כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד הכדורגל V10

01 אוגוסט 2015, 22:45

MTA2311 כתב:אבו עביד חתיך

ידעתי שאתה בקטע של ערבים
זה סיפור לסרט הוליוודי
בחור מיחידה סודית בצה''ל מתאהב בבחור ערבי מהשטחים (מתחם חודורוב, אבל עדיין)

01 אוגוסט 2015, 22:49

מערכות יחסים שהן בגדר טאבו עושות לי את זה.

01 אוגוסט 2015, 22:51

אחרי פאקו, אוסקר וסוזה לא חשבתי שיכול להגיע לפה מאמן עם רמה יותר ירודה באנגלית
טעיתי

01 אוגוסט 2015, 22:52

Holiday_Armadillo כתב:אחרי פאקו, אוסקר וסוזה לא חשבתי שיכול להגיע לפה מאמן עם רמה יותר ירודה באנגלית
טעיתי

שיחה באנגלית בין יוקאנוביץ לשירלי בן דיין זה כמו איבר המין של סופו עמוק בתוך הרקטום שלי.

(#סליחה)

01 אוגוסט 2015, 22:53

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אחרי פאקו, אוסקר וסוזה לא חשבתי שיכול להגיע לפה מאמן עם רמה יותר ירודה באנגלית
טעיתי

שיחה באנגלית בין יוקאנוביץ לשירלי בן דיין זה כמו איבר המין של סופו עמוק בתוך הרקטום שלי.

(#סליחה)

כואב ולא שייך?

02 אוגוסט 2015, 16:10

03 אוגוסט 2015, 14:06

מצבו של ברק יצחקי: "ברק יצחקי לא היה בסגל לדרבי כי הוא ספג מכה קלה באימון לפני והחלטתי שאני רוצה להגן עליו לקראת המשחק ביום רביעי".

04 אוגוסט 2015, 12:32

שונא את ג'ורדי

04 אוגוסט 2015, 13:04

אז יאללה, מעכשיו כל שחקן שלא רוצה לשחק בקבוצה שלו שיגיש בוררות וישתחרר
איזה יום מגעיל

עריכה:
יכול להיות שהסכום בסדר, לא יודעת ולא אכפת לי
אני לא כועסת על מכבי או על עו''ד מאירי אלא פשוט מגעיל אותי לראות את רייכרט מחייך ומאושר
בסופו של יום, אם הכסף שקיבלנו עליו היום יעזור להביא שחקנים אחרים, אז אני אבלע את הצפרדע

04 אוגוסט 2015, 13:11

Holiday_Armadillo כתב:אז יאללה, מעכשיו כל שחקן שלא רוצה לשחק בקבוצה שלו שיגיש בוררות וישתחרר
איזה יום מגעיל

אפילו הטיעון של "עסקה טובה" לא תופס.
מדובר על תשלום ב3 פעימות של שנה. יש פה מישהו שמוכן להתחייב שכבירי יהיה בהפועל אפילו עוד שנה ? לדעתי מכבי לא תקבל את כל המיליון בסוף.

כל הטעויות האפשריות הוא עושה השנה. כמעט נראה כמו סבוטאז' מכוון.

04 אוגוסט 2015, 13:14

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אז יאללה, מעכשיו כל שחקן שלא רוצה לשחק בקבוצה שלו שיגיש בוררות וישתחרר
איזה יום מגעיל

אפילו הטיעון של "עסקה טובה" לא תופס.
מדובר על תשלום ב3 פעימות של שנה. יש פה מישהו שמוכן להתחייב שכבירי יהיה בהפועל אפילו עוד שנה ? לדעתי מכבי לא תקבל את כל המיליון בסוף.

כל הטעויות האפשריות הוא עושה השנה. כמעט נראה כמו סבוטאז' מכוון.

הוספתי את זה להודעה הקודמת
''יכול להיות שהסכום בסדר, לא יודעת ולא אכפת לי
אני לא כועסת על מכבי או על עו''ד מאירי אלא פשוט מגעיל אותי לראות את רייכרט מחייך ומאושר
בסופו של יום, אם הכסף שקיבלנו עליו היום יעזור להביא שחקנים אחרים, אז אני אבלע את הצפרדע''

אני חושבת שאני לא מתמקדת יותר מדי בכסף בגלל שמלכתחילה חשבתי שידפקו אותנו בבוררות
זה מוסד ישראלי והיה לי ברור שהישועה לא תגיע משם, אז עכשיו אכפת לי רק מה מכבי יעשו עם הכסף/רכש

04 אוגוסט 2015, 13:18

מכבי לא חיכו אפילו לסוף הבוררות.
בכל מקרה, כן, אם זה אומר שנראה פה שחקן בעוד 330 אלף יורו מהמתוכנן, אז זאת נחמה קטנה.

04 אוגוסט 2015, 13:22

MTA2311 כתב:מכבי לא חיכו אפילו לסוף הבוררות.
בכל מקרה, כן, אם זה אומר שנראה פה שחקן בעוד 330 אלף יורו מהמתוכנן, אז זאת נחמה קטנה.

ומה היה יוצא מהבוררות? או מה שיצא היום או עוד 200 אלף
מאכזב אותי שלא הלכנו למוסדות בינלאומיים, אבל כל כך נמאס לי כבר לשמוע על הפרשה הזאת

04 אוגוסט 2015, 13:26

לא יודע מה היה יוצא בבוררות.
אם למכבי באמת היה חשוב לדפוק אותו חזרה, הם לפחות היו מחכים לראות מה היה יוצא שם. היחיד שהרוויח בפרשה הזאת כרגע זה הבן שרמוטה הזה.

04 אוגוסט 2015, 13:41

הרי מה שקרה היום היה קורה בסופו של דבר, אז לפחות נסיים עם הפסטיבל הגועלי הזה כמה שיותר מהר
ד''א, לכולם היה ברור שבפועל עומדת מאחורי זה אבל אף אחד לא היה מספיק מטומטם בשביל להודות מזה..חוץ מרייכרט שהיום אמר בפה מלא שכבירי אחראי להכל
ש*****(תשלימו את החסר לפי רצונכם) שניהם

04 אוגוסט 2015, 15:44

זאת סתם הנטייה שלך לתת להם הנחות. אם הייתי אומר לך לפני שבוע שככה הסיפור הזה יגמר, היית מתחרפנת.

04 אוגוסט 2015, 15:51

מאז עברה השליטה ללא עוררין לקריית שלום, ולכן כבירי שלף את המיליון יורו ושילם למכבי ת"א, שתהיה יכולה להשתמש בהם לחיזוק. בעלי האדומים גם הבין שלא כדאי לו להגיע לפסק בורר, כי כולם העריכו שהוא יקבע תג מחיר של כמיליון יורו, ובמצב כזה הדבר יוביל לקרע עוד יותר גדול בין המעדונים. כבירי ידע שאם יגיע לפשרה אז מכבי ת"א תסכים לפרוס לו את זה לתשלומים, והוא אכן פרס את העסקה על פני שלוש שנים.

מכבי חטפה פה נוקאאוט.

04 אוגוסט 2015, 15:55

MTA2311 כתב:זאת סתם הנטייה שלך לתת להם הנחות. אם הייתי אומר לך לפני שבוע שככה הסיפור הזה יגמר, היית מתחרפנת.

אני ידעתי מלכתחילה שהוא יהיה בסופו של דבר בהפועל
קיוויתי שידפקו אותו אבל ידעתי שזה לא יקרה
רק רציתי שייגמר כל העניין הזה ונפסיק לשמוע עליו ועל ההתבכיינויות שלו
גם עו''ד מאירי אמר שמחפשים למכור אותו סביב הסכום הזה
אני לא מתכוונת לבזבז על זה עצבים, סורי
כולה ילד עם מנת משכל לוקה בחסר שדפק לעצמו את הקריירה

קנינו את ורמוט ב-700 אלף יורו, מכרנו את רייכרט במליון, הוא ויתר על 800 אלף שקל, השגנו 20% ממכירה עתידית ונפטרנו מהסחת הדעת הזאת
בעיקרון קנינו את ורמוט וקיבלנו תוספת של 300 אלף יורו, זה מצב לא רע לצאת ממנו בסיפור כזה כשהיה ברור לכולם שבסופו של דבר רייכרט לא יהיה פה

04 אוגוסט 2015, 18:01

מכבי מכרה היום את קהינדה בחצי מיליון יורו לאיזה קבוצה בלגית.
הרבה כסף מיטש עשה היום. יאללה, רכש.

04 אוגוסט 2015, 18:21

MTA2311 כתב:מכבי מכרה היום את קהינדה בחצי מיליון יורו לאיזה קבוצה בלגית.
הרבה כסף מיטש עשה היום. יאללה, רכש.

אומרים שהמטרה שלו זה להוציא את מה שהוא מכניס
אני מצפה לאיזה 3 שחקנים מהכסף הזה
טוטו, דסה וקשר זר או טוטו, אזולאי ומגן ימני זר (כי אני לא סגורה על זה שדסה בשל לאירופה)
פרסם תגובה