי מושלם מבחינתי (חבל שווימבלדון לא השבוע).
באמת חבל. היה מתאים לי לחגוג את השלישי.
יש יותר סבירות שאיזה רוסול יגיח שוב מאשר השלישי, לפחות כך אני מקווה![]()
אך לשמיני ההיסטורי יש סיכוי רב. (בוודאי שאם היה מתרחש השבוע שהכל הולך)
סיכוי רב יותר שהוא יצטרך ילד שיעזור לו לעבור את הכביש, או מסכת חמצן במשחק נגד החומה הסרבית או הקוסם הסקוטי
כשהיסטוריה מונחת על הכף לא הייתי מהמר נגד פדרר.
למרות כל הנסיבות ולמרות שהוא נראה ברוטרדאם מזעזע.
or163 כתב:מסכים לחלוטין, זו משאלת לב שרוג'ר ייזכה בווימבי השנה ויעשה היסטוריה למרות שהסיכויים נמוכים.
בכל מקרה, דג'וקוביץ' מסתמן כפייבוריט ברור לרולאן עד שנדאל יוכיח אחרת במונטה קרלו ורומא.
ובווימבי וארה"ב מסתמן כמאבק בין דג'וקוביץ' למארי. אבל יש לי תחושה חזקה שהשנה שחקן לא מהטופ 4 ייקח את אחד הסלאמים ונראה לי שזה יהיה אחד מצונגה, ברדיך או דלפו.
למען האמת אני מתגעגע לגמר סלאם של פדרר-נדאל למרות כל האכזבות מול נדאל.
גמרים של דג'וקוביץ' - מארי עם הטניס נטול ההשראה והרובוטי שלהם נמאס, שאני יותר נדהם מהכושר הגופני הנפלא מאשר מהטניס, וגם היריבות ביניהם אפורה משהו.
or163 כתב:אני לא מבין איך רוג'ר בכלל הפסיד את מערכה לג'אזירי הזה,
הוא לא היה צריך להגיע איתו למצב של 5-5 במערכה הראשונה מלכתחילה, אלא לגמור את המערכה הרבה יותר מוקדם,
מזל שבמערכה השנייה והשלישית הוא התעשת והציג טניס טוב לפרקים ממושכים יחסית לרוג'ר הנוכחי.
jol9 כתב:פורסם שרפא מוותר על IW ועל מיאמי וייקח את הזמן שהוא צריך בשביל להתכונן לעונת החימר שמתחילה באפריל לקראת השיא של העונה
בסוף מאי.
הדבר החיובי... אין בעצם שום דבר חיובי בהודעה הזאת.
מה שמציק לי בעיקר זה שהוא יגיע לטורנירים החשובים על החימר, כשהטניסאי המשמעותי היחיד בו נתקל במשך שנה שלמה כמעט (במקרה והוא יגיע לגמר
בטורניר באקפולקו) הוא דויד פרר.
אני מקווה שלא נראה כאן מציאות חדשה של בניית הschedule של רפא, כי לא בא לי לראות אותו במשך 3 חודשים בשנה וזהו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים