26 ספטמבר 2019, 16:27
Holiday_Armadillo כתב:אם לפיד זה שמנע אחדות עם ביבי אז גנץ צריך להגיד לו תודהbigi כתב:השילוב של גנץ ולפיד אומנם העמיד את כחול לבן כאלטרנטיבה לליכוד, אבל עכשיו זה יוצר בעיה ,אני מאמין שהבעיה של גנץ ללכת לאחדות היא הרבה בגלל הסכם הרוטציה עם לפיד שלא היה מוכן לוותר על הרוטציה עוד מלפני הבחירות , אותי יותר מטריד הרעיון שאיימן עודה יהיה יו"ר אופוזיציה , מעדיף שגם באופוזיציה ישבו כמה מפלגות ציוניות ושלאחד מהם יהיו הכי הרבה ממליצים ליו"ר אופוזיציה.
אתה לא רץ על מצע של ''נדיח את ביבי ולא נשב בממשלה עם רה''מ שמתמודד עם כתבי אישום'' ואז עושה פניית פרסה אחרי שקיבלת את המנדטים
26 ספטמבר 2019, 17:32
26 ספטמבר 2019, 17:43
toja27 כתב:זה לא עוזר להוריד אף אחד מהעץ כי זאת לא הבעיה העיקרית.
ציבור גדול מדי בארץ כבר שבע ממשלתו בראשות נתניהו עם אותן מפלגות עם אותו ראש ממשלה. אף אחד גם לא מאמין לו כבר בשלב הזה למילה שיוצאת לו מהפה וההבטחות שלו לכיבוד הרוטציה . צריך לדעת גם לשחרר.
26 ספטמבר 2019, 17:55
felix_r כתב:toja27 כתב:זה לא עוזר להוריד אף אחד מהעץ כי זאת לא הבעיה העיקרית.
ציבור גדול מדי בארץ כבר שבע ממשלתו בראשות נתניהו עם אותן מפלגות עם אותו ראש ממשלה. אף אחד גם לא מאמין לו כבר בשלב הזה למילה שיוצאת לו מהפה וההבטחות שלו לכיבוד הרוטציה . צריך לדעת גם לשחרר.
מזכיר לי את מה שהאוהדים האדומים אומרים על מכבי... מוזר.
26 ספטמבר 2019, 18:47
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:זה לא עוזר להוריד אף אחד מהעץ כי זאת לא הבעיה העיקרית.
מזכיר לי את מה שהאוהדים האדומים אומרים על מכבי... מוזר.
לי זה מזכיר מאמן שמאמן אותה קבוצה כמה שנים והקבוצה בינונית ומדשדשת ופשוט מתחשק לך לראות מאמן חדש עם גישה חדשה ודם חדש.
26 ספטמבר 2019, 19:44
toja27 כתב:זה לא עוזר להוריד אף אחד מהעץ כי זאת לא הבעיה העיקרית.
26 ספטמבר 2019, 19:53
bigi כתב:toja27 כתב:זה לא עוזר להוריד אף אחד מהעץ כי זאת לא הבעיה העיקרית.
יש מציאות ש32 מנדטים מקבלת המפלגה בראשותו ככה שיש חלק גדול בציבור שלא מסכים איתך , אני מסתכל על המצב כמו שהציבור בחר , ובמצב כזה חצי עם רוצה ביבי וחצי עם רוצה שינוי , אז ממשלת אחדות זה מקום טוב באמצע ,בכל מקרה מה שלא יהיה נקווה לטוב
26 ספטמבר 2019, 20:17
26 ספטמבר 2019, 20:23
MTA2311 כתב:"השמאל מנסה לפרק את השליטה של הימין באופן לא דמוקרטי ולא לגיטימי"
איזה שטויות באמא שלי.
בוא תסביר לי מה לא דמוקרטי ולא לגיטימי בקיום הבטחת בחירות לא לשבת עם ביבי? כל מה שלא בא לך טוב זה לא דמוקרטי?
מעבר לזה, אל תדבר על "ימין" לא אכפת לך כהוא זה מימין. הדבר היחיד שאכפת לך זה ביבי. אם ביבי פורש וגדעון סער מרכיב ממשלה, יש לך פה ממשלת ימין נטו עם ליברמן תוך 24 שעות.
26 ספטמבר 2019, 20:25
26 ספטמבר 2019, 20:29
MTA2311 כתב:מי ידרוש להחליף? בחייאת מי?
יש לך פה חצי עם לפחות שלא רוצה את ביבי. איך זה לא דמוקרטי מצד כחול לבן לעשות בדיוק את זה?
26 ספטמבר 2019, 20:33
ומה היה דמוקרטי בלא לשבת עם מפלגה שקיבלה 35 מנדטים באפריל?jol9 כתב:MTA2311 כתב:"השמאל מנסה לפרק את השליטה של הימין באופן לא דמוקרטי ולא לגיטימי"
איזה שטויות באמא שלי.
בוא תסביר לי מה לא דמוקרטי ולא לגיטימי בקיום הבטחת בחירות לא לשבת עם ביבי? כל מה שלא בא לך טוב זה לא דמוקרטי?
מעבר לזה, אל תדבר על "ימין" לא אכפת לך כהוא זה מימין. הדבר היחיד שאכפת לך זה ביבי. אם ביבי פורש וגדעון סער מרכיב ממשלה, יש לך פה ממשלת ימין נטו עם ליברמן תוך 24 שעות.
לא דמוקרטי ולא לגיטימי לנסות לכפות על 2 מליון בוחרים משהו אחר ממה שהם בחרו.
כשגדעון סער יתמודד בבחירות, ויזכה לתמיכה של 2 מליון בוחרים, אז נדבר. כרגע זה לא המצב.
יש כאן מצב מאוד מסוכן שבו כל פעם שיהיה מנהיג שלא יבוא טוב למישהו, ידרשו להחליף אותו.
בליכוד יש פריימריז. רוצה גדעון סער להוביל את הליכוד, שיתמודד בפריימריז.
מה שכן דמוקרטי וכן לגיטימי לעשות זה להבין שאלה תוצאות הבחירות, ולפעול על פיהם.
אגב, אני מסכים שגם הבלוק של ביבי הוא לא בדיוק מהלך שמראה על ידיים נקיות ורצון אמיתי לממשלת אחדות.
26 ספטמבר 2019, 20:33
26 ספטמבר 2019, 20:36
26 ספטמבר 2019, 20:39
MTA2311 כתב:מה? זה בדיוק מה שהם אומרים. כל הזמן. על מה אתה מדבר יוני?
לדרוש מהם לוותר זה כמו לדרוש מביבי לפרוש. זה הכל. פתאום זה "לא דמוקרטי"? אתה סתם מדקלם ססמאות, באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להגיד.
26 ספטמבר 2019, 20:42
26 ספטמבר 2019, 20:43
אתה כנראה לא ממש מכיר את הדמוגרפיה של אלה שהצביעו לבית היהודי, ימינה ועוצמה יהודיתjol9 כתב:MTA2311 כתב:מה? זה בדיוק מה שהם אומרים. כל הזמן. על מה אתה מדבר יוני?
לדרוש מהם לוותר זה כמו לדרוש מביבי לפרוש. זה הכל. פתאום זה "לא דמוקרטי"? אתה סתם מדקלם ססמאות, באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להגיד.
הם לא אומרים את זה.
הם רוצים ממשלת אחדות בראשותם (או אפילו ברוטציה) וללא נתניהו. זאת דאישה שמעוותת את רצונם של שני מליון בוחרים.
כרמל - כשאני אומר 2 מליון אני מתכוון למי שהצביע לליכוד, ולמפלגות הלוויין שלו, שהם הצביעו ביודעין למפלגה שהודיעה שתתמוך בנתניהו כראש ממשלה, וגם מימשו את זה בפועל אצל הנשיא.
או שכח"ל יורדים מהעץ ומוותרת על החרם והליכוד מוותרת על החרדים נניח, ואז מנסים לכונן ממשלת אחדות ברוטציה,
או שליברמן יורד מהעץ ומקבל עד חצי המלכות לממשלת ימין צרה,
או שהולכים לבחירות נוספות.
אין אופציות אחרות, על פי תוצאות הבחירות האלה.
26 ספטמבר 2019, 20:43
MTA2311 כתב:ולהגיד צריך שצריך לשבת עם נתניהו כי אלה תוצאות הבחירות והוא קיבל 32 מנדטים זה בדיוק כמו להגיד אסור לשבת עם נתניהו בכל מחיר כי אלה תוצאות הבחירות הגישה הזאת קיבלה 33 מנדטים
איך אתה לא רואה את ההצגה המגמתית הזאת?
26 ספטמבר 2019, 20:45
MTA2311 כתב:איך "לא נשב עם נתניהו" שונה מ"ממשלת אחדות בראשותם בלי נתניהו"
26 ספטמבר 2019, 20:48
Holiday_Armadillo כתב:אתה כנראה לא ממש מכיר את הדמוגרפיה של אלה שהצביעו לבית היהודי, ימינה ועוצמה יהודיתjol9 כתב:MTA2311 כתב:מה? זה בדיוק מה שהם אומרים. כל הזמן. על מה אתה מדבר יוני?
הם לא אומרים את זה.
הם רוצים ממשלת אחדות בראשותם (או אפילו ברוטציה) וללא נתניהו. זאת דאישה שמעוותת את רצונם של שני מליון בוחרים.
כרמל - כשאני אומר 2 מליון אני מתכוון למי שהצביע לליכוד, ולמפלגות הלוויין שלו, שהם הצביעו ביודעין למפלגה שהודיעה שתתמוך בנתניהו כראש ממשלה, וגם מימשו את זה בפועל אצל הנשיא.
או שכח"ל יורדים מהעץ ומוותרת על החרם והליכוד מוותרת על החרדים נניח, ואז מנסים לכונן ממשלת אחדות ברוטציה,
או שליברמן יורד מהעץ ומקבל עד חצי המלכות לממשלת ימין צרה,
או שהולכים לבחירות נוספות.
אין אופציות אחרות, על פי תוצאות הבחירות האלה.
הם הצביעו למפלגות האלה כי הם רצו שמישהו יכריח את ביבי לעשות את כל מה שלא עשה עד עכשיו
הם יודעים שהם לא גדולים מספיק לראשות הממשלה, זה ממש לא אומר שהם הצביעו לביבי, הם הצביעו למפלגות האלה (ולא ש''ס או מפלגה חרדית אחרת) כי הם (הרבה) יותר יומנים מהליכוד ואם היית מכיר את הדמוגרפיה היית יודע שהם לא מחשיבים את ביבי ימין, הוא ברירת מחדל שלהם, לא יותר, הם בטח לא מעריצים אותו
מי שרצה את ביבי הצביע ליכוד