המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לפי דיווחים הושגה הפסקת אש עם החמס בתיווך מצרי.
מה אפשר לומר? ההנהלה מפחדת לצאת למבצע. ההסלמה התחילה כביכול כתגובה לרצח הנערים, ומה שבסוף קרה זה שישראל לא רק שלא הגיבה אלא חטפה על הראש עשרות רקטות כל יום.
ההרתעה של ישראל ברצפה. החמאס הבין שהוא יכול לירות על ישראל בחופשיות ולא יהיה לא מבצע ולא נעליים.
Roni1 כתב:הפסקת אש? לפני חצי שעה היה צבע אדום.
גורם מדיני בכיר מצוטט בווינט ואומר שהפסקת האש עלולה להתעכב בגלל הרמאדן. עכשיו אנחנו גם מבינים את הצורך שלהם לירות עלינו בחגים שלהם ונותנים לזה לגיטימציה. במקום שביבי יצא ויזהיר שעוד רקטה אחת תגרום להם להצטער אנחנו נותנים להם הארכות.
מילא זה היה עוזר לנו עם הביקורות בעולם, אבל הרשתות הפלסטיניות מפיצות תמונות חורבן מסוריה ומשקרות שאלו תקיפות ישראליות בעזה ומועצת זכויות האדם של האו״ם גינתה אתמול את תגובתה המוגזמת של ישראל לרצח הנערים.
שמואל, באמת כתבת שההנהלה מפחדת לצאת למבצע? ענק
שמואל1 כתב:ירי על באר שבע לראשונה מאז עמוד ענן.
עוד רבע מיליון איש נכנסו לטווח האש.
האולטימטום ממש מפחיד את חמאס אני רואה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ירי על באר שבע לראשונה מאז עמוד ענן.
ברגע שיורים, אז כולם נכנסים לטווח. כשאני אומר כולם אני לא מתכוון לת"א או ראשון, אבל כן לאשקלון, אשדוד, ב"ש וכמובן הערים הקטנות באיזור.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ירי על באר שבע לראשונה מאז עמוד ענן.
ברגע שיורים, אז כולם נכנסים לטווח. כשאני אומר כולם אני לא מתכוון לת"א או ראשון, אבל כן לאשקלון, אשדוד, ב"ש וכמובן הערים הקטנות באיזור.
ירי על באר שבע זו עלייה של כמה דרגות. מדובר על אחת הערים הגדולות בארץ.
חמאס ירה לבאר שבע רק בסבבים משמעותיים כמו עמוד ענן.
זאת ללא ספק הצהרת כוונות של החנאס כלפי המדיניות הפחדנית והרופסת של הממשלה.
Maccabikid כתב:בתור תושב גוש דן, אני מאוד מקווה שירו לפה רקטה או שתיים..
jol9 כתב:Maccabikid כתב:בתור תושב גוש דן, אני מאוד מקווה שירו לפה רקטה או שתיים..
אל תשווה את מה שאתה תחווה, לעומת מה שאנחנו נחווה...
אני לא אומר שאם יהיה מבצע אני אצא נגד. אני סתם אומר את התחושה שלי כאבא לילדה קטנה, שלא בא לי עכשיו על הקטע הזה...
מה שכן, אני מסכים עם כל מי שאומר, שהממשלה נרדמה בשמירה. ממשלה אחראית לאו דווקא צריכה לרוץ ולהילחם, אבל לא יכול להיות שמצהירים הצהרות
רופסות, ונותנים אולטימטומים טיפשיים, ואף אחד לא מתייחס לזה.
Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:בתור תושב גוש דן, אני מאוד מקווה שירו לפה רקטה או שתיים..
אני לא אומר שאם יהיה מבצע אני אצא נגד. אני סתם אומר את התחושה שלי כאבא לילדה קטנה, שלא בא לי עכשיו על הקטע הזה...
מה שכן, אני מסכים עם כל מי שאומר, שהממשלה נרדמה בשמירה. ממשלה אחראית לאו דווקא צריכה לרוץ ולהילחם, אבל לא יכול להיות שמצהירים הצהרות
לא בגלל שום השוואה, פשוט כי ירי לגוש דן יהיה מבחינת הממשלה חציית קו אדום שאחריו הממשלה תהיה חייבת להגיב, מה שמטופש בעיניי, כי אני לא באמת מבין מה ההבדל בין ילדים בבש שחווים טילים לילדים ברמת גן.. אבל בתכלס, לכולם ברור שירי לגוש דן יגרור תגובה חריפה, והגיע הזמן שזו כבר תגיע..
jol9 כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:בתור תושב גוש דן, אני מאוד מקווה שירו לפה רקטה או שתיים..
לא בגלל שום השוואה, פשוט כי ירי לגוש דן יהיה מבחינת הממשלה חציית קו אדום שאחריו הממשלה תהיה חייבת להגיב, מה שמטופש בעיניי, כי אני לא באמת מבין מה ההבדל בין ילדים בבש שחווים טילים לילדים ברמת גן.. אבל בתכלס, לכולם ברור שירי לגוש דן יגרור תגובה חריפה, והגיע הזמן שזו כבר תגיע..
הבנתי את הכוונה המקורית.. אני פשוט אומר שלא בטוח שאני רוצה שיהיה ירי לגוש דן שיגרור מבצע צבאי.
תשמע, שדרות חוטפים טילים כבר שנים, ורק במקרים קיצוניים עושים מבצעים. אין מה לעשות, אין דין ילדי שדרות או ב"ש כדין ילדי ת"א.
זאת המציאות.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:בתור תושב גוש דן, אני מאוד מקווה שירו לפה רקטה או שתיים..
הבנתי את הכוונה המקורית.. אני פשוט אומר שלא בטוח שאני רוצה שיהיה ירי לגוש דן שיגרור מבצע צבאי.
תשמע, שדרות חוטפים טילים כבר שנים, ורק במקרים קיצוניים עושים מבצעים. אין מה לעשות, אין דין ילדי שדרות או ב"ש כדין ילדי ת"א.
זאת המציאות.
זה ביזיון גדול ותעודת עניות למדינה.
לא ברור לי כבר יותר מ 10 שנים הם חוטפים טילים על בסיס קבוע ולא מעוררים שום מחאה ציבורית.
באף מדינה בעולם זה לא היה מתקבל.
rc4991 כתב:טוב,נראה לי שיוצאים למבצע
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:טוב,נראה לי שיוצאים למבצע
למה אתה חושב כך?
ישראל מפחדת ממבצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים