המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
אבל זה הבינתחומי, כולן אשכנזיות, חילוניות וטובות מראה. אל תדאג, אתה תמצא. אם הדושים שם מוצאים, אין מצב שאתה לא
roy1000 כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
אבל זה הבינתחומי, כולן אשכנזיות, חילוניות וטובות מראה. אל תדאג, אתה תמצא. אם הדושים שם מוצאים, אין מצב שאתה לא
ממש לא.
החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
ממש לא.
נו, קצת הומור
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:באמת נדיר למצוא אשכנזייה חילונית וטובת מראה בת 24 שמחליטה להתחתן. לצערי מצאתי.
shayD כתב:ותואר במקצוע שלי? בהנדסת בניין ידע הוא נכס עצום ולכן חשבתי על האפשרות .
השאלה אם זה מכניס אותי לאיזה שהיא משבצת של overqualified כזו או אחרת .
jol9 כתב:shayD כתב:ותואר במקצוע שלי? בהנדסת בניין ידע הוא נכס עצום ולכן חשבתי על האפשרות .
זה בדיוק העניין. נסיון תעסוקתי זה דבר מאוד משמעותי, לעיתים יותר מתואר אקדמי נוסף.
אני לא כ"כ מכיר את השוק של מהנדסי בניין, אבל בתעשייה הרגילה, ברוב המקרים, נסיון נותן ערך מוסף שתואר לא.
אני חושב שאתה צריך לבדוק את העניין קצת יותר לעומק לפני שאתה מחליט.
למשל, תנסה לבדוק באתרי דרושים, האם יש ביקוש לאנשים עם תואר שני בכלל ולאנשים עם תואר שני ובלי נסיון בפרט.
אלטרנטיבה נוספת יכולה להיות, כן לצאת לשוק העבודה, אבל להתחיל ללמוד די מהר (במידת האפשר), כדי לא להרוס את המומנטום, ובידיעה שזה נותן יתרון בהמשך הדרך.
shayD כתב::unsurejol9 כתב:shayD כתב:ותואר במקצוע שלי? בהנדסת בניין ידע הוא נכס עצום ולכן חשבתי על האפשרות .
זה בדיוק העניין. נסיון תעסוקתי זה דבר מאוד משמעותי, לעיתים יותר מתואר אקדמי נוסף.
אני לא כ"כ מכיר את השוק של מהנדסי בניין, אבל בתעשייה הרגילה, ברוב המקרים, נסיון נותן ערך מוסף שתואר לא.
אני חושב שאתה צריך לבדוק את העניין קצת יותר לעומק לפני שאתה מחליט.
למשל, תנסה לבדוק באתרי דרושים, האם יש ביקוש לאנשים עם תואר שני בכלל ולאנשים עם תואר שני ובלי נסיון בפרט.
אלטרנטיבה נוספת יכולה להיות, כן לצאת לשוק העבודה, אבל להתחיל ללמוד די מהר (במידת האפשר), כדי לא להרוס את המומנטום, ובידיעה שזה נותן יתרון בהמשך הדרך.
תודה על העזרה אחי ,
אעשה יותר בירורים על הנושא בבוא העת.
החציל האצטקי כתב:יש מצב שהתחלתי תואר בלימודי מזרח-אסיה?
כי השיעורי בית שקיבלתי הם בסינית.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יש מצב שהתחלתי תואר בלימודי מזרח-אסיה?
![]()
במה?
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יש מצב שהתחלתי תואר בלימודי מזרח-אסיה?
![]()
במה?
אינפי, אלא מה?
איתי-שגב כתב:הבסיס של HTML נחשב פשוט ?.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים