המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:זהבה, שלי וכל החברה האלה כבר ידאגו לאכול לביבי את הראש עד שישחרר אותו..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:זהבה, שלי וכל החברה האלה כבר ידאגו לאכול לביבי את הראש עד שישחרר אותו..
תגידו מה שתגידו על שלי אבל מטומטמת היא לא
היא ידעה שהציבור בעד המבצע בעזה וגם היא התבטאה בעדו..גלאון לעומתה התבטאה בכל כלי תקשורת נגד
הן עדיין לא באותה סירה..לפחות לא כלפי חוץ
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:זהבה, שלי וכל החברה האלה כבר ידאגו לאכול לביבי את הראש עד שישחרר אותו..
תגידו מה שתגידו על שלי אבל מטומטמת היא לא
היא ידעה שהציבור בעד המבצע בעזה וגם היא התבטאה בעדו..גלאון לעומתה התבטאה בכל כלי תקשורת נגד
הן עדיין לא באותה סירה..לפחות לא כלפי חוץ
אני לא אומר שהיא ברמת הטמטום של זהבה (זה לא קיים), ואני לא אומר שהיא מטומטמת, אבל אין שום קשר למבצע, אין סיבה שהיא לא תרצה להחזיר אותו..
Mta_atic כתב:הבחור אידיוט, אבל המדינה חייבת לדאוג לאזרחים שלה לא משנה מה דעתם.
Mta_atic כתב:הרצון שלו לא מפקיע ממנו שום זכות.
כל עוד הוא מחזיק בתעודת זהות ישראלית ולא ויתר על האזרחות באופן רשמי (אחרי אישור של שר הפנים) הוא אזרח ישראלי לכל דבר ועניין והמדינה צריכה לדאוג לשלומו.
MTA2311 כתב:הוא ביקש לוותר על האזרחות? לההתראות.
המצרים בטח חושבים שהוא סוכן מוסד, אז הוא יקבל מהם יחס מיוחד.
LIAV10 כתב:Mta_atic כתב:הרצון שלו לא מפקיע ממנו שום זכות.
כל עוד הוא מחזיק בתעודת זהות ישראלית ולא ויתר על האזרחות באופן רשמי (אחרי אישור של שר הפנים) הוא אזרח ישראלי לכל דבר ועניין והמדינה צריכה לדאוג לשלומו.
אם הוא כבר הגיש טופס לויתור על אזרחות הוא יכול ללכת לחפש ת'חברים שלו (או כמו שאור אמר, את פוטין..
Mta_atic כתב:הרצון שלו לא מפקיע ממנו שום זכות.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא ביקש לוותר על האזרחות? לההתראות.
המצרים בטח חושבים שהוא סוכן מוסד, אז הוא יקבל מהם יחס מיוחד.
לך תדע, אולי הוא באמת סוכן של המוסד (או שראיתי יותר מידי חטופים...)
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:הרצון שלו לא מפקיע ממנו שום זכות.
גם המחבל שפוצץ אוטובוס בעמוד ענן הוא ישראלי על פי חוק.
מדובר פה בבן אדם שבפועל ויתר על האזרחות שלו( הרשמיות פה שווה לתחת), כשהוא עבר למחנה פליטים פלסטיני וכשהוא הצהיר שהוא מעוניין להגיע לעזה על מנת להלחם פיזית לצד הפלסטינים. כמו שאמרתי, לבחור יש דרכון רוסי, אז שהרוסים ידאגו לו. אנחנו לא צריכים לדאוג לבוגדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים