המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שני דברים
דבר ראשון, אם מישהו פה אוהב מדע בדיוני ומתח וכל זה יש סידרה חדשה בשם HELIX שממש התחברתי אליה
המון קונספירציות, המון דברים לא ברורים, המון מתח..סידרה טובה מאוד
דבר שני, מי שכבר ראה את הפרק של מהלכים שהיה ביום ראשון אז שיעתיק את הספויילר שאני אשים ואני אשתדל לעשות אותו הכי קטן שאפשר אז תעתיקו אותו למקום אחר בשביל שייראה נורמלי
אני לא יודעת למה אבל יש לי תחושה שבטרמינוס יהיה משהו על קניבליזם, תחושה חזקה מאוד אפילו
הרגשה מאוד קריפית הולכת במקום הזה שלא מוצאת חן בעיניי בכלל
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דברים
דבר ראשון, אם מישהו פה אוהב מדע בדיוני ומתח וכל זה יש סידרה חדשה בשם HELIX שממש התחברתי אליה
דבר שני, מי שכבר ראה את הפרק של מהלכים שהיה ביום ראשון אז שיעתיק את הספויילר שאני אשים ואני אשתדל לעשות אותו הכי קטן שאפשר אז תעתיקו אותו למקום אחר בשביל שייראה נורמלי
אני לא יודעת למה אבל יש לי תחושה שבטרמינוס יהיה משהו על קניבליזם, תחושה חזקה מאוד אפילו
זה מתח בסגנון של אבודים?מה העלילה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דברים
לא ראיתי אבודים אז לא יודעת
העלילה היא שחבורת מדענים\רופאים יוצאים לקוטב הצפוני בשביל לגלות מה קורה עם וירוס מסתורי שהורג\''משנה'' אנשים באיזשהו מכון מחקר
יש את בעל המכון שהוא יודע דברים ולא מספר, איש צבא שיודע גם כן דברים משלו ולא מספר
כמו שאמרתי, אני אהבתי
יש קטעים מפחידים אבל זה חלק מהסידרה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דברים
לא ראיתי אבודים אז לא יודעת
העלילה היא שחבורת מדענים\רופאים יוצאים לקוטב הצפוני בשביל לגלות מה קורה עם וירוס מסתורי שהורג\''משנה'' אנשים באיזשהו מכון מחקר
יש את בעל המכון שהוא יודע דברים ולא מספר, איש צבא שיודע גם כן דברים משלו ולא מספר
כמו שאמרתי, אני אהבתי
יש קטעים מפחידים אבל זה חלק מהסידרה
העלילה לא נשמעת כמו משהו וואו אבל אני סומך עלייך ואולי אני יראה אותה בעתיד
איך עוד לא ראית אבודים????
הפרק הראשון הוא כפול אבל אני ממש נכנסתי לזה מהפרק השלישי
לא ראיתי אבודים כי ממש לא בא לי לבזבז כל כך הרבה זמן על סידרה בלי סוף לגיטימי ובלי תשובות
חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
LIAV10 כתב:מה היה?
(אני שואל בתור מישהו שמכיר את הסדרה ולא עוקב)
חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
סוף מזעזע, פשוט מזעזע
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
סוף מזעזע, פשוט מזעזע
אבל תודי שהיה קשה לא להזיל דמעה בקטע שבארני החזיק את התינוקת שלו
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
סוף מזעזע, פשוט מזעזע
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הרגע ראיתי את פרק הסיום של "איך פגשתי את אמא"
וואו!!
סוף מזעזע, פשוט מזעזע
כי היה צפוי מדי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים