המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הם קבוצה טובה יותר, אבל בבלומפילד זה סיפור אחר לגמרי.
מעצבן אותי לחשוב שאם היו לנו מגנים נורמאלים היינו יכולים לעשות דברים יפים מאוד באירופה.
גם הקטע עם מיכה לא מובן לי. אם זה ימשיך ככה הוא פשוט יילך, וזה יהיה אסון. אלטמן באמת חמוד, והוא יהיה שחקן נפלא יום אחד. כרגע מיכה עדיף.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:הם קבוצה טובה יותר, אבל בבלומפילד זה סיפור אחר לגמרי.
מעצבן אותי לחשוב שאם היו לנו מגנים נורמאלים היינו יכולים לעשות דברים יפים מאוד באירופה.
גם הקטע עם מיכה לא מובן לי. אם זה ימשיך ככה הוא פשוט יילך, וזה יהיה אסון. אלטמן באמת חמוד, והוא יהיה שחקן נפלא יום אחד. כרגע מיכה עדיף.
למה אתה חושב שבבלומפילד זה סיפור שונה?
לא הפסדנו שם כבר? שבוע הבא יהיה סיפור שונה כי הם ינצלו יותר מצבים, בפוקס רק אחד היה ברשת.
or163 כתב:במחצית השנייה ראינו שבאזל לא כל כך גדולה כמו שמכבי עלתה בפחד במחצית הראשונה.
סוזה עלה במחצית הראשונה העיקר כדי לא לספוג שער או לכל היותר לספוג שער אחד, במחצית השנייה מכבי כבר שיחקה יותר פתוח ויצאה להתקפות על מנת להשיג את שער החוץ.
אני מאוד מקווה שבשבוע הבא מאנה כבר יפתח, הלב שלי לא יעמוד משחק עם יואב זיו.
or163 כתב:ד"א זומר שוער ענק, המשקוף של פריצה היה כי זומר נגע בכדור ובכלל הוא אחד משוערי העתיד של אירופה והוא רק בן 23.
מכבי צריכה להתפלל שסלאח לא יגיע, ה-שחקן של באזל.
MTA2311 כתב:באמת הצלה יפה, אבל פריצה היה חייב לעשות מזה גול. מצב מצויין לחלוץ.
CYellow7 כתב:מה באמת קורה עם מאנה?לא מובן. החורים של זיו היום לא יתקבלו בבלומפילד כי שער חוץ של באזל גומר עניין.
LIAV10 כתב:אגב נקווה שהמצרים לא יבואו, לסלאח הזה יש סילון בתחת.MTA2311 כתב:באמת הצלה יפה, אבל פריצה היה חייב לעשות מזה גול. מצב מצויין לחלוץ.
ואפילו הנגיחה החוצה הייתה יותר מעצבנת, היה חייב להבקיע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים