yiffy כתב:את זה שהוא איום על כל טניסאי בכל מגרש גם אני אמרתי. כל הכבוד על המאזן החיובי, רק שמול נולה המאזן האפקטיבי הוא זה שלאחר הפריצה של 11', ומשם לאף אחד אין מאזן חיובי מולו. המאזן מול מארי ורוג'ר כבודו במקומו מונח.
פדרר כנראה קצת מדגדג אותו, כי הוא הביס אותו במאסטרס על HC בסינסינטי וכבר הוביל עליו בשני חצאי הגמר של ניו יורק שהם שיחקו לפני שנתיים ושלוש (באחרון בשתי מערכות). שוב, זה לא שנדאל לא מדגדג אותו, אבל העליונות של נולה על נדאל במשטחים הקשים ניכרת בכל משחק ביניהם (להוציא אולי אולי את אותו גמר באוסטרליה) ומול פדרר, חרף המהפכים והנצחונות, זה לא המקרה.
מאטס וילנדר אמר היום בפרשנות שנולה כנראה לא אוהב יריבים חזקים לא צפויים, כי פדרר לא צפוי ולכן הוא תמיד מאיים עליו. באופן דומה, פדרר לא אוהב יריבים חזקים צפויים, כי נדאל לא משחק באופן שונה במיוחד בכל משחק ופדרר תמיד מתקשה איתו. זה בערך מתמצת את ההרגשה הכללית שלי לגבי יחסי הכוחות, כאשר הנתונים הנוספים שתמיד צריך להשאיר במשוואה הם הגיל של פדרר והכשירות הגופנית של נדאל.
ד"א, אני בטוח שנדאל יחזור לעצמו מהר מאוד. לא רואה סיבה שזה יהיה שונה מהפציעות הקודמות.
משפט מעניין של וילאנדר...
אני חושב שיש כאן הרבה פרשנות. מי יודע מה היה קורה אם רפא היה כשיר בווימבלדון...
לגבי מה שאמרת על רפא - אני מקווה שאתה צודק. אני גם מאמין שהוא יחזור לעצמו, אבל תמיד יש את הספק שמכרסם, בטח אחרי היעדרות
כ"כ ארוכה.