LIAV10 כתב:יא מבאסת.
I troll..because I can
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יא מבאסת.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יא מבאסת.
I troll..because I can
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יא מבאסת.
I troll..because I can
את יודעת שתהיה נקמה..
אני עוד אבאס אותך!
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יא מבאסת.
I troll..because I can
את יודעת שתהיה נקמה..
אני עוד אבאס אותך!
אני מחכה![]()
גם בת'רד הזה אמורים לשמור על החוק של מקסימום 50 עמודים?
שר הביטחון, משה יעלון בקריה בתל אביב, בתום ישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני. "לא נתפשר על הביטחון. הכיוון שלנו ברור וכך גם היעד להשיב את השקט והביטחון לישראל. נרדוף את מחבלי חמאס ואת ראשי הארגון ובכל הזדמנות נתקוף אותם", אמר. "עד כה פגענו בדרגי פיקוד שונים ונמשיך לעשות זאת. התעלמו מדבריהם השקריים של דוברי חמאס".
LIAV10 כתב:נו הוא מת, לא צריך לנתח יותר מידי.
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:נו הוא מת, לא צריך לנתח יותר מידי.
אתה חושב שנשאר שם חלק שאפשר לנתח?
''תהיה נשמתו צרורה בצרור מפתחות''
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:נו הוא מת, לא צריך לנתח יותר מידי.
אתה חושב שנשאר שם חלק שאפשר לנתח?
LIAV10 כתב:על מה?
נפילות בלי אזעקה?
לא ראיתי משהו מיוחד.
אני רוצה לפתוח ולהגיד שכל המידע שיש לי כרגע הוא ממקורות פלסטינים אמינים אך בכל זאת יש לקחת את הכל בערבון מוגבל כי בכל זאת מדובר בפלסטינים..
נכון לשעה זאת אין דיווח רישמי על כך שמוחמד דף חוסל אך בניגוד לטענות חמאס מקורות פלסטינים מדווחים כי מוחמד דף כן היה באותו בניין שהופצץ.
באותו בניין התנהלה פגישה של מספר בכירים כמו :
1. מוחמד דף
2. מאל מוחמד יאסין דלו, ראש המערך הרקטי של חמאס
לפי מקורות פלסטינים זאת הייתה פגישה לא רגילה ומטרתה הייתה תיכנון המשך המערכה ואף תיכנון פיגועים ברחבי הארץ.אתמול בשעות הערב תקפו 3 מטוסי חיל האוויר את הבניין בוא התנהלה הפגישה. הפלסטינים מדווחים על פיצוצים חזקים שלא נשמעו בתקיפות קודמות וגם ברחבי הארץ דיווחו על פיצוצים חזקים מאוד (באזור אשדוד בעיקר). הפלסטינים טוענים שסוג הטילים שנורו היו טילים חודרי בונקרים מתוצרת אמריקאית ושמטרתם הייתה חדירת הבונקר התת-קרקעי שכנראה היה באדמת הבית. כתוצאה מהפגיעה זוהו גופותיהם של אישתו ובנו של מוחמד דף בנוסף לגופתו של מאל מוחמד יאסין דלו שנמצאה בהריסות. לפי דיווחים נוספים ישנם עוד 5 גופות שלא זוהו ועוד כ3 גופות שנמצאות בין ההריסות. מקורות ישראליים לא ממהרים לפרסם מידע על נסיון החיסול אך התוקפנות של החמאס מאתמול בערב רומזת את מה שכולם חושבים, כנראה שמוחמד דף חוסל או נפצע באופן קשה.וכרגע מה שנשאר לנו לעשות זה לשבת בציפייה לעוד פרטים.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:על מה?
נפילות בלי אזעקה?
לא ראיתי משהו מיוחד.
זה מה שמצאתיאני רוצה לפתוח ולהגיד שכל המידע שיש לי כרגע הוא ממקורות פלסטינים אמינים אך בכל זאת יש לקחת את הכל בערבון מוגבל כי בכל זאת מדובר בפלסטינים.
.
פה יש סירטון כלשהו
http://rotter.net/forum/scoops1/131739.shtml
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:על מה?
נפילות בלי אזעקה?
לא ראיתי משהו מיוחד.
זה מה שמצאתיאני רוצה לפתוח ולהגיד שכל המידע שיש לי כרגע הוא ממקורות פלסטינים אמינים אך בכל זאת יש לקחת את הכל בערבון מוגבל כי בכל זאת מדובר בפלסטינים..
.
פה יש סירטון כלשהו
http://rotter.net/forum/scoops1/131739.shtml
מוחמד דף ניצל מהתנקשות פעם בשנה לא צריך קופישוט אתה לא מוחמד דף ולא ניסו לחסל אותך צריך קופישוט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים