על ידי jol9 » 03 מרץ 2012, 11:34
הגיע הזמן לאוורר קצת את שרשור הטניס...
כמו שMTA ציין, גמר טורניר דובאי יהיה בין פדרר למארי. צריך לציין ששניהם נותנים מקבץ די מדהים בחודשים האחרונים.
בעצם אפשר להגיד שנובאק ורפא מגיחים בסלאמים, אבל מאז הUO, ובניקוי אוסטרליה, מארי ופדרר הם שני הטניסאים המובילים מבחינת תארים וניצחונות.
מעניין לאן אפשר לפתח את העניין הזה.
בכל אופן, יהיה גמר צמוד מאוד לדעתי.פדרר מגיע אחרי זכיה ברוטרדם, ורוצה לרשום לעצמו תואר נוסף, במניין האינסופי שלו של התארים.
בשבוע הבא יתחיל השלב המוקדם של טורניר המאסטרס של אינדיאן וולס. הבכירים ייכנסו למאבק כמה ימים אחרי תחילת הטורניר, וצפוי להיות טורניר מרתק.
רפא משחק טוב בIW בדר"כ. הקשים שם מתאימים בצורה די מושלמת לטניס שלו. בשנה שעברה הוא הפסיד לנובאק בגמר, והשנה הוא ירצה שהטורניר הזה יהיה המפנה
עבורו, והוא יעדיף לעשות את זה, עוד לפני תחילת עונת החימר. רפא מגיע אחרי בערך חודש של regrouping ואני מאמין שזה יעשה לו טוב, אם כי ברור שתהיה לו חלודה בהתחלה.
נובאק נראה פגיע יותר השנה. השאלה הגדולה היא האם ימשיך להיות פגיע, או שבטורנירים הגדולים, הוא בלתי ניתן להכנעה. מכל מקום, הוא מגיע כפייבוריט ברור לטורניר.
רוג'ר מגיע לטורניר אולי כשחקן בכושר הכי טוב בעולם. אבל הוא יצטרך הרבה מזל בשביל לקחת את הטורניר הזה, בו לא זכה מ2006. רוג'ר יקווה לדעתי לקבל דווקא
את נובאק בחצי הגמר, ולא את רפא, מולו הוא די מתקשה על המשטחים האלה.
מארי הוא הסוס השחור שלי כמעט בכל טורניר. זאת כנראה כבר סוג של מחלת נפש. אני עדיין חושב, שעל המשטחים הקשים, מאוד קשה להכניע אותו.
נובאק יצא מולו במזל באוסטרליה, ונראה מה יהיה מחר מול פדרר, אבל אם מארי לוקח, אז הוא הימור מצויין בשביל זכיה גם בטורניר הזה, בו לא זכה מעולם.