or163 כתב:בני יהודה כאלו לוזרים שזה לא להאמין..
שנה שעברה הפסידו לנו דקה 98, לחעפה דקה 95, להפועל 93
העונה שוב הפסידו לנו דקה 93 ועכשיו לב"ש דקה 92.
ואם קשטן כבר למד שלהסתדר מהדקה ה-50 יוביל בסוף לגול אז הוא כבר לא יילמד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:בני יהודה כאלו לוזרים שזה לא להאמין..
שנה שעברה הפסידו לנו דקה 98, לחעפה דקה 95, להפועל 93
העונה שוב הפסידו לנו דקה 93 ועכשיו לב"ש דקה 92.
MTA2311 כתב:איך החלוץ החדש שלהם?
MTA2311 כתב:איך החלוץ החדש שלהם?
MTA2311 כתב:הולך לדפוק נגדנו שלושער בוודאות.
פליקס, יש לי תחושה שאתה הולך לחגוג העונה לא מעט.
Holiday_Armadillo כתב:ככל שאני קוראת יותר ויותר על מסי ועל איך שהוא מתנהל בעולם האמיתי אני יותר משוכנעת שיש לו איזשהי רמה של אספרגר.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ככל שאני קוראת יותר ויותר על מסי ועל איך שהוא מתנהל בעולם האמיתי אני יותר משוכנעת שיש לו איזשהי רמה של אספרגר.
מה הכוונה?
Holiday_Armadillo כתב:ככל שאני קוראת יותר ויותר על מסי ועל איך שהוא מתנהל בעולם האמיתי אני יותר משוכנעת שיש לו איזשהי רמה של אספרגר.
or163 כתב:בורדו עם פתיחת עונה קטסטרופלית בצרפת, אחת הגרועות שחוותה.
היא מדורגת במקום ה-17 לאחר שמונה מחזורים וביום ראשון מחכה לה קרב תחתית לוהט מול סושו שמדורגת במקום ה-19. מאמן בורדו, פרנסיס ז'ילו, הצהיר שהמשחק נגד סושו חשוב יותר וראיה לכך אפשר לראות שבורדו צפויה לעלות מחר עם הרכב שמבוסס ברובו על מחליפים.
אם יש אפשרות לנצח את בורדו בצרפת הרי שזה מחר, הם במומנטום שלילי מאוד ומרגישים שהמפעל הזה הוא כמו נטל בשבילם לאחר פתיחת העונה הרעה בצרפת.
אם ננצח מחר זה יהיה צעד ענק לקראת עלייה מהבית הזה, אני חושב שזה אפשרי בהחלט.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:בורדו עם פתיחת עונה קטסטרופלית בצרפת, אחת הגרועות שחוותה.
היא מדורגת במקום ה-17 לאחר שמונה מחזורים וביום ראשון מחכה לה קרב תחתית לוהט מול סושו שמדורגת במקום ה-19. מאמן בורדו, פרנסיס ז'ילו, הצהיר שהמשחק נגד סושו חשוב יותר וראיה לכך אפשר לראות שבורדו צפויה לעלות מחר עם הרכב שמבוסס ברובו על מחליפים.
אם יש אפשרות לנצח את בורדו בצרפת הרי שזה מחר, הם במומנטום שלילי מאוד ומרגישים שהמפעל הזה הוא כמו נטל בשבילם לאחר פתיחת העונה הרעה בצרפת.
אם ננצח מחר זה יהיה צעד ענק לקראת עלייה מהבית הזה, אני חושב שזה אפשרי בהחלט.
כל מגיעה לפה קבוצה כשהיא במשבר בין אם זה באיירן מינכן או שאלקה או בורדו ומנסים למכור לנו שבגלל זה יש הזדמנות לנצח ובסוף אנחנו מובסים והקבוצה ההיא משתפרת באופן מפליא אחרי המשחק נגדנו גם באירופה וגם ובליגה
עדיף שלא נדבר על משברים
LIAV10 כתב:הקבוצה הנוכחית של מינכן אחת הטובות בהיסטוריה, אולי רק שנייה לריאל של רונאלדו, זיזו, רוברטו קרלוס, ראול, פיגו, בקאהם והחברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים